loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Roda

Roda nu este doar un brand de echipamente de încălzire; este un simbol al inovației, stilului și grijii față de consumatori
Categorii de produse
Sortare:
Compresor
Inverter
Putere, BTU
9000
Suprafata incaperii, m²
25
9 155 lei
8 174 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
12000
Suprafata incaperii, m²
35
9 856 lei
8 800 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
18000
Suprafata incaperii, m²
50
13 900 lei
12 410 lei
Compresor
Inverter
Putere, BTU
24000
Suprafata incaperii, m²
70
18 244 lei
16 289 lei

Compania Roda reprezintă un simbol al soluțiilor inovatoare în domeniul echipamentelor de încălzire, oferind o combinație uimitoare de eficiență, inovație și design elegant. Cu o experiență bogată și dorința de perfecționare, Roda se remarcă în lumea sistemelor de încălzire, furnizând clienților săi produse de cea mai înaltă calitate.

Unul dintre elementele cheie ale brandului Roda este tehnologia avansată. Compania integrează activ soluții inovatoare pentru a asigura o eficiență maximă și pentru a satisface cele mai ridicate cerințe ale clienților. Echipamentele de încălzire Roda sunt echipate cu sisteme de control avansate, care asigură reglarea precisă a temperaturii și economii maxime de energie.

Designul reprezintă o altă caracteristică importantă a filosofiei Roda. Produsele lor nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Sistemele de încălzire elegante și moderne ale Roda devin parte integrantă a interiorului, adăugând confort și rafinament în casă sau la birou.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte două trăsături care evidențiază Roda pe piața echipamentelor de încălzire. Materialele de cea mai înaltă calitate și controlul strict al producției garantează că produsele lor îndeplinesc cele mai riguroase standarde. Roda vizează crearea de echipamente care să servească ani de zile, oferind o sursă constantă și de încredere de căldură.

Un principiu esențial al filosofiei Roda este și responsabilitatea față de mediu. Brandul lucrează activ pentru a face produsele sale mai eficiente din punct de vedere energetic și ecologice. Utilizarea tehnologiilor moderne și a materialelor ecologice plasează Roda în rândul brandurilor preocupate de protejarea mediului înconjurător.

Portofoliul de produse al Roda include o varietate de soluții de încălzire, printre care se numără cazane, radiatoare, panouri radiante și alte dispozitive inovatoare. Această gamă diversificată permite clienților să aleagă soluția optimă pentru nevoile și preferințele lor.

Orientarea către client este un alt aspect crucial al activității brandului Roda. Compania oferă nu doar produse de înaltă calitate, ci și servicii cuprinzătoare, începând de la consultanță în alegerea modelului potrivit și până la suport tehnic și servicii de mentenanță.

Roda nu este doar un brand de echipamente de încălzire; este un simbol al inovației, stilului și grijii față de consumatori. Cu fiecare produs lansat, Roda confirmă angajamentul său pentru excelență, furnizând soluții avansate pentru a crea un mediu de încălzire confortabil și eficient.