loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 21051

Instalarea pompelor de caldura (aer-aer) pana la 4 kW

1
2 240 lei
2 000 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea pompelor de căldură (aer-aer) până la 4 kW în Chișinău, Republica Moldova

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură (aer-aer) în Chișinău, Republica Moldova, la cele mai mici prețuri din piață. Până la 4 kW, vă putem asigura o soluție eficientă pentru încălzirea și răcirea locuinței dvs. Cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor termice, vă garantăm că veți beneficia de un sistem de înaltă calitate, instalat în mod profesionist și eficient.

De ce să alegeți pompele de căldură (aer-aer)?

Pompele de căldură (aer-aer) reprezintă o opțiune ecologică și eficientă din punct de vedere energetic pentru încălzirea și răcirea locuinței dvs. Acestea funcționează pe principiul transferului de căldură între aerul exterior și interior, oferind un confort termic optim pe tot parcursul anului. În plus, pompele de căldură sunt ideale pentru zonele cu temperaturi moderate, cum este cazul Chișinăului, și pot reduce semnificativ facturile de energie.

Avantajele instalării pompelor de căldură (aer-aer) până la 4 kW cu noi:

Eficiență energetică: Pompa de căldură folosește energie electrică pentru a transfera căldura, ceea ce o face mult mai eficientă decât sistemele de încălzire tradiționale.

Economii semnificative: Veți observa imediat o reducere a costurilor de încălzire și răcire în comparație cu alte sisteme de încălzire convenționale.

Confortul termic optim: Pompa de căldură oferă un control precis asupra temperaturii din locuință, asigurându-vă că veți fi mereu într-un mediu plăcut.

Ecologică: Reducerea emisiilor de carbon și a impactului asupra mediului înconjurător este unul dintre beneficiile majore ale pompei de căldură.

Instalare profesionistă: Echipa noastră de experți în instalații termice are cunoștințe profunde și experiență în instalarea pompelor de căldură (aer-aer) până la 4 kW, garantându-vă o funcționare optimă și sigură.

Procesul nostru de instalare:

Evaluare inițială: Înainte de instalare, vom evalua nevoile dvs. specifice și vom recomanda soluția cea mai potrivită pentru locuința dvs.

Instalare profesionistă: Echipa noastră de instalatori calificați va efectua montajul pompei de căldură cu atenție la detalii, respectând toate normele de siguranță.

Testare și verificare: După instalare, vom testa sistemul pentru a vă asigura că funcționează la parametri optimi.

Instruirea clientului: Vă vom instrui cu privire la modul de operare al pompei de căldură și vă vom oferi sfaturi pentru întreținere.

Cele mai mici prețuri din Chișinău, Republica Moldova:

Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate la cele mai mici prețuri din piață. Ne străduim să facem pompele de căldură accesibile pentru toți locuitorii Chișinăului și ai Republicii Moldova, astfel încât să puteți beneficia de avantajele acestui sistem ecologic și eficient din punct de vedere energetic.

Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a începe procesul de instalare a pompei de căldură (aer-aer) până la 4 kW în locuința dvs. Cu noi, veți avea un sistem de încălzire și răcire de încredere, care vă va aduce confortul termic dorit și economii semnificative pe termen lung.

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-aer
Putere, kW: 4
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale