loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Nova Florida

ova Florida - pentru ca fiecare casă să devină mai mult decât un simplu loc, ci un adevărat refugiu al căldurii și armoniei
Categorii de produse
Sortare:
Adîncime, mm
100
Cantitatea elementelor, buc.
10
Înalțimea, mm
558
Lungimea, mm
80
367 lei
295 lei
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
Tip
Convecţionale
12 540 lei
9 517 lei
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
Tip
Convecţionale
13 164 lei
9 991 lei

Nova Florida - un nume sinonim cu confortul termic și inovația în lumea încălzirii. Nu este doar un brand, ci o sursă de căldură și grijă pentru casă. Devenind lider în producția de centrale termice, Nova Florida oferă nu doar încălzire, ci și o experiență autentică de îngrijire pentru locuința ta.

Un principiu cheie care stă la baza filosofiei Nova Florida în domeniul încălzirii este inovația. Brandul implementează activ tehnologii de ultimă oră în producție, asigurând o eficiență și siguranță ridicate pentru centralele termice. Fiecare dispozitiv Nova Florida nu este doar un simplu încălzitor, ci și un sistem inteligent, proiectat pentru confort maxim și eficiență energetică.

Diversitatea soluțiilor oferite este un alt punct de bază în abordarea Nova Florida în domeniul încălzirii. Brandul înțelege că fiecare casă este unică, iar diferiții consumatori au cerințe distincte în ceea ce privește echipamentul de încălzire. Astfel, gama Nova Florida include modele variate de centrale termice, de la cele compacte pentru spații mici până la cele puternice, potrivite pentru case mari și întreprinderi.

Calitatea produselor Nova Florida nu este doar un slogan, ci o realitate garantată. Fiecare centrală termică este supusă unui control riguros al calității pe toate etapele producției, începând de la alegerea materialelor de înaltă calitate și până la testarea produsului finit înainte de a fi lansat pe piață. Acest lucru asigură fiabilitatea și o durată lungă de funcționare a echipamentului Nova Florida.

Un aspect important al activității Nova Florida în domeniul încălzirii este angajamentul față de sustenabilitatea ecologică. Brandul implementează activ tehnologii menite să reducă impactul asupra mediului. Soluții energetic eficiente și utilizarea materialelor ecologice contribuie la reducerea consumului de energie și la diminuarea amprentei de carbon Nova Florida.

Toată gama de produse Nova Florida este dezvoltată cu atenție la cerințele moderne de siguranță. Integrarea sistemelor de protecție și a tehnologiilor moderne asigură funcționarea fiabilă a centralelor termice și previne posibilele incidente. Nova Florida oferă clienților săi nu doar căldură, ci și încrederea în siguranța echipamentului lor de încălzire.

Brandul Nova Florida nu oferă doar produse, ci creează o întreagă filosofie de viață, care include confort, economie de resurse și grijă pentru mediu. Centralele termice Nova Florida nu sunt doar dispozitive tehnice, ci cheia pentru a crea confort și căldură în casa ta. Cu Nova Florida, încălzirea nu mai este doar o necesitate, ci și un element plăcut al atmosferei, care contribuie la crearea unui adevărat cămin. Nova Florida - pentru ca fiecare casă să devină mai mult decât un simplu loc, ci un adevărat refugiu al căldurii și armoniei.