loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Corp filtru apa

Corpul pentru filtru apă reprezintă o verigă esențială în lanțul de tratare a apei, contribuind la obținerea unei surse de apă sănătoasă și potabilă
Sortare:
164 lei
136 lei
285 lei
237 lei
427 lei
354 lei
436 lei
362 lei
693 lei
575 lei

Corpurile pentru filtrele de apă reprezintă elemente esențiale în sistemele de tratare a apei, oferind o soluție eficientă pentru eliminarea impurităților și asigurarea unui consum de apă sigur și curat. Aceste corpuri sunt proiectate pentru a găzdui diverse tipuri de cartușe filtrante și sunt o componentă cheie în procesul de purificare a apei. Iată câteva aspecte relevante legate de corpul filtru apă și rolul său în asigurarea calității apei:

Componente Cheie ale Corpului Filtru Apă:

 1. Materialul de Construcție:

  • Corpurile pentru filtrele de apă sunt fabricate din materiale durabile precum polipropilenă, polietilenă sau aliaje rezistente la coroziune, asigurând o durată lungă de utilizare.
 2. Capacitatea de Filtrare:

  • Aceste corpuri sunt concepute pentru a găzdui cartușe filtrante cu capacități variate, capabile să rețină impuritățile, sedimentele, clorul sau alte substanțe nedorite din apă.
 3. Conexiuni și Garnituri:

  • Corpurile sunt echipate cu conexiuni corespunzătoare pentru instalarea ușoară într-un sistem de tratare a apei, iar garniturile asigură etanșeitatea pentru a preveni scurgerile.

Rolul în Sistemul de Filtrare a Apei:

 1. Prelucrare Preliminară:

  • Corpul pentru filtru apă acționează ca prima linie de apărare, captând particulele mari, cum ar fi sedimentele sau rugina, pentru a preveni obstrucționarea ulterioară a elementelor filtrante.
 2. Adaptabilitatea la Diverse Tipuri de Cartușe:

  • Aceste corpuri sunt versatile și pot găzdui o gamă variată de cartușe filtrante, inclusiv cele cu carbon activ, cartușe sedimentare sau cartușe cu membrană.
 3. Facilitarea Schimbului de Cartușe:

  • Configurația ușor de desfăcut a corpului permite schimbarea rapidă și convenabilă a cartușelor filtrante, menținând eficiența sistemului de tratare a apei.

Alegerea și Întreținerea Corpului Filtru Apă:

 1. Potrivirea cu Sistemul Existent:

  • La achiziționare, asigurați-vă că corpul filtru apă este compatibil cu sistemul dvs. de tratare a apei și cu tipul de cartușe pe care intenționați să le utilizați.
 2. Verificarea Calității Materialelor:

  • Optați pentru corpuri fabricate din materiale sigure, non-toxice și rezistente la coroziune pentru a asigura durabilitatea pe termen lung.
 3. Menținerea și Curățarea Periodică:

  • Întrețineți corpul conform instrucțiunilor producătorului, curățându-l și înlocuind garniturile la intervale regulate pentru a preveni scurgerile și a menține performanța optimă.

Beneficiile Folosirii Corpului pentru Filtru Apă:

 1. Asigurarea Apei Curate:

  • Prin filtrarea eficientă a impurităților, corpul contribuie la obținerea unei surse constante de apă curată și sigură.
 2. Prolungarea Duratei de Viață a Elementelor Filtrante:

  • Filtrarea preliminară efectuată de corp previne acumularea rapidă a sedimentelor în cartușe, prelungind astfel durata lor de utilizare.
 3. Simplificarea Procesului de Întreținere:

  • Un corp bine proiectat facilitează accesul la cartușe și întreținerea, reducând timpul și efortul necesar pentru schimbarea periodică a elementelor filtrante.

Corpul pentru filtru apă reprezintă o verigă esențială în lanțul de tratare a apei, contribuind la obținerea unei surse de apă sănătoasă și potabilă. Selectarea și îngrijirea corespunzătoare a acestuia sunt chei pentru menținerea performanței sistemului de tratare a apei