loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 21341

Instalarea pompelor de caldura (aer-aer) pana la 9 kW

1
3 360 lei
3 000 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea pompelor de căldură (aer-aer) până la 9 kW în Chișinău, Republica Moldova - Cele mai mici prețuri

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură (aer-aer) cu o putere de până la 9 kW, disponibile în Chișinău, Republica Moldova. La noi, vă oferim cele mai competitive prețuri pe piață, astfel încât să puteți beneficia de un sistem eficient de încălzire sau răcire a locuinței dvs., fără să vă încărcați bugetul.

Ce sunt pompele de căldură aer-aer? Acestea sunt dispozitive inovatoare care utilizează principiul transferului de căldură pentru a vă oferi confort termic în interiorul casei dvs. Ele pot extrage căldura din aerul exterior și o pot transfera în interior pentru a încălzi locuința în sezonul rece sau pot face invers, extrăgând căldura din interior și evacuând-o în aerul exterior pentru a răci locuința în timpul verii. Sunt soluții ideale pentru a vă menține confortabil indiferent de condițiile meteorologice.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Experiență și cunoștințe: Avem o echipă de tehnicieni cu experiență în instalarea și întreținerea pompelor de căldură aer-aer. Aceștia sunt bine instruiți și pregătiți pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și soluții personalizate pentru necesitățile dvs. specifice.

Cele mai mici prețuri: Ne străduim să oferim cele mai competitive prețuri din Chișinău și Republica Moldova pentru instalarea pompelor de căldură. Dorim ca fiecare client să poată accesa această tehnologie avansată fără a se simți copleșit financiar.

Consultanță profesională: Înainte de a efectua instalarea, vă oferim o consultație profesională pentru a determina exact ce tip de pompă de căldură se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și dimensiunii locuinței dvs. Vom lua în considerare factori precum eficiența energetică, costurile operaționale și bugetul dvs. pentru a vă oferi cea mai bună soluție.

Calitate și fiabilitate: Lucrăm doar cu echipamente de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți baza pe performanța și durabilitatea sistemului dvs. de pompă de căldură pe termen lung. De asemenea, oferim servicii de întreținere și reparații pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează în mod optim în orice moment.

Instalare rapidă și eficientă: Echipa noastră va efectua instalarea cu promptitudine și eficiență, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de confortul termic cât mai curând posibil. Ne angajăm să respectăm termenele stabilite și să vă oferim un serviciu de încredere.

Servicii personalizate: Nu există o soluție "universală" atunci când vine vorba de pompe de căldură. De aceea, ne adaptăm la nevoile și cerințele dvs. specifice, asigurându-ne că sistemul instalat vă satisface în totalitate așteptările.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și accesibile pentru încălzirea sau răcirea locuinței dvs. în Chișinău, Republica Moldova, nu ezitați să ne contactați. Cu cele mai mici prețuri din piață și o echipă de profesioniști dedicați, suntem alegerea ideală pentru instalarea pompelor de căldură (aer-aer) până la 9 kW. Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și pentru a discuta despre nevoile dvs. de încălzire și răcire.

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-aer
Putere, kW: 9
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale