loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Energolux

Brandul Energolux nu doar furnizează tehnologii de economisire a energiei, ci și se străduiește să contribuie la formarea unui viitor sustenabil, eficient și ecologic, prin intermediul produselor inovatoare și a programelor educaționale
Categorii de produse
Sortare:
Compresor
Inverter
Putere, BTU
9000
Suprafata incaperii, m²
25
8 949 lei
7 990 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
12000
Suprafata incaperii, m²
35
10 069 lei
8 990 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
18000
Suprafata incaperii, m²
50
14 549 lei
12 990 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
24000
Suprafata incaperii, m²
70
17 909 lei
15 990 lei

Brandul Energolux se remarcă ca un lider în producția de soluții inovatoare pentru economisirea energiei și eficiență. Prin combinarea tehnologiilor avansate cu angajamentul față de sustenabilitate, compania Energolux a devenit un jucător cheie pe piață, oferind o gamă largă de produse menite să optimizeze consumul de energie în diverse domenii de aplicare.

Unul dintre produsele de bază ale Energolux sunt sistemele de iluminat cu LED-uri, concepute pentru a furniza nu doar iluminare de înaltă calitate și luminozitate, ci și pentru a reduce semnificativ consumul de energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale. Tehnologiile moderne integrate în produsele cu LED-uri de la Energolux asigură o durată lungă de viață și costuri minime de întreținere.

O altă sferă cheie de activitate a companiei este producția de sisteme de energie solară. Panourile solare Energolux oferă o oportunitate unică de a utiliza surse regenerabile de energie pentru alimentarea cu electricitate a caselor, birourilor și unităților industriale. Produsele din această gamă se remarcă prin eficiență și durabilitate, făcându-le o alegere excelentă pentru cei care aspiră la un stil de viață ecologic și la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie.

În domeniul managementului inteligent al energiei, Energolux oferă sisteme inovatoare care permit utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze resursele energetice de la orice colț al lumii. Termostatele inteligente, sistemele de automatizare și controlul la distanță al dispozitivelor electrice contribuie la crearea unui management mai eficient și comod al consumului de energie, reducând cheltuielile inutile și promovând practici mai sustenabile.

Unul dintre principiile fundamentale ale companiei Energolux este angajamentul său față de inovație și îmbunătățirea continuă a produselor. Compania monitorizează atent tendințele în domeniul energetic, integrând cele mai recente realizări tehnologice în produsele sale. Aceasta îi permite să rămână în avangardă și să ofere clienților soluții de ultimă generație pentru optimizarea consumului de energie.

Energolux desfășoară, de asemenea, activități în domeniul educației și al conștientizării privind economisirea energiei. Organizarea de evenimente, instruirea angajaților și a publicului în principiile consumului responsabil de energie reprezintă o componentă integrală a responsabilității sociale corporative a companiei.

În concluzie, brandul Energolux nu doar furnizează tehnologii de economisire a energiei, ci și se străduiește să contribuie la formarea unui viitor sustenabil, eficient și ecologic, prin intermediul produselor inovatoare și a programelor educaționale.