Conditionere tip caseta

|

-41 705 lei
70
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU71T-A1-K+GU71W-A1-K 24000 BTU

Telecomanda pentru casetă YR-HRC01
Telecomanda pentru casetă YR-HRC01
1 998 lei

Controler montat pe perete YR-C01
Controler montat pe perete YR-C01
2 916 lei

Panou pentru caseta cu 4 cai PB-700HE4
Panou pentru caseta cu 4 cai PB-700HE4
3 965 lei

Panou pentru caseta cu 4 cai PB-950HE4
Panou pentru caseta cu 4 cai PB-950HE4
6 326 lei

-64 428 lei
160
Inverter
Conditioner TCL tip caseta Inverter R32 TCC-60CHRH/DV7

-2 874 lei
35
On/Off
Conditioner MDV tip caseta on/off MDCA4-12HRN1/MDOU-12HN1-L

-2 907 lei
50
On/Off
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-18CHRA/U
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-18CHRA/U
16 245 lei 19 152

-3 197 lei
50
On/Off
Conditioner MDV de tip caseta on/off MDCA4-18HRN1/MDOU-18HN1-L

-3 197 lei
50
On/Off
Conditioner MDV tip caseta on/off MDCA4-18HRN1/MDOU-18HN1-L

-2 280 lei
50
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU50T-A1-K+GU50W-A1-K 18000 BTU

-6 075 lei
70
On/Off
Conditioner INVENTOR de tip CASETA OnOff I2CI24-ULS24 24000 BTU

-3 553 lei
70
On/Off
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-24CHRA/U
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-24CHRA/U
19 855 lei 23 408

-4 037 lei
70
On/Off
Conditioner MDV de tip caseta on/off MDCD-24HRN1/MDOU-24HN1-L

-6 006 lei
50
Inverter
Conditioner GREE de tip CASETA Inverter seria U-MATCH GKH18K3FI + GUHD18NK3FO

-7 965 lei
100
On/Off
Conditioner INVENTOR de tip CASETA OnOff I2CI36-U2LTS36 36000 BTU

-4 812 lei
70
Inverter
Conditioner MDV de tip caseta inverter MDCD-24HRFN1/MDOU-24HFN1

-4 845 lei
50
Inverter
Aparat de aer conditionat caseta HOAPP U-MATCH HLZ-GP56VA2 HUHZ-G56VA2 18000 BTU

-1 399 lei
25
Inverter
Aparat de aer conditionat caseta 4-way HAIER AB25S2SC2FA/1U25S2SM1FA  + panel

35
Inverter
Aparat de aer conditionat caseta 4-way HEIKO JZ035-A1+CA035-A1

-7 507 lei
70
Inverter
Conditioner GREE de tip CASETA Inverter seria U-MATCH GKH24K3FI + GUHD24NK3FO

-3 694 lei
35
Inverter
Conditioner GREE de tip CASETA Inverter seria U-MATCH  GUD35T/A-T+GUD35W/HhA-X

50
Inverter
Aparat de aer conditionat caseta 4-way HEIKO JZ050-A1+ CA050-A1

-6 137 lei
100
On/Off
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-36CHRA/U
Conditioner TCL tip caseta On/Off TCC-36CHRA/U
34 295 lei 40 432

-6 298 lei
70
Inverter
Aparat de aer conditionat caseta HOAPP U-MATCH HLZ-GP80VA2 HUHZ-G80VA2 28000 BTU

-4 264 lei
50
Inverter
Conditioner GREE de tip CASETA Inverter seria U-MATCH GUD50T-A-T+GUD50W-HhA-X

-6 427 lei
100
On/Off
Conditioner MDV de tip caseta on/off MDCD-36HRN1/MDOU-36HN1-L
Brand-uri populare
Conditionere semi-industriale Gree md chisinau
Conditionere semi-industriale Inventor md chisinau
Conditionere semi-industriale TCL md chisinau
Conditionere semi-industriale MDV md chisinau
Conditionere semi-industriale HOAPP md chisinau
Conditionere semi-industriale Heiko md chisinau
Conditionere semi-industriale Haier md chisinau

