loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Țevi și fitinguri din polipropilenă PPR

Tevi din Polipropilenă: Inovație și Performanță în Sistemele de Transport al Fluidelor
Preț
de la
lei
până la
lei
Brand
Tip
Diametru, mm
Diametru, inch
Sortare:
Diametru, mm
40
11 lei
10 lei
35 lei
31 lei
Diametru, mm
25
44 lei
40 lei
Diametru, mm
50
49 lei
44 lei
Diametru, mm
20
53 lei
47 lei
Diametru, mm
20
85 lei
76 lei
Diametru, mm
25
14 630 lei
14 630 lei
Diametru, mm
32
14 643 lei
14 643 lei
14 695 lei
14 695 lei
Diametru, mm
20
14 708 lei
14 708 lei
Diametru, mm
25
14 721 lei
14 721 lei
Diametru, mm
20
14 721 lei
14 721 lei
Diametru, mm
32
14 786 lei
14 786 lei
Diametru, mm
40
14 799 lei
14 799 lei
Diametru, mm
50
14 812 lei
14 812 lei
Diametru, mm
63
14 825 lei
14 825 lei
Arătat cu 1 pe 16 din 194 rezultate

Tevile din polipropilenă au devenit o alegere populară în domeniul instalațiilor sanitare și al sistemelor de încălzire, datorită proprietăților lor remarcabile, care includ rezistență chimică, ușurința în instalare și durabilitate. În acest articol, vom explora caracteristicile cheie ale țevilor din polipropilenă, punând accent pe avantajele lor, modalitățile de utilizare, precum și aspecte legate de prețuri și instalare.

Caracteristici ale Tevilor din Polipropilenă:

Rezistență Chimică Remarcabilă: Tevile din polipropilenă sunt cunoscute pentru rezistența lor excelentă la substanțe chimice diverse, ceea ce le face potrivite pentru transportul fluidelor în diverse medii.

Ușurință în Manipulare și Instalare: Datorită greutății reduse și flexibilității lor, tevile din polipropilenă sunt ușor de manevrat și instaIate, facilitând procesul de construcție sau modernizare a sistemelor.

Durabilitate în Diverse Condiții: Aceste tevi sunt proiectate pentru a rezista la condiții variate de temperatură și presiune, oferind o durată de viață lungă și fiabilitate pe termen lung.

Inerție Față de Coroziune: Polipropilena este un material inert față de coroziune, eliminând riscul de degradare a materialului și asigurând integritatea sistemului pe termen lung.

Aplicații Diverse ale Tevilor din Polipropilenă:

Instalații Sanitare: Tevile din polipropilenă sunt ideale pentru sistemele de alimentare cu apă și canalizare din locuințe, oferind o soluție sigură și eficientă.

Sisteme de Încălzire: Datorită rezistenței la temperaturi ridicate, aceste tevi sunt potrivite pentru sistemele de încălzire centrală sau pentru transportul apei calde în diverse aplicații.

Industrie Chimică: Rezistența lor chimică face tevile din polipropilenă potrivite pentru transportul substanțelor chimice în cadrul unor procese industriale.

Sisteme de Răcire: Tevile din polipropilenă sunt folosite și în sistemele de răcire, oferind un mediu eficient și durabil pentru transportul apei reci.

Prețurile Tevilor din Polipropilenă:

Variabilitate în Funcție de Diametru și Grosime: Prețurile tevilor din polipropilenă variază în funcție de diametrul și grosimea acestora. Tevile cu diametre mai mari sau cu perete mai gros pot avea un cost mai ridicat.

Preturi Competitive: Avantajul major al tevilor din polipropilenă este că oferă o combinație excelentă între performanță și cost, fiind adesea mai accesibile decât alte materiale.

Consultare cu Specialiștii: Pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț, este recomandat să consultați specialiștii sau să solicitați oferte de la diferiți furnizori.

Procesul de Instalare a Tevilor din Polipropilenă:

Evaluarea Cerințelor Proiectului: Înainte de instalare, este important să evaluați cerințele specifice ale proiectului, inclusiv diametrul și lungimea necesare.

Pregătirea Materialelor și Unelte: Asigurați-vă că aveți toate tevile, fitingurile și uneltele necesare pregătite înainte de începerea instalării.

Curățarea și Debavurarea Tevilor: Înainte de asamblare, curățați și debavurați marginile tevilor pentru a asigura o conexiune corectă.

Asamblarea Corectă a Fitingurilor: Asigurați-vă că fitingurile sunt asamblate corect, folosind metoda potrivită de conectare, fie că este vorba de sudură, presare sau alte tehnici.

Testarea Sistemului: După instalare, efectuați teste de presiune pentru a verifica etanșeitatea sistemului și pentru a asigura o funcționare corectă.

Întreținerea și Păstrarea Performanțelor Tevilor din Polipropilenă:

Monitorizarea Regulată: Verificați periodic tevile pentru a depista eventuale scurgeri sau semne de uzură. Acționarea promptă poate preveni probleme majore.

Evitarea Loviturilor și Presiunii Excesive: Protejați tevile împotriva loviturilor mecanice și a presiunilor excesive pentru a menține integritatea materialului.

Dezinfectarea și Curățarea: Pentru instalațiile sanitare, efectuați dezinfectarea periodică a tevilor și curățarea pentru prevenirea acumulărilor nedorite.

Îndepărtarea Corectă a Depunerilor: În cazul acumulărilor, utilizați metode corespunzătoare de îndepărtare pentru a evita deteriorarea materialului.

Concluzie: Contribuția Inestimabilă a Tevilor din Polipropilenă:

În concluzie, tevile din polipropilenă au devenit esențiale în domeniul instalațiilor sanitare și al sistemelor de încălzire, furnizând o soluție modernă, eficientă și durabilă. Având în vedere avantajele lor, de la rezistența chimică la ușurința în instalare, aceste tevi reprezintă o alegere inteligentă pentru proiectele de construcție și modernizare. Prin respectarea procedurilor corecte de instalare, întreținere regulată și selecția adecvată a materialelor, tevile din polipropilenă vor continua să contribuie la eficiența și fiabilitatea sistemelor de transport al fluidelor într-o varietate de aplicații.