loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Echipa de montaj "Ghennadi și Vadim"

Structură:
1.

Nume Prenume Ghennadi Tiuhtii

Funcția: Inginer principal

Vârstă: 55 de ani

Experiență de lucru: 22 de ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, experiență - 25 de ani

Educație: Medie

Stare civilă: Căsătorit, 3 copii

2.

Nume Prenume Vadim Brăileanu

Funcția: Ajutor montator

Vârstă: 45 de ani

Experiență de lucru: 16 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, experiență - 23 de ani

Educație: Superioară

Stare civilă: Căsătorit, 2 copii

Vizualizați toate serviciile de montaj right arrow
Ghennadi Tiuhtii

Ghennadi Tiuhtii este un angajat cu o experiență considerabilă în domeniul reparării și întreținerii echipamentelor de climatizare, având 22 de ani de experiență în acest domeniu. Cu o vârstă de 55 de ani, Ghennadi aduce cu el o bogată cunoaștere acumulată de-a lungul anilor în acest domeniu specific.

Cu o experiență de 25 de ani în conducerea autovehiculelor de categoria B, Ghennadi este și capabil să se deplaseze cu ușurință la locațiile unde sunt necesare serviciile de reparații și întreținere a echipamentelor de climatizare.

Cu un nivel de educație mediu, Ghennadi Tiuhtii și-a dezvoltat abilitățile practice și tehnice în ceea ce privește serviciile de reparare și întreținere a echipamentelor de climatizare în timpul experienței sale de lucru.

Fiind căsătorit și având 3 copii, Ghennadi este o persoană responsabilă și dedicată, ceea ce îl face un angajat de încredere și cu un simț al datoriei bine dezvoltat. Personalitatea sa matură și abilitățile sale practice îl fac potrivit pentru a gestiona cu succes sarcinile și responsabilitățile asociate serviciilor de reparații și întreținere a conditionerelor.

Vadim Brăileanu

Vadim Braileanu este un angajat cu o experiență semnificativă în domeniul său, având 16 ani de activitate profesională. La vârsta de 45 de ani, el își aduce cu sine o combinație de maturitate și expertiză acumulată în timpul carierei sale.

Cu o experiență de 23 de ani în conducerea autovehiculelor de categoria B, Vadim este un șofer experimentat și capabil să se deplaseze eficient la locațiile unde sunt necesare serviciile sale.

Educația sa superioară indică faptul că Vadim dispune de o bază solidă de cunoștințe și abilități tehnice care îl susțin în domeniul său de activitate.

Fiind căsătorit și având 2 copii, Vadim este motivat să ofere un viitor stabil și sigur familiei sale, ceea ce îl face să fie un angajat dedicat și responsabil.

În ansamblu, Vadim Braileanu este un profesionist experimentat, cu abilități solide de conducere și un angajament puternic față de munca sa și față de familia sa.