loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"

Structură:
1.

Nume Prenume Victor Bulgar

Funcția: Montator Principal

Vârstă: 28 de ani

Experiență de lucru: 6 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, C, experiență - 4 ani

Educație: Superioară

Stare civilă: Căsătorit, 1 copil

2.

Nume Prenume Eugeniu Șvab

Funcția: Ajutor montator

Vârstă: 26 de ani

Experiență de lucru: 2 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, experiență - 5 ani

Educație: Medie

Stare civilă: Necăsătorit

Vizualizați toate serviciile de montaj right arrow
Victor Bulgar

Victor Bulgar, în vârstă de 28 de ani, este un montator experimentat cu o experiență de lucru de 6 ani în domeniu. Deține categoriile de permis de conducere B și C, având o experiență în conducere de 4 ani. Educația sa este de nivel superior, iar specializarea sa este în domeniul ingineriei sistemelor de climatizare.

Victor este căsătorit și are un copil, ceea ce arată responsabilitate și stabilitate în viața personală. Ca montator, se poate aștepta că este meticulos, atent la detalii și capabil să lucreze atât de unul singur, cât și în echipă. Experiența sa considerabilă sugerează că este familiarizat cu o gamă largă de sisteme și tehnologii din domeniul climatizării și că este capabil să rezolve eficient diverse probleme legate de montajul și instalarea acestora.

Eugeniu Șvab

Eugeniu Șvab, în vârstă de 26 de ani, este un montator tânăr cu 2 ani de experiență în domeniu. Deține categoria de permis de conducere B și are o experiență considerabilă în conducere de 5 ani. Educația sa este de nivel mediu, ceea ce indică o pregătire practică și tehnică.

Fiind necăsătorit, poate fi dedus că Eugeniu se concentrează pe cariera sa și este disponibil pentru provocări și angajamente pe termen lung. Ca membru al echipei lui Victor Bulgaru, este posibil să profite de îndrumarea și experiența acestuia pentru a-și dezvolta mai departe abilitățile în domeniul montajului. Colaborarea lor ar putea aduce o combinație de experiență și proaspăt entuziasm în echipă, permitându-le să lucreze eficient și să se completeze reciproc în diverse proiecte de montaj.