loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Echipa de montaj "Radu și Petru"

Structură:
1.

Nume Prenume Radu Miron

Funcția: Montator Principal

Vârstă: 33 de ani

Experiență de lucru: 12 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, experiență - 10 ani

Educație: Superioară

Stare civilă: Căsătorit, 2 copii

2.

Nume Prenume Petru Miron

Funcția: Ajutor montator

Vârstă: 22 de ani

Experiență de lucru: 4 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: Fără permis

Educație: Medie

Stare civilă: Necăsătorit

Vizualizați toate serviciile de montaj right arrow
Radu Miron

Radu Miron, în vârstă de 33 de ani, este un montator cu o experiență vastă de 12 ani în domeniu. Cu o licență de conducere de categoria B și 10 ani de experiență în conducere, este capabil să se deplaseze cu ușurință pentru a lucra la diferite locații. Cu un nivel de educație superioară, Radu și-a dezvoltat abilitățile necesare pentru a executa cu precizie și profesionalism sarcinile specifice domeniului său.

Starea sa civilă, căsătorit și cu 2 copii, sugerează că este o persoană responsabilă și dedicată, capabilă să gestioneze atât cerințele profesionale, cât și cele personale cu succes. Fiind expert în montarea sistemelor de climatizare și a cazanelor, Radu aduce un nivel ridicat de specializare și cunoștințe în acest domeniu specific. Cu o vastă experiență și o abordare dedicată față de munca sa, Radu Miron este un montator cu încredere, capabil să ofere servicii de calitate în domeniul său de expertiză.

Petru Miron

Petru Miron, în vârstă de 22 de ani, este ajutorul lui Radu Miron în echipa de montaj. Cu o experiență de lucru de 4 ani, Petru își aduce contribuția la proiecte alături de echipa sa cu entuziasm și dăruire. Deși nu deține permis de conducere, el este dedicat și gata să învețe și să se adapteze în orice situație pentru a-și îndeplini responsabilitățile.

Cu un nivel de educație medie, Petru a acumulat cunoștințe practice în domeniul montajului și este capabil să urmeze instrucțiunile și să lucreze eficient în echipă. Starea sa civilă de necăsătorit sugerează că este flexibil și disponibil pentru a se dedica complet muncii sale și pentru a învăța din experiențele pe care le întâlnește în cariera sa. Fiind sub îndrumarea lui Radu Miron, un expert în domeniu, Petru are oportunitatea să se dezvolte și să își îmbunătățească abilitățile în montaj.