Boilere

Boilerele electrice in Moldova sunt un tip de sistem de încălzire care utilizează energia electrică pentru a genera căldură și a furniza apă caldă pentru locuințe și întreprinderi. Acestea reprezintă o alternativă din ce în ce mai populară la cazanele pe gaz md și cazane pe combustibil Chisinau, în special în zonele în care gazul și petrolul pot să nu fie disponibile sau în care emisiile de carbon reprezintă o preocupare.

Cum funcționează boilerele electrice in Chisinau

Cumpara Boilerele electrice la pret ieftin funcționează prin încălzirea apei cu ajutorul unui element electric care este controlat de un termostat. Elementul încălzește apa și o face să circule prin sistemul de încălzire sau la robinete și dușuri, furnizând apă caldă pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Cazanele electrice pot fi utilizate cu radiatoare, încălzire prin pardoseală sau o combinație a ambelor.

Avantajele cumpararii boilerelor electrice in Moldova:

 • Eficiență energetică: Boilerele electrice sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și convertesc aproape toată energia electrică pe care o consumă în căldură. Acest lucru înseamnă că irosesc foarte puțină energie și pot contribui la reducerea facturilor de energie.

 • Ușor de instalat: Boilerele electrice sunt ușor de instalat și necesită puțină întreținere, ceea ce le face o opțiune convenabilă pentru mulți proprietari de locuințe și întreprinderi.

 • Siguranță: Boilerele electrice sunt considerate foarte sigure, deoarece nu produc emisii nocive, cum ar fi monoxidul de carbon. Acest lucru le face să fie o alegere populară pentru casele și afacerile în care siguranța este importantă.

 • Funcționare silențioasă: Boilerele electrice sunt cunoscute pentru funcționarea lor silențioasă, ceea ce le face o alegere bună pentru casele și afacerile în care zgomotul este o problemă.

 • Nu necesită alimentare cu gaz: Spre deosebire de cazanele cu gaz, boilerele electrice nu necesită o alimentare cu gaz, ceea ce le face o alegere populară în zonele în care gazul nu este disponibil sau este prea scump.

Dezavantajele boilerelor electrice ieftine:

 • Costuri mai mari ale energiei electrice: Deși boilerele electrice sunt eficiente din punct de vedere energetic, energia electrică este, în general, mai scumpă decât gazul sau petrolul. Acest lucru înseamnă că poate fi mai costisitor să faci să funcționeze cazane electrice decât cazanele cu gaz sau cu petrol.

 • Capacitate limitată: Boilerele electrice au o capacitate limitată în comparație cu cazanele pe gaz sau pe petrol, ceea ce înseamnă că este posibil ca acestea să nu fie potrivite pentru casele mari sau pentru întreprinderile cu nevoi mari de încălzire.

 • Alimentarea limitată cu apă caldă: Boilerele electrice pot avea o alimentare limitată cu apă caldă, în special dacă sunt utilizate cu un rezervor mic. Acest lucru înseamnă că este posibil ca acestea să nu fie potrivite pentru casele sau întreprinderile cu cereri ridicate de apă caldă.

În general, boilerele electrice in credit sunt o opțiune de încălzire convenabilă, sigură și eficientă din punct de vedere energetic pentru multe locuințe și întreprinderi. Cu toate acestea, este important să luați în considerare potențialele dezavantaje și să consultați un profesionist în domeniul încălzirii pentru adetermina dacă un boiler electric este cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră.

Boilerele electrice in Chisinau necesită o întreținere regulată pentru a se asigura că funcționează eficient și în siguranță.

Iată câteva sfaturi pentru întreținerea unui boiler electric:

 • Verificați presiunea apei: Boilerele electrice au nevoie de o anumită presiune a apei pentru a funcționa eficient. Verificați în mod regulat manometrul de presiune a apei și asigurați-vă că se află în intervalul recomandat. Dacă presiunea este prea mică sau prea mare, reglați-o în consecință.

 • Spălați radiatoarele: Dacă boilerul dvs. electric este utilizat cu radiatoare, o spălare regulată a radiatoarelor va ajuta la asigurarea funcționării eficiente a acestora. Acest lucru suflă aerul din radiatoare, ceea ce poate îmbunătăți producția de căldură a acestora.

 • Verificați termostatul: Verificați termostatul boilerului electric în mod regulat pentru a vă asigura că acesta funcționează corect. Dacă termostatul nu funcționează corect, poate face ca boilerul să se supraîncălzească sau să se încălzească insuficient, ceea ce poate fi ineficient și potențial periculos.

 • Curățați boilerul: Boilerele electrice trebuie curățate în mod regulat pentru a elimina orice resturi sau depuneri care se pot acumula în sistem. Acest lucru va ajuta la prevenirea înfundării și va asigura funcționarea eficientă a cazanului.

 • Verificați conexiunile electrice: Este important să verificați în mod regulat conexiunile electrice ale boilerului electric pentru a vă asigura că acestea sunt sigure și nu prezintă deteriorări sau coroziune. Conexiunile electrice defecte sau deteriorate pot cauza funcționarea defectuoasă a boilerului sau pot deveni nesigure.

 • Planificați întreținerea profesională: Este recomandabil să efectuați un serviciu de întreținere profesională a boilerului dumneavoastră electric celpuțin o dată pe an. Un inginer de încălzire profesionist poate inspecta sistemul, îl poate curăța în profunzime și poate identifica orice potențiale problemeînainte ca acestea să devină grave.

Urmând aceste sfaturi de întreținere, vă puteți asigura că boilerul dvs. electric funcționează eficient și în condiții de siguranță pentru anii următori. Dacă nu știți cum să vă întrețineți boilerul electric, cereți sfatul unui profesionist în domeniul încălzirii.

Există multe mărci diferite de boilere electrice md pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice.

Iată câteva dintre cele mai populare marci:

 1. Elnur: Elnur este o marcă bine cunoscută de boilere electrice care oferă o gamă de modele potrivite atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Boilerele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică, fiabilitatea și ușurința de instalare.

 2. Heatrae Sadia: Heatrae Sadia este o marcă fiabilă de boilere electrice care oferă o gamă de modele concepute pentru a fi utilizate cu încălzire prin pardoseală, radiatoare sau o combinație a celor două. Boilerele lor sunt cunoscute pentru tehnologia lor avansată și pentru comenzile ușor de utilizat.

 3. Trianco: Trianco este o marcă bine stabilită care oferă o gamă de boilere electrice concepute atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale. Boilerele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică și fiabilitatea lor, precum și pentru ușurința de instalare și întreținere.

 4. Ariston: Ariston este o marcă populară care oferă o gamă de boilere electrice potrivite pentru locuințe și întreprinderi. Boilerele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică, tehnologia avansată și ușurința de utilizare.

 5. Stiebel Eltron: Stiebel Eltron este o marcă germană care oferă o gamă de boilere electrice concepute pentru a fi utilizate cu încălzire prin pardoseală,radiatoare sau o combinație a celor două. Boilerele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică, fiabilitatea și tehnologia avansată

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele mărci de boilere electrice in Moldova de pe piață. Atunci când alegeți un boiler electric, este important să luați în considerare caracteristicile și beneficiile care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră, precum și reputația și fiabilitatea mărcii.


Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110