loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 82011
brand title

Cazan pe gaz in condensare VAILLANT ECOTEC PLUS VU 386-5-5 38 kW

Putere, kW: 38
1
47 040 lei
33 600 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Aparat de încălzire mural pe gaz, folosind căldura ascunsă a condensării

În căutarea unei soluții ideale de încălzire pentru casa sau apartamentul dumneavoastră? Permiteți-mi să vă prezint un aparat inovator de încălzire mural pe gaz, care nu numai că vă va asigura căldură, dar va aduce și eficiență și confort în viața dumneavoastră. Descoperiți lumea încălzirii de ultimă generație cu produsul nostru, care a devenit un simbol al tehnologiilor avansate în domeniul încălzirii interioare.

Arzător modulant, interval de putere de la 20% la 100%

Unul dintre elementele cheie ale acestui dispozitiv este arzătorul modulant, capabil să funcționeze într-un interval de putere cuprins între 20% și 100%. Aceasta înseamnă că obțineți nu numai o flexibilitate excepțională în gestionarea căldurii în casa dumneavoastră, ci și economisirea resurselor. Acest interval de putere vă permite să adaptați funcționarea sistemului de încălzire la nevoile curente, asigurând un confort termic optim în orice moment al zilei.

DIASystem (sistem digital de informații și analiză)

Sistemul digital de informații și analiză încorporat, sau DIASystem, este inima acestui dispozitiv. Această soluție inteligentă oferă monitorizare și analiză a funcționării sistemului de încălzire în timp real. DIASystem vă oferă toate datele necesare pentru optimizarea procesului de încălzire, crescând eficiența utilizării resurselor și reducând costurile.

Eficiență medie pe sezon de încălzire - 109%

Indicatorul impresionant al eficienței medii de 109% pe sezon de încălzire vorbește de la sine. Această combinație excelentă între eficiență și economie de resurse face din aparatul nostru de încălzire mural pe gaz alegerea ideală pentru cei care doresc să reducă consumul de energie fără a afecta confortul.

Pregătit pentru conectarea unui încălzitor de apă cu capacitate

Inginerii noștri au prevăzut posibilitatea conectării unui încălzitor de apă cu capacitate la acest aparat, oferindu-vă posibilitatea nu numai de a furniza căldură casei dumneavoastră, ci și de a avea apă caldă. Această comoditate vă permite să economisiți spațiu și resurse, unind funcțiile de încălzire și încălzire a apei într-un singur dispozitiv.

Posibilități de instalare

Flexibilitatea instalării este un alt avantaj al aparatului nostru de încălzire mural pe gaz. Este potrivit pentru utilizarea în sisteme cu temperatură redusă de încălzire cu radiatoare și podele radiante, ceea ce-l face o soluție ideală pentru diferite tipuri de încăperi. Fie că este vorba despre o casă în curs de reconstrucție, un apartament în construcție sau o centrală termică compactă pe acoperiș, acest aparat este pregătit pentru orice provocare.

Potrivit pentru case și apartamente în curs de reconstrucție sau construcție

Aparatul nostru de încălzire mural pe gaz este perfect potrivit atât pentru casele în curs de reconstrucție, cât și pentru noile construcții. Designul său compact și posibilitățile flexibile de instalare îl fac o alegere ideală pentru diferite scenarii de construcție rezidențială.

Ideal pentru crearea de centrale termice compacte pe acoperiș

Crearea de centrale termice compacte pe acoperiș devine o sarcină ușoară cu aparatul nostru de încălzire mural pe gaz. Dimensiunile sale compacte și posibilitatea de a utiliza aerul pentru ardere atât din interior, cât și din exterior îl fac o soluție ideală pentru spațiile limitate ale acoperișului.

Echipament

Aparatul nostru de încălzire mural pe gaz este echipat cu echipamente de ultimă generație, care nu numai că asigură o funcționare fiabilă, dar și ușurință în utilizare.

Design nou

Am actualizat designul aparatului nostru pentru a se potrivi mai bine interioarelor moderne și pentru a oferi încăperii dumneavoastră un aspect elegant.

Ecran cu iluminare și dublare a codurilor de mesaje cu o linie de text

Pentru confortul dumneavoastră, am echipat aparatul nostru cu un ecran iluminat și posibilitatea de a duplica codurile de mesaje cu o linie de text. Acest lucru asigură afișarea clară și ușor de înțeles a informațiilor despre funcționarea sistemului.

