loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Țevi și fitinguri canalizare

Tevi de Canalizare: Alegerea Durabilității și Eficienței în Sistemul de Evacuare a Apelor Uzate
Preț
de la
lei
până la
lei
Diametru, mm
Tip
Sortare:
Diametru, mm
32
46 754 lei
46 754 lei
Diametru, mm
32
46 755 lei
46 755 lei
Diametru, mm
40
46 756 lei
46 756 lei
Diametru, mm
40
46 757 lei
46 757 lei
Diametru, mm
50
46 758 lei
46 758 lei
Diametru, mm
50
46 759 lei
46 759 lei
Diametru, mm
50
46 760 lei
46 760 lei
Diametru, mm
50
46 761 lei
46 761 lei
Diametru, mm
75
46 762 lei
46 762 lei
Diametru, mm
75
46 763 lei
46 763 lei
Diametru, mm
75
46 764 lei
46 764 lei
Diametru, mm
110
12 lei
46 771 lei
Diametru, mm
110
46 772 lei
46 772 lei
Diametru, mm
110
46 773 lei
46 773 lei
Diametru, mm
110
46 774 lei
46 774 lei
Diametru, mm
110
46 775 lei
46 775 lei
Arătat cu 1 pe 16 din 87 rezultate

Tevile de canalizare reprezintă elemente fundamentale în cadrul sistemelor moderne de evacuare a apelor uzate, având un impact semnificativ asupra eficienței și durabilității întregului sistem. În procesul de alegere a tevilor de canalizare potrivite, se iau în considerare diverse aspecte, inclusiv tipul de material, dimensiuni, caracteristici de instalare și, nu în ultimul rând, costurile asociate. Haideți să explorăm mai profund aceste elemente cruciale pentru a face alegeri informate și a asigura funcționarea optimă a sistemului de canalizare.

Diversitatea Materialelor în Tevile de Canalizare

Tevi de Canalizare din PVC:

 • Caracteristici: PVC-ul (policlorură de vinil) este un material lejer, rezistent la coroziune și cu o durată de viață lungă. Tevile din PVC sunt adesea alese pentru instalările interioare și exterioare.

Tevi de Canalizare din Fontă Ductilă:

 • Avantaje: Fonta ductilă este cunoscută pentru rezistența sa la presiune și durabilitate. Tevile din fontă ductilă sunt potrivite pentru aplicații subterane și pot rezista la sarcini grele.

Tevi de Canalizare din Polietilenă (PE):

 • Flexibilitate: Polietilena oferă flexibilitate și rezistență la coroziune. Tevile din PE sunt adesea utilizate în aplicații subterane și pot rezista la deformări.

Tevi de Canalizare din Beton:

 • Robustețe: Tevile de canalizare din beton sunt recunoscute pentru robustețea lor și capacitatea de a rezista la încărcături mari. Acestea sunt ideale pentru proiecte de infrastructură.

Factori Decisivi în Alegerea Tavilor de Canalizare

Dimensiuni și Diametre:

 • Potrivire Sarcinii: Alegerea diametrului corespunzător tevilor depinde de volumul de apă uzată ce trebuie evacuat și de cerințele sistemului de canalizare.

Instalare și Conectare:

 • Metode de Conectare: Modalitățile de conectare a tevilor pot varia, de la sisteme de îmbinare rapidă la metode de fixare mecanică. Este important să se aleagă tevi și accesorii compatibile cu metoda de instalare preferată.

Rezistența la Coroziune:

 • Durabilitate: În funcție de mediul în care vor fi instalate, tevile trebuie să reziste la coroziune și să aibă o durată de viață adecvată.

Costuri Asociate:

 • Calculul Costurilor: Analiza costurilor pentru tevile de canalizare include prețul per metru liniar, costurile de instalare și orice accesorii necesare. Este important să se găsească un echilibru între calitate și buget.

Prețurile Tavilor de Canalizare: Ce Trebuie Să Știți

Prețul Tavilor de Canalizare din PVC:

 • Variabilitate: Prețurile tevilor de canalizare din PVC pot varia în funcție de dimensiunea, grosimea pereților și brandul ales.

Costurile Tevilor de Canalizare din Fontă Ductilă:

 • Investiție Mai Mare: Tevile de canalizare din fontă ductilă pot avea un cost inițial mai ridicat, dar oferă durabilitate pe termen lung.

Prețurile Tavilor de Canalizare din Polietilenă:

 • Echilibru Calitate-Preț: Tevile din polietilenă pot oferi o soluție echilibrată între performanță și cost.

Prețurile Tavilor de Canalizare din Beton:

 • Investiție Pe Termen Lung: Tevile de canalizare din beton pot avea costuri inițiale mai mari, dar pot fi o investiție pe termen lung.

Unde Găsiți Tavile de Canalizare Potrivite

Magazine de Construcții:

 • Varitatea Asortimentului: Magazinele de construcții oferă o gamă largă de tevi de canalizare, cu posibilitatea de a consulta specialiști în domeniu.

Depozite Online:

 • Accesibilitate și Conveniență: Achiziționarea online oferă acces facil la o varietate de opțiuni, iar recenziile clienților pot oferi informații utile.

Producători și Distribuitori Autorizați:

 • Calitate Garantată: Achiziționarea direct de la producători sau distribuitori autorizați asigură autenticitatea și calitatea produselor.

Instalare și Întreținere Eficientă

Profesionalism în Instalare:

 • Experiență Specializată: Pentru a asigura o instalare corectă, apelați la profesioniști cu experiență în montarea sistemelor de canalizare.

Monitorizare Periodică:

 • Prevenirea Problemelor: O monitorizare periodică a sistemului de canalizare ajută la identificarea precoce a problemelor și la prevenirea eventualelor deteriorări.

Curățare și Întreținere:

 • Prevenirea Blocărilor: Evitați acumularea de reziduuri și blocarea tevilor prin curățarea și întreținerea regulată a sistemului.

Concluzie: Alegerea Înțeleaptă a Tevilor de Canalizare

Alegerea tevilor de canalizare potrivite este esențială pentru funcționarea optimă a sistemului de evacuare a apelor uzate. Luând în considerare caracteristicile specifice ale fiecărui tip de teava, necesitățile sistemului și bugetul disponibil, puteți realiza o alegere înțeleaptă care să ofere durabilitate, eficiență și performanță pe termen lung. Consultați specialiști și asigurați-vă că alegerea dvs. corespunde cerințelor specifice ale proiectului. Investiția în tevi de canalizare de calitate este cheia pentru un sistem de canalizare fiabil și eficient.