Cumpara Aparatele de aer condiționat cu сasete in Chisinau sunt o alegere populară pentru răcirea și încălzirea spațiilor comerciale, cum ar fi birourile, restaurantele și magazinele cu amănuntul. Aceste sisteme sunt concepute pentru a fi montate pe tavan și oferă o modalitate discretă și eficientă de distribuire a aerului condiționat în tot spațiul. Iată ce trebuie să știți despre aparatele de aer condiționat cu casetă:

Cum funcționează aparatele de aer condiționat cu casetă in credit:

Aparatele de aer condiționat cu casetă in credit Moldova sunt concepute pentru a fi montate pe tavan și oferă un flux de aer direcțional în patru direcții. Unitatea interioară este instalată în tavan, cu partea exterioară a unității vizibilă pe tavan. Sistemul utilizează un agent frigorific pentru a răci sau încălzi aerul, care este apoi distribuit prin lamelele direcționale cu patru direcții.

Avantajele aparatelor de aer condiționat cu casetă:

Design discret: Aparatele de aer condiționat cu casetă sunt concepute pentru a fi montate pe tavan, ceea ce înseamnă că nu ocupă spațiu pe perete și nu obstrucționează vederea. Partea exterioară a unității este la același nivel cu tavanul, oferind un aspect elegant și modern.

Flux de aer direcțional în patru direcții: Aparatele de aer condiționat cu casetă oferă un flux de aer direcțional în patru direcții, ceea ce înseamnă că pot distribui aerul condiționat în mod uniform în tot spațiul, eliminând punctele calde sau reci.

Eficiență energetică: Aparatele de aer condiționat cu casetă utilizează tehnologia inverter, care ajustează viteza compresorului pentru a se potrivi cu nevoile de răcire sau încălzire ale spațiului, reducând consumul de energie și economisind la facturile de electricitate.

Funcționare silențioasă: Aparatele de aer condiționat cu casetă au un nivel de zgomot redus, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în spații liniștite, cum ar fi birourile, bibliotecile sau sălile de conferințe.

Întreținere ușoară: Aparatele de aer condiționat cu casetă sunt ușor de întreținut, majoritatea componentelor fiind accesibile din partea de jos a unității. Filtrele de aer pot fi îndepărtate și curățate cu ușurință, asigurând o performanță și o calitate optimă a aerului.

Dezavantajele aparatelor de aer condiționat cu casetă:

Spațiu necesar pentru tavan: Aparatele de aer condiționat cu casetă necesită spațiu pe tavan pentru instalare, ceea ce înseamnă că este posibil ca acestea să nu fie potrivite pentru spațiile cu tavane joase sau fără spațiu pe tavan.

Complexitatea instalării: Aparatele de aer condiționat cu casetă necesită o instalare profesională de către tehnicieni certificați. Procesul de instalare implică tăierea unei găuri în tavan și instalarea unității interioare, ceea ce poate fi mai complex și mai lung decât alte sisteme de aer condiționat.

Costuri: Aparatele de aer condiționat cu casetă pot fi mai scumpe decât sistemele de aer condiționat tradiționale, din cauza necesității unei instalări profesionale și a spațiului necesar în tavan.

În concluzie, aparatele de aer condiționat cu casetă oferă mai multe avantaje, cum ar fi designul discret, fluxul de aer direcțional în patru direcții, eficiența energetică, funcționarea silențioasă și întreținerea ușoară. Cu toate acestea, au și unele dezavantaje, cum ar fi spațiul necesar pentru tavan, complexitatea instalării și costul, care trebuie luate în considerare înainte de a lua o decizie de cumpărare. Aparatele de aer condiționat cu casetă sunt o alegere excelentă pentru spațiile comerciale din Moldova, oferind răcire și încălzire eficientă și eficace.

Aparatele de aer condiționat cu casetă sunt un tip de unitate de aer condiționat care sunt proiectate pentru a fi montate într-un tavan sau într-un tavan suspendat. Se numesc aparate de aer condiționat cu casetă deoarece au un aspect de casetă atunci când sunt instalate în tavan.

Există câteva tipuri diferite de aparate de aer condiționat cu casetă la pret ieftin:

Aparate de aer condiționat cu casetă la pret ieftin standard: Acestea sunt cele mai comune tipuri de aparate de aer condiționat cu casetă. Acestea sunt instalate de obicei într-o grilă de tavan de 2x2 sau 2x4 și au patru guri de aer direcționale care pot fi ajustate pentru a direcționa fluxul de aer în direcții diferite.

Aparate de aer condiționat cu casetă cu patru direcții: Acestea sunt similare cu aparatele de aer condiționat cu casetă standard, dar au un set suplimentar de guri de aerisire care permit fluxul de aer în toate cele patru direcții.

Aparate de aer condiționat cu casetă compactă: Acestea sunt mai mici decât aparatele de aer condiționat cu casetă standard și sunt concepute pentru a fi utilizate în spații mai mici. Acestea au de obicei două guri de aerisire direcționale.

Aparate de aer condiționat cu casetă slimline: Acestea sunt, de asemenea, concepute pentru a fi utilizate în spații mai mici, dar sunt mai subțiri și mai compacte decât aparatele de aer condiționat cu casetă compactă. Acestea au de obicei două guri de aerisire direcționale.

Casete de aer condiționat cu presiune statică ridicată: Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate în spații mai mari și pot furniza aer la o presiune mai mare decât aparatele de aer condiționat cu casetă standard. De obicei, acestea au un ventilator mai mare și un motor mai puternic.

Aparate de aer condiționat cu casetă hibridă: Acestea sunt concepute pentru a funcționa atât cu sisteme cu conducte, cât și fără conducte. Au o cutie de plenum încorporată care le permite să fie conectate la un sistem cu conducte, dar pot fi utilizate și ca unitate fără conducte.

Atunci când alegeți un aparat de aer condiționat cu casetă bun, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare

Iată câteva lucruri cheie de care trebuie să țineți cont:

  • Dimensiunea camerei: Dimensiunea camerei în care va fi instalat aparatul de aer condiționat cu casetă este un aspect important. Va trebui să alegeți un aparat de aer condiționat suficient de puternic pentru a răci spațiul în mod eficient. O regulă generală de bază este că aveți nevoie de aproximativ 20-25 BTU (unități termice britanice) pe picior pătrat de spațiu.
  • Înălțimea tavanului: Înălțimea tavanului în care va fi instalat aparatul de aer condiționat cu casetă este, de asemenea, importantă. Plafoanele mai înalte pot necesita un aparat de aer condiționat mai puternic, cu un ventilator mai mare și un flux de aer mai mare.
  • Direcția fluxului de aer: Luați în considerare direcția fluxului de aer și dacă acesta poate fi reglat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Unele aparate de aer condiționat cu casetă au un flux de aer direcțional în patru direcții, ceea ce poate fi util pentru răcirea spațiilor mai mari sau a încăperilor cu amenajări mai complexe.
  • Nivelul de zgomot: Luați în considerare nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat, în special dacă acesta va fi instalat într-un dormitor sau într-un alt spațiu liniștit. Căutați modelele care sunt proiectate să funcționeze silențios.
  • Eficiența energetică: Căutați un aparat de aer condiționat cu un rating ridicat de eficiență energetică, deoarece acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani pe facturile de energie în timp.
  • Marca și garanția: Alegeți o marcă de renume cu o garanție bună, deoarece acest lucru vă poate oferi liniște și vă poate asigura că investiți într-un produs de înaltă calitate.

Luând în considerare acești factori, puteți cumpara un aparat de aer condiționat cu casetă in credit care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și care vă va oferi o răcire eficientă și confort în spațiul dvs.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110