Controlul arderii bazat pe controlul debitului de aer

Inginerii noștri au dezvoltat un sistem de control al arderii bazat pe controlul debitului de aer. Acest lucru asigură arderea optimă a combustibilului și minimizează emisiile de substanțe nocive în mediu.

Pompă încorporată cu două trepte pentru sistemul de încălzire, cu comutare automată, aerisire automată, supapă de siguranță, rezervor de expansiune de 10 litri (de la 16 la 38 kW), evacuare a condensului din aparat și din sistemele de evacuare a fumului prin sifon încorporat

Acest aparat este dotat cu tot ce este necesar pentru funcționarea eficientă a sistemului de încălzire. Pompa încorporată cu două trepte pentru sistemul de încălzire, cu comutare automată, aerisire automată, supapă de siguranță și rezervorul de expansiune de 10 litri asigură funcționarea fiabilă și fără întreruperi a sistemului.

Senzor analogic de presiune

Aparatul nostru este echipat cu un senzor analogic de presiune, care asigură măsurători precise și stabile ale parametrilor sistemului de încălzire.

Schimbător de căldură cu condensare din oțel inoxidabil

Schimbătorul de căldură cu condensare din oțel inoxidabil asigură un schimb eficient de căldură și durabilitatea dispozitivului.

Ventilator cu număr reglabil de rotații

Ventilatorul reglabil permite adaptarea funcționării aparatului la diferite condiții de utilizare, asigurând performanțe optime.

Reglarea electronică a coeficientului de exces de aer

Reglarea electronică a coeficientului de exces de aer asigură arderea optimă a combustibilului și reducerea emisiilor de substanțe nocive.

Arzător cu amestecare forțată prealabilă

Arzătorul cu amestecare forțată prealabilă asigură arderea uniformă și eficientă a combustibilului.

Posibilitatea ajustării la putere parțială pentru modul de încălzire și încălzire a apei

Posibilitatea ajustării la putere parțială permite adaptarea funcționării aparatului la nevoile curente, asigurând economie de resurse.

Sistem AquaKondens (pentru utilizarea căldurii de condensare în încălzirea apei)

Sistemul AquaKondens permite utilizarea eficientă a căldurii de condensare pentru încălzirea apei, crescând astfel eficiența energetică a dispozitivului.

Aprindere electronică și controlul procesului de ardere

Aprinderea electronică și controlul procesului de ardere asigură funcționarea fiabilă și sigură a aparatului.

Modul de comutare încorporat pentru interfața standard eBus la prima pornire

Modulul de comutare încorporat pentru interfața standard eBus asigură o instalare și configurare ușoară și convenabilă a aparatului la prima pornire.

În încheiere, aparatul de încălzire mural pe gaz, folosind căldura ascunsă a condensării, reprezintă o soluție avansată în domeniul încălzirii interioare. Tehnologiile noastre inovatoare, eficiența ridicată și fiabilitatea îl fac alegerea ideală pentru casa sau apartamentul dumneavoastră. Bucurați-vă de confort și economie cu produsul nostru încă de astăzi!

Specificațiile produsului arrow down
Tip: In condensare
Putere, kW: 38
Suprafata de incalzire, m²: 380
Număr de circuite, buc.: 1
Tip camera de ardere: Forţat (Turbo)
Numărul de schimbătoare de căldură, buc.: 1
Randament, %: 107
Consum maxim de gaz, m³/h: 4,1
Volumul vasului de expansiune, litre: 10
Dimensiuni, mm: 440x720x406
Diametru cosului de fum, mm: 60/100
Presiune maxima, bar: 3
Conexiune la încălzire, inch: 3/4
Conexiune la apă, inch: 1/2
Conexiune la gaz, inch: 3/4
Țara de origine brand: Germania
Clasă energoeficienta: A
Metoda de instalare: Vertical
Display: Da
Destinația: Încălzire/ alimentare cu apă
Culoare: Albă
Clasa de siguranță electrică: IPX4D
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale
Produse similare Putere, kW, 38
Putere, kW
38
Suprafata de incalzire, m²
320
Tip
In condensare
35 728 lei
30 305 lei
S-ar putea să vă fie util