loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 15106

Instalarea standard a unui cazan pe gaz cu doua contururi 20-32 kW

1
2 464 lei
2 200 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Descrierea produsului

Instalarea Standard a unui Cazan pe Gaz cu Două Contururi 20-32 kW în Chișinău, Republica Moldova

Suntem lideri în domeniul instalării și service-ului de echipamente de încălzire în Chișinău, Republica Moldova, oferind cele mai mici prețuri și servicii de cea mai înaltă calitate. Astăzi, vă prezentăm serviciul nostru de instalare standard a cazanelor pe gaz cu două contururi, cu o capacitate cuprinsă între 20 și 32 kW.

De ce să alegeți un cazan pe gaz cu două contururi?

Instalarea unui cazan pe gaz cu două contururi este o soluție eficientă energetic pentru încălzirea locuinței dvs. în Chișinău, Republica Moldova. Aceste echipamente versatilie furnizează căldură atât pentru încălzirea spațiului, cât și pentru producerea apei calde menajere, fără a necesita instalarea unui sistem separat de încălzire a apei. Cu o putere între 20 și 32 kW, aceste cazane sunt potrivite pentru locuințele de dimensiuni mici și medii.

Ce oferim în cadrul serviciului nostru de instalare standard?

Evaluare Profesională: Echipa noastră de experți va efectua o evaluare detaliată a spațiului dvs. pentru a determina ce tip de cazan cu două contururi este potrivit pentru nevoile dvs. și pentru a asigura o instalare optimă.

Furnizarea Cazanului: Vom oferi echipamentul de înaltă calitate de la producători de renume, inclusiv Buderus, Navien, Bosch, Vaillant, Ariston, Honeywell și Baxi, asigurându-ne că beneficiați de un cazan eficient și durabil.

Instalare Profesională: Echipa noastră de instalatori experimentați va asigura o instalare corectă și în conformitate cu normele de siguranță. Ne angajăm să vă oferim un sistem funcțional și sigur.

Testare și Verificare: După instalare, vom testa cazanul pentru a ne asigura că funcționează corect și că nu există niciun defect. Veți primi instrucțiuni clare despre modul de utilizare a cazanului.

Asistență Post-Instalare: Oferim asistență continuă în caz de întrebări sau probleme legate de cazanul dvs. Pe lângă asta, putem asigura service și mentenanță periodică pentru a menține performanța optimă a echipamentului.

Cele mai mici prețuri în Chișinău, Republica Moldova

Suntem mândri să vă putem oferi cele mai competitive prețuri din Chișinău și din întreaga Republică Moldova pentru instalarea standard a cazanelor pe gaz cu două contururi de 20-32 kW. Suntem dedicați să facem încălzirea locuinței dvs. accesibilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Pentru orice întrebări sau pentru a programa o evaluare gratuită a locuinței dvs., vă rugăm să ne contactați astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții de încălzire de încredere și eficiente, și suntem bucuroși să vă ajutăm să vă asigurați confortul și căldura în casa dvs. din Chișinău, Republica Moldova.

Specificațiile produsului arrow down
Putere, kW: 20-32
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 2-3
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip de cazan: pe gaz
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale