loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Auratsu

Auratsu: Confort și Inovație în Artă Climatică
Categorii de produse
Sortare:
Compresor
Inverter
Putere, BTU
9000
Suprafata incaperii, m²
25
11 925 lei
10 647 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
12000
Suprafata incaperii, m²
35
12 536 lei
11 193 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
18000
Suprafata incaperii, m²
50
21 403 lei
19 110 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
24000
Suprafata incaperii, m²
70
28 741 lei
25 662 lei

Auratsu este mai mult decât un brand, este o lume a inovației și a confortului în domeniul soluțiilor climatice moderne. Într-o eră a tehnologiei în continuă schimbare și a atenției sporite acordate confortului, Auratsu se impune ca un lider stabil, furnizând sisteme avansate de răcire care nu sunt doar eficiente, ci aduc și un element de stil în lumea noastră cotidiană.

Tehnologii de Generație Următoare: Auratsu integrează tehnologii avansate în domeniul condiționării aerului, creând sisteme unice și inteligente. Cu utilizarea tehnologiilor de generație următoare, cum ar fi inteligența artificială și sistemele senzoriale, fiecare produs Auratsu devine un ajutor inteligent în crearea unui microclimat confortabil în orice încăpere.

Design și Stil: Auratsu nu oferă doar răcire eficientă, ci acordă și o atenție deosebită esteticii. Designurile rafinate și formele elegante ale produselor Auratsu permit integrarea sistemele de răcire în orice interior modern, aducând o notă de eleganță în spațiu.

Eficiență Energetică și Responsabilitate Ecologică: Brandul Auratsu urmărește eficiența energetică, dezvoltând sisteme care nu numai economisesc energie electrică, dar și reduc impactul asupra mediului înconjurător. Utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor avansate de ventilație fac din produsele Auratsu o alegere responsabilă pentru consumatorii atenți la mediu.

Soluții Personalizate: Auratsu înțelege că fiecare casă este unică și oferă soluții personalizate pentru diverse nevoi. De la sisteme compacte pentru spații mici la condiționere puternice pentru săli spațioase, fiecare produs Auratsu este dezvoltat luând în considerare nevoile specifice ale clienților.

Gestionarea Inteligentă a Dispozitivelor: Sistemele inteligente de control permit utilizatorilor să ajusteze ușor parametrii de răcire, să creeze programe personalizate și chiar să gestioneze dispozitivele de la distanță prin aplicații specializate. Acest aspect aduce un element de confort și flexibilitate în viața de zi cu zi.

Fiabilitate și Garanții: Auratsu garantează fiabilitatea produselor sale. Fiecare sistem de răcire trece printr-un control riguros al calității, confirmat de angajamentele de garanție. Acest aspect conferă încredere cumpărătorilor în exploatarea pe termen lung și fără probleme a echipamentelor.

Auratsu nu doar creează dispozitive de răcire — el îmbrățișează arta răcire modernă. Un brand care îmbină inovația, stilul și responsabilitatea față de mediu, Auratsu caută să creeze nu doar confort, ci un mod de viață autentic.