loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 209066

Instalarea pompelor de caldura (aer-aer) pana la 2 kW

1
1 792 lei
1 600 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Descrierea produsului

Instalarea Pompelor de Căldură (Aer-Aer) până la 2 kW în Chișinău, Republica Moldova

Echipa noastră de profesioniști vă oferă servicii de înaltă calitate pentru instalarea pompelor de căldură aer-aer în Chișinău, Republica Moldova. Suntem dedicați să vă asigurăm cele mai mici prețuri, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și performanța. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru încălzirea sau răcirea locuinței dvs., instalarea unei pompe de căldură aer-aer reprezintă o alegere excelentă.

De ce să alegeți pompele de căldură aer-aer?

Pompele de căldură aer-aer sunt o opțiune ecologică și eficientă din punct de vedere energetic pentru reglarea temperaturii în locuința dvs. Ele funcționează prin preluarea căldurii din aerul exterior și transferarea ei în interiorul casei, sau invers, pentru răcire în zilele toride de vară. Acest proces de transfer de căldură este mult mai eficient decât sistemele tradiționale de încălzire și răcire, economisind astfel energie electrică și reducând factura dvs. lunară la utilități.

Ce vă oferim:

Instalare Profesională: Echipa noastră de experți în instalarea pompelor de căldură aer-aer are o vastă experiență în acest domeniu. Vom asigura o instalare corectă și sigură, pentru a vă asigura că sistemul funcționează la capacitate maximă.

Consultanță Personalizată: Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți pompa de căldură potrivită pentru nevoile dvs. specifice. Vă vom oferi sfaturi și recomandări în funcție de dimensiunea locuinței, bugetul disponibil și preferințele dvs.

Cele Mai Mici Prețuri: Suntem mândri să vă putem oferi cele mai mici prețuri din Chișinău, Republica Moldova. Credem că toată lumea merită să aibă acces la tehnologiea eficientă din punct de vedere energetic, fără a se simți copleșit de costuri.

Eficiență Energetică: Pompa de căldură aer-aer este un sistem de încălzire și răcire extrem de eficient din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că veți economisi bani pe termen lung și veți reduce amprenta dvs. de carbon.

Service și Mentenanță: Odată cu instalarea, vă putem oferi și servicii de mentenanță regulată pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează în parametri optimi pe toată durata sa de viață.

Contactați-ne astăzi pentru o estimare gratuită:

Dacă sunteți interesat să vă beneficiați de avantajele unui sistem de încălzire și răcire eficient din punct de vedere energetic, nu ezitați să ne contactați astăzi. Vă vom oferi o estimare gratuită și vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebări aveți despre instalarea pompelor de căldură aer-aer în Chișinău, Republica Moldova. Cu noi, veți avea parte de un serviciu de înaltă calitate la cele mai mici prețuri de pe piață.

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-aer
Putere, kW: 2
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale