loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 82019
brand title

Cazan pe gaz in condensare VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW

Putere, kW: 120
1
125 440 lei
89 600 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Eficiență, Performanță și Fiabilitate Superioară: Cazanul pe Gaz în Condensare VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW

În lumea tehnologiei de încălzire, VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW reprezintă vârful de lance al eficienței, performanței și fiabilității. Acest cazan pe gaz în condensare își propune să ofere un confort termic inegalabil și o economie semnificativă de energie pentru locuințe, clădiri comerciale sau industriale.

Cu o impresionantă putere de 120 kW, acest cazan este proiectat pentru a asigura încălzirea eficientă și furnizarea constantă de apă caldă în medii de orice dimensiune. Indiferent dacă este vorba despre o casă mare, un imobil comercial sau o uzină industrială, VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW poate satisface cu ușurință cerințele de încălzire, oferind un nivel optim de confort termic.

Una dintre caracteristicile definitorii ale acestui cazan este tehnologia sa de condensare avansată. Prin recuperarea căldurii latente din gazele de ardere, acest sistem maximizează eficiența energetică și minimizează pierderile de căldură, contribuind la reducerea consumului de gaz și a costurilor asociate cu încălzirea. Acest proces nu numai că protejează mediul înconjurător prin reducerea emisiilor de carbon, dar și economisește resursele naturale prețioase.

VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW este echipat cu o gamă largă de caracteristici inteligente, care îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorului. De la un panou de control intuitiv, care permite reglarea ușoară a temperaturii, până la funcții avansate de auto-diagnostic și auto-reglare, acest cazan este proiectat pentru a asigura o funcționare optimă și fără probleme. De asemenea, este compatibil cu sistemele de automatizare și monitorizare smart, permițând controlul încălzirii de la distanță prin intermediul dispozitivelor mobile.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt priorități cheie pentru VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW. Construit din materiale de cea mai înaltă calitate și supus celor mai riguroase teste de calitate, acest cazan asigură o performanță stabilă și fiabilă pe termen lung. Cu un design modular care facilitează întreținerea și reparațiile, acesta minimizează timpul de inactivitate și costurile asociate cu mentenanța.

În plus față de performanța tehnică excepțională, VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW impresionează și prin designul său elegant și compact. Linii curate, finisaje de calitate și o estetică modernă îl fac să se integreze armonios în orice ambient, adăugând un plus de eleganță și rafinament.

În concluzie, cazanul pe gaz în condensare VAILLANT ECOTEC PLUS VU OE 1206 120 kW este alegerea ideală pentru cei care caută un sistem de încălzire eficient, performant și fiabil. Cu tehnologie de vârf, caracteristici inteligente și un design atrăgător, acest cazan oferă un confort termic superior și economii semnificative pe termen lung.

Specificațiile produsului arrow down
Tip: In condensare
Putere, kW: 120
Suprafata de incalzire, m²: 1200
Tip camera de ardere: Forţat (Turbo)
Randament, %: 110
Volumul vasului de expansiune, litre: 22,5
Dimensiuni, mm: 960x480x602
Greutate, kg: 90
Debit apă caldă, l/min: 74,83
Diametru cosului de fum, mm: 110/160
Presiune maxima, bar: 6
Conexiune la încălzire, inch: 1 1/4
Conexiune la apă, inch: 1/2
Conexiune la gaz, inch: 1
Țara de origine brand: Germania
Clasă energoeficienta: A
Metoda de instalare: Vertical
Display: Da
Destinația: Încălzire/ alimentare cu apă
Culoare: Albă
Clasa de siguranță electrică: IPX4D
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale
Produse similare Putere, kW, 120
Putere, kW
120
Suprafata de incalzire, m²
1200
Tip
In condensare
131 040 lei
111 150 lei
S-ar putea să vă fie util