loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Cazan electric 380 volți 24 kW in rate 0% + livrarea si instalarea in Moldova

Cazan electric cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 24 kW reprezintă o soluție modernă, eficientă și ecologică pentru încălzirea locuinței sau spațiului de lucru
Preț
de la
lei
până la
lei
Brand
Putere, kW
Suprafata de incalzire, m²
Sortare:
Alimentare electrica, V
220-380
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
21 280 lei
16 150 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
24
Suprafata de incalzire, m²
240
19 936 lei
16 910 lei

Cazanul electric cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 24 kW reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru încălzirea locuinței sau a spațiului de lucru. În lumea tehnologiei actuale, utilizarea unui astfel de cazan nu numai că aduce confort, dar și economie de energie.

Unul dintre avantajele majore ale unui cazan electric cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 24 kW este eficiența sa. Cu ajutorul unui sistem avansat de control și automatizare, acesta poate menține o temperatură optimă în încăpere fără a consuma excesiv energie electrică.

În plus, cazanul este compact și ușor de instalat, ceea ce îl face potrivit pentru orice spațiu, indiferent de dimensiunea acestuia. Fiind compact, poate fi instalat într-un spațiu restrâns, fără a afecta aspectul general al încăperii.

Un alt aspect important este ecologia. Cazanele electrice nu produc emisii dăunătoare în atmosferă, fiind astfel sigure pentru mediu și sănătatea umană. Acestea sunt ideale pentru locuințe și zone unde respectarea standardelor ecologice este o prioritate.

Un criteriu esențial în alegerea unui cazan electric cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 24 kW este economia de energie. Modelele moderne sunt echipate cu sisteme inteligente de reglare, care optimizează consumul de energie în funcție de cerințele utilizatorului și condițiile de mediu. Aceasta poate duce la economii semnificative pe facturile de energie electrică.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte aspecte cheie. Cazanele electrice moderne sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, garantând o durată lungă de viață fără pierderi de performanță semnificative. Utilizatorii se pot bucura astfel de o soluție de încălzire pe termen lung, fără a fi nevoiți să facă investiții repetate în înlocuirea sau repararea echipamentului.

Pe lângă toate acestea, controlul și întreținerea cazanului electric sunt simple și accesibile. Majoritatea modelelor sunt dotate cu interfețe intuitive, care permit utilizatorilor să ajusteze ușor parametrii de funcționare în funcție de necesități. Întreținerea regulată este minimă, fiind necesară doar verificarea periodică a stării echipamentului și curățarea acestuia pentru menținerea performanței optime.

În concluzie, cazanul electric cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 24 kW reprezintă o soluție modernă, eficientă și ecologică pentru încălzirea locuinței sau spațiului de lucru. Avantajele sale includ eficiența energetică, economia de energie, fiabilitatea și respectarea mediului înconjurător. Cu tehnologia modernă și inovarea continuă, cazanele electrice devin tot mai populare în rândul celor care caută confort și eficiență în încălzire.