Radiatoare

Magazin specializat pe sisteme de incalzire propune spre vanzare calorifere, radiatoare din otel, aluminiu, bimetalice, uscatoare de prosoape pentru camera de baie si calorifere decorative de design orizontale si verticale de dimensiuni si culori diferite.

Oferim servicii profesionale de montare cu garantie si livrare in Chisinau si toata Moldova.

Comanda online sau cumpara pe loc direct de la depozit calorifere la cel mai bun pret din tara.
Suna acum la numarul 068272991 pentru consultatie de la specialist.
Adresa noastra, or.Chișinău, strada Burebista 110.

 

 

Radiatoarele Chisinau sunt o componentă esențială a unui sistem de încălzire, responsabile de emiterea căldurii într-o încăpere. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și materiale pentru a se potrivi diferitelor nevoi de încălzire și preferințe de design interior.

Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți radiatoarele in Moldova:

 • Determinați cerințele dvs. de încălzire: Dimensiunea radiatorului de care aveți nevoie va depinde de mărimea camerei și de nivelul de izolație. Un inginer de încălzire profesionist vă poate ajuta să vă determinați cerințele de încălzire.
 • Luați în considerare materialul: Acestea pot fi fabricate din diverse materiale, inclusiv oțel, fontă, aluminiu și chiar piatră. Fiecare material are propriile proprietăți și beneficii, cum ar fi durabilitatea, producția de căldură și estetica.
 • Alegeți stilul potrivit: acestea vin într-o gamă largă de stiluri, de la modelele tradiționale cu coloană la radiatoarele moderne cu panou. Alegeți un stil care să vă completeze designul interior și cerințele de încălzire.
 • Căutați eficiența energetică: Modelele moderne sunt concepute pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic decât modelele mai vechi. Căutați radiatoare cu o putere termică ridicată și un conținut redus de apă pentru o eficiență maximă.
 • Luați în considerare caracteristicile suplimentare: Unele modele vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi robinetele termostatice sau comenzile inteligente, care vă pot ajuta să vă controlați mai eficient încălzirea și să reduceți consumul de energie.

Iată câteva dintre cele mai bune mărci de radiatoare in Moldova:

Stelrad: Stelrad este o marcă cu sediul în Marea Britanie care produce o gamă de radiatoare de înaltă calitate, inclusiv modele de panouri, radiatoare cu coloană și modele de design.

Quinn Radiators: este o marcă cu sediul în Irlanda care produce o gamă de modele, inclusiv modele de panouri , modele de coloane și radiatoare cu temperatură de suprafață scăzută.

Kermi: Kermi este o marcă cu sediul în Germania care produce o gamă de modele, inclusiv radiatoare cu panou, modele cu prosoape și modele cu temperatură scăzută a suprafeței.

Vasco: Vasco este o marcă cu sediul în Belgia care produce o gamă de radiatoare de design, inclusiv radiatoare cu panou, modele cu coloană și modele cu prosoape.

Zehnder: Zehnder este o marcă cu sediul în Elveția care produce o gamă de radiatoare de design, inclusiv modele de panou, radiatoare cu coloană și de tip prosop.

Runtal: Runtal este o marcă cu sediul în SUA care produce o gamă de radiatoare de design, inclusiv radiatoare cu panou, modele cu coloană și modele cu prosoape.

Toate aceste mărci oferă o gamă de radiatoare care se potrivesc diferitelor nevoi de încălzire și preferințe de design interior. Atunci când alegeți un radiator, este important să luați în considerare factori precum cerințele de încălzire, materialul, stilul și eficiența energetică. Alegerea unei mărci de renume, cu un istoric bun în ceea ce privește producția de produse de încălzire fiabile și eficiente, poate asigura, de asemenea, că veți obține cel mai bun raport calitate-preț pentru banii dumneavoastră.

Radiatoarele sunt dispozitive de încălzire care sunt folosite pentru a emite căldură într-o încăpere. Ele vin într-o gamă variată de dimensiuni, stiluri și materiale, dar toate au în comun anumite caracteristici:

 • Putere termică: Puterea termică a unui radiator se referă la cantitatea de căldură pe care acesta o emite într-o încăpere. Acest tip cu o putere termică mai mare sunt mai potrivite pentru încăperile mai mari sau pentru spațiile cu izolație slabă.
 • Material: poate fi fabricat din diverse materiale, inclusiv oțel, fontă, aluminiu și chiar piatră. Fiecare material are propriile proprietăți și beneficii, cum ar fi durabilitatea, puterea de căldură și estetica.
 • Suprafața: Suprafața unui radiator se referă la cantitatea de spațiu pe care acesta o ocupă pe un perete. Modelele cu o suprafață mai mare vor emite mai multă căldură, dar pot, de asemenea, să ocupe mai mult spațiu.
 • Design: vin într-o gamă variată de modele, de la modelele tradiționale cu coloană până la radiatoarele moderne cu panou. Designul unui radiator poate afecta emisia de căldură, eficiența și estetica acestuia.
 • Eficiență: Radiatoarele moderne sunt concepute pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic decât modelele mai vechi. Modelele cu o putere termică ridicată și un conținut scăzut de apă sunt de obicei mai eficiente decât cele cu o putere termică mai mică și un conținut mai mare de apă.
 • Comenzi: Unele tipuri vin cu comenzi suplimentare, cum ar fi robinetele termostatice sau comenzile inteligente, care vă pot ajuta să controlați mai eficient încălzirea și să reduceți consumul de energie.
 • Întreținere: Radiatoarele necesită o întreținere regulată pentru a se asigura că acestea continuă să funcționeze eficient. Acest lucru poate include golirea radiatorului pentru a elimina aerul reținut, curățarea radiatorului sau repararea oricăror scurgeri sau deteriorări.

În general, caracteristicile unui radiator vor depinde de modelul specific, de marcă și de cerințele de încălzire. Atunci când alegeți sau cumparati radiator Chisinau, este important să luați în considerare factori precum puterea de încălzire, materialul, suprafața, designul, eficiența, controalele și cerințele de întreținere.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110