loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Cazan electric 380 volți 9 kW in rate 0% + livrarea si instalarea in Moldova

Cazan electric cu putere de 9 kW și o tensiune de 380 de volți este o soluție fiabilă, eficientă și ecologică pentru încălzirea locuinței sau biroului dumneavoastră
Preț
de la
lei
până la
lei
Brand
Putere, kW
Suprafata de incalzire, m²
Sortare:
Alimentare electrica, V
220-380
Putere, kW
9
Suprafata de incalzire, m²
90
16 408 lei
12 453 lei
prod installation Poate fi comandat cu montaj
Alimentare electrica, V
220-380
Putere, kW
9
Suprafata de incalzire, m²
90
16 576 lei
14 060 lei

Cazanul electric cu o putere de 9 kW și o tensiune de 380 de volți este o soluție excelentă pentru a încălzi locuința sau biroul dumneavoastră. În ziua de azi, eficiența energetică devine tot mai importantă, mai ales în domeniul încălzirii. Cazanele electrice reprezintă una dintre cele mai curate și mai practice opțiuni de încălzire, în special dacă nu aveți posibilitatea să conectați echipamente de gaz sau să folosiți combustibil solid.

Un cazan care funcționează la o tensiune de 380 de volți asigură o funcționare stabilă și eficientă, făcându-l alegerea ideală pentru încălzirea atât a spațiilor mici, cât și a clădirilor mari. Datorită puterii sale mari, acesta poate încălzi rapid și eficient apa sau poate asigura căldura radiatoarelor de încălzire, creând condiții confortabile în încăpere chiar și în cele mai reci zile.

Unul dintre principalele avantaje ale cazanelor electrice este curățenia lor ecologică. Deoarece nu utilizează materiale combustibile precum gazul sau cărbunele, ele nu emit substanțe nocive în mediu. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care își doresc să protejeze sănătatea familiei lor și să aibă grijă de mediul înconjurător.

Un alt avantaj al cazanelor electrice este ușurința în instalare și întreținere. După ce sunt conectate la rețeaua electrică și la sistemul de încălzire, cazanul este gata de utilizare. Lipsa necesității unor sisteme de combustibil suplimentare le face mai economice în exploatare, mai ales având în vedere tendințele actuale de creștere a prețurilor la sursele de energie.

Este important de menționat și fiabilitatea și durabilitatea ridicată a cazanelor electrice. Materialele și componentele utilizate în ele asigură o durată lungă de viață fără a afecta semnificativ performanța. Acest lucru înseamnă că, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, cazanul dumneavoastră va funcționa stabil și eficient timp îndelungat, asigurându-vă un sistem de încălzire fiabil și confortabil.

În plus, cazanele electrice se bucură de un nivel ridicat de siguranță. Ele nu au flacără deschisă sau emisii de gaze de ardere, ceea ce reduce riscul de incendiu sau de intoxicație cu monoxid de carbon. Acest lucru este deosebit de important pentru familiile cu copii mici sau animale de companie, unde siguranța este prioritară.

Datorită compactității și ușurinței în utilizare, cazanele electrice se integrează ușor în orice sistem de încălzire. Ele pot fi instalate atât în apartamente și case de vacanță, cât și în clădiri de birouri și facilități industriale. Flexibilitatea și polivalența lor le fac o alegere excelentă pentru diverse condiții de utilizare.

În concluzie, cazanul electric cu o putere de 9 kW și o tensiune de 380 de volți este o soluție fiabilă, eficientă și ecologică pentru încălzirea locuinței sau biroului dumneavoastră. Combinația dintre performanță ridicată, ușurința în instalare și întreținere, siguranța și economia de exploatare face din el o investiție în confortul și bunăstarea familiei dumneavoastră, precum și în protecția mediului înconjurător.