loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Echipa de montaj "Eduard și Lameh"

Structură:
1.

Nume Prenume Eduard Pascal

Funcția: Montator Principal

Vârstă: 34 de ani

Experiență de lucru: 13 ani

Categorie de permis de conducere și experiență în conducere: B, experiență - 10 ani

Educație: Medie

Stare civilă: Căsătorit, 2 copii

2.

Nume Prenume Lameh Rogojanu

Funcția: Ajutor montator

Vârstă: 22 de ani

Experiență de lucru: 3 ani

Permis de conducere: Nu deține

Educație: Medie

Stare civilă: Necăsătorit

Vizualizați toate serviciile de montaj right arrow
Eduard Pascal

Eduard Pascal, în vârstă de 34 de ani, este un montator cu o experiență considerabilă de 13 ani în domeniu. Cu un permis de conducere de tip B și 10 ani de experiență în conducere, este capabil să se deplaseze cu ușurință pentru a lucra la diferite locații. Cu un nivel de educație mediu, Eduard și-a dezvoltat abilitățile și cunoștințele necesare pentru a executa cu precizie și profesionalism sarcinile specifice domeniului său.

Starea sa civilă de căsătorit și având 2 copii sugerează o persoană responsabilă și stabilă, capabilă să gestioneze atât cerințele profesionale, cât și cele personale cu succes. Cu o vastă experiență și o abordare dedicată față de munca sa, Eduard Pascal este un montator cu încredere, care poate aduce contribuții valoroase la orice proiect în care este implicat.

Lameh Rogojanu

Lameh Rogojanu, în vârstă de 22 de ani, este ajutorul lui Eduard Pascal în echipa de montaj. Cu o experiență de lucru de 3 ani, Lameh își aduce contribuția la proiecte alături de echipa sa cu entuziasm și dăruire. Deși nu deține permis de conducere, el este dedicat și gata să învețe și să se adapteze în orice situație pentru a-și îndeplini responsabilitățile.

Cu un nivel de educație mediu, Lameh a acumulat cunoștințe practice în domeniul montajului și este capabil să urmeze instrucțiunile și să lucreze eficient în echipă. Starea sa civilă de necăsătorit sugerează că este flexibil și disponibil pentru a se dedica complet muncii sale și pentru a învăța din experiențele pe care le întâlnește în cariera sa.