loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Cazan electric cu dublu circuit in rate 0% + livrarea si instalarea in Moldova

Cazan electric cu dublu circuit nu este doar un echipament de încălzire, ci un sistem complet care asigură confortul și plăcerea în casa dvs
Preț
de la
lei
până la
lei
Brand
Putere, kW
Suprafata de incalzire, m²
Sortare:
prod installation Poate fi comandat cu montaj
Alimentare electrica, V
220-380
Putere, kW
9
Suprafata de incalzire, m²
90
16 576 lei
14 060 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
12
Suprafata de incalzire, m²
120
17 360 lei
14 725 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
15
Suprafata de incalzire, m²
150
17 696 lei
15 010 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
18
Suprafata de incalzire, m²
180
19 600 lei
16 625 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
19 936 lei
16 910 lei

Cazanul electric cu dublu circuit reprezintă o inovație remarcabilă în lumea încălzirii, combinând eficiența cu economia de energie. Este o soluție modernă, capabilă să ofere un climat confortabil în locuința dvs. și să economisească semnificativ resursele energetice. Nu este de mirare că astfel de cazane devin tot mai populare printre proprietarii de case particulare, apartamente și proprietăți comerciale.

Diferența principală a cazanului electric cu dublu circuit constă în funcționalitatea sa. Este capabil să ofere nu doar încălzirea spațiilor, ci și furnizarea apei calde. Acest lucru înseamnă că obțineți un sistem complet, care satisface toate nevoile casei dvs. în ceea ce privește căldura și apa caldă. Datorită celor două circuite care funcționează în paralel, se asigură utilizarea maximă a energiei electrice.

Avantajele acestui sistem sunt evidente. În primul rând, economia de resurse. Cazanul electric cu dublu circuit reglează consumul de energie în funcție de necesitățile curente, evitând astfel cheltuielile inutile. În al doilea rând, confortul. Nu mai sunteți dependenți de factori externi, cum ar fi prețul gazului sau necesitatea instalării unor echipamente suplimentare pentru încălzirea apei. În al treilea rând, ecologia. Utilizarea electricității ca sursă de energie nu este însoțită de emisii de substanțe nocive, ceea ce are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Un alt aspect important este fiabilitatea și durabilitatea cazanului electric cu dublu circuit. Datorită tehnologiilor moderne și materialelor de înaltă calitate, este capabil să vă servească mulți ani fără a necesita întreținere și reparații serioase. Aceasta economisește nu numai banii, ci și timpul pe care l-ați putea petrece căutând și remedii defectele.

În plus, cazanul electric cu dublu circuit are un design atrăgător și dimensiuni compacte, ceea ce îl face ușor de instalat chiar și în spații mici. Se integrează ușor în interior și nu strică aspectul general al încăperii. Datorită versatilității sale, este potrivit atât pentru utilizarea în casele de locuit, cât și în clădirile comerciale și publice.

Un alt aspect important este posibilitatea integrării cazanului electric cu dublu circuit într-o "casă inteligentă". Sistemele moderne de control vă permit să monitorizați funcționarea cazanului de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui dispozitiv special. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a economisi și mai multe resurse energetice și de a controla încălzirea și furnizarea apei calde în funcție de nevoile dvs.

Astfel, cazanul electric cu dublu circuit nu este doar un echipament de încălzire, ci un sistem complet care asigură confortul și plăcerea în casa dvs. Avantajele sale sunt evidente: economisirea resurselor, ușurința în utilizare, ecologia și fiabilitatea. Datorită tehnologiilor moderne și soluțiilor inovatoare, acesta va deveni un partener de încredere în asigurarea unui climat confortabil în casa dvs. pentru mulți ani înainte.