loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Viessmann

Viessmann: Excelență Germană în Încălzire și Economisirea Energiei
Categorii de produse
Sortare:
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
Tip
Convecţionale
16 267 lei
12 345 lei
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
Tip
In condensare
28 435 lei
21 580 lei
Putere, kW
33
Suprafata de incalzire, m²
330
Tip
In condensare
33 815 lei
25 663 lei
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
Tip
In condensare
34 956 lei
26 529 lei

Viessmann: Istoria Excelenței în Sisteme de Încălzire: Viessmann, una dintre principalele companii germane în domeniul încălzirii și economisirii energiei, se distinge prin soluțiile sale inovatoare și calitatea superioară a produselor. De la înființarea sa, compania a fost dedicată dezvoltării tehnologii avansate, care astăzi sunt considerate standarde în domeniu.

Filosofia și Principiile de Bază ale Brandului Viessmann: Filosofia Viessmann se bazează pe angajamentul continuu pentru excelență și responsabilitatea față de mediu. Compania acordă o atenție deosebită soluțiilor de economisire a energiei și tehnologiilor care contribuie la un viitor sustenabil.

Tehnologii Inovatoare și Dezvoltare: Viessmann investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a oferi clienților soluții tehnologice avansate în domeniul încălzirii și economisirii energiei. Inginerii companiei dezvoltă soluții inovatoare orientate către optimizarea consumului de energie.

Gama de Produse Viessmann: De la boilere eficiente la pompe de căldură inteligente, gama variată de produse Viessmann acoperă diferite soluții pentru locuințe și afaceri. Compania oferă produse de diverse capacități pentru a satisface nevoile variate ale consumatorilor.

Eficiență Energetică și Responsabilitate Ecologică: Viessmann sprijină activ conceptul de eficiență energetică și responsabilitate ecologică. Produsele companiei respectă standarde ridicate de eficiență energetică, reducând impactul asupra mediului.

Sisteme de Control și Integrare: Compania oferă sisteme integrate de control, asigurând o gestionare ușoară și inteligentă a sistemelor de încălzire. Acest lucru oferă utilizatorilor control complet asupra sistemelor lor.

Garanții și Servicii de Asistență pentru Utilizatori: Viessmann se mândrește cu reputația sa de brand de încredere, oferind garanții pe termen lung pentru produsele sale. De asemenea, compania furnizează suport tehnic calificat, asigurând funcționarea fără probleme a echipamentului.

Abordare Centrată pe Consumator și Consultanță Profesională: Viessmann plasează consumatorul pe primul loc, oferind nu doar produse tehnologic avansate, ci și servicii personalizate. Consultanța profesională și răspunsurile prompte la întrebările clienților sunt elemente cheie ale filosofiei brandului.

Participare în Proiecte Ecologice: Brandul se implică activ în proiecte și inițiative ecologice, recunoscând responsabilitatea față de mediu și societate.

Concluzie: Viessmann continuă să rămână în fruntea industriei de încălzire, oferind soluții inovatoare, fiabile și eficiente energetic pentru a crea confort termic în casele clienților. Brandul reușește să îmbine tradiția germană, calitatea superioară și tehnologiile avansate, făcând încălzirea și economisirea energiei nu doar eficiente, ci și ecologic sustenabile.