loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

DAB

DAB continuă să fie un lider recunoscut în industria pompelor, oferind clienților soluții fiabile și eficiente pentru nevoile lor de transfer de lichide
Categorii de produse
Sortare:
Distanta intre axe, mm
130
Inaltimea maxima de pompare, m
4,0
Putere, W
43
2 504 lei
2 012 lei
Distanta intre axe, mm
130
Inaltimea maxima de pompare, m
6,0
Putere, W
80
2 722 lei
2 187 lei
Distanta intre axe, mm
130
Inaltimea maxima de pompare, m
7,0
Putere, W
110
3 145 lei
2 527 lei
Distanta intre axe, mm
130
Inaltimea maxima de pompare, m
7,0
Putere, W
44
4 031 lei
3 239 lei
prod installation Poate fi comandat cu montaj
Distanta intre axe, mm
180
Inaltimea maxima de pompare, m
7,0
Putere, W
44
7 644 lei
6 143 lei

DAB este o marcă remarcabilă care ocupă o poziție de lider în domeniul tehnologiei de pompare și a sistemelor de alimentare cu apă la nivel mondial. Cu scopul de a oferi soluții inovatoare și eficiente consumatorilor, DAB continuă să fie în centrul atenției în industrie, datorită produselor sale de înaltă tehnologie și dorinței constante de a se perfecționa.

Una dintre direcțiile principale de activitate a DAB este producția de sisteme de pompare destinate uzului casnic și industrial. Pompele DAB se evidențiază prin tehnologii avansate și expertiza în inginerie, asigurând furnizarea eficientă și fiabilă a apei atât în mediul casnic, cât și în facilitățile industriale.

Pompele casnice DAB oferă soluții fiabile pentru a asigura alimentarea cu apă în gospodării. Datorită performanței ridicate și tehnologiilor moderne de control, aceste sisteme garantează presiune constantă în rețea și permit gestionarea eficientă a apei în locuință.

Pompele industriale DAB reprezintă soluții tehnologice complexe utilizate în diverse sectoare, acolo unde este necesară transferarea volumelor mari de lichide. De la sisteme de alimentare cu apă la procese industriale, pompele DAB se evidențiază prin performanță înaltă și fiabilitate chiar și în cele mai exigente condiții.

Brandul se specializează și în domeniul pompelor destinate sistemelor de încălzire și aer condiționat. Sistemele de pompare DAB pentru încălzire oferă soluții eficiente pentru furnizarea căldurii în locuințe și clădiri comerciale, menținând în același timp un nivel optim de eficiență energetică.

Pompele agricole DAB joacă un rol esențial în agricultura modernă, asigurând irigarea eficientă, transferul apei din surse naturale și îndeplinind alte sarcini agricole, contribuind astfel la creșterea productivității și la optimizarea proceselor agricole.

DAB este, de asemenea, recunoscut pentru soluțiile sale inovatoare în domeniul controlului inteligent al pompelor. Sistemele de automatizare și monitorizare permit utilizatorilor să controleze eficient funcționarea pompelor, optimizând performanța și reducând consumul de energie.

Calitatea superioară a produselor DAB este confirmată de numeroase certificate și standarde, subliniind angajamentul brandului față de cele mai înalte standarde de calitate. Un control strict al calității, începând de la faza de proiectare până la producție, garantează fiabilitatea și durabilitatea produselor DAB.

DAB acordă o atenție deosebită dezvoltării tehnologiilor de economisire a energiei. Multe dintre soluțiile lor de pompare sunt concepute cu accent pe eficiența energetică, un aspect crucial în lumea contemporană preocupată de dezvoltarea durabilă.

Brandul este orientat către inovație continuă și îmbunătățirea constantă a tehnologiilor de pompare, abordând atât îmbunătățirea produselor existente, cât și dezvoltarea unor noi soluții pentru a face față provocărilor moderne. DAB continuă să fie un lider recunoscut în industria pompelor, oferind clienților soluții fiabile și eficiente pentru nevoile lor de transfer de lichide.