loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova

Cazan electric 380 volți 12 kW in rate 0% + livrarea si instalarea in Moldova

Cazane electrice cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 12 kW sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție eficientă și convenabilă de încălzire
Preț
de la
lei
până la
lei
Brand
Putere, kW
Suprafata de incalzire, m²
Sortare:
Alimentare electrica, V
220-380
Putere, kW
12
Suprafata de incalzire, m²
120
18 200 lei
13 813 lei
Alimentare electrica, V
380
Putere, kW
12
Suprafata de incalzire, m²
120
17 360 lei
14 725 lei

Cazanul electric cu o tensiune de alimentare de 380 de volți și o putere de 12 kW reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru încălzirea diverselor tipuri de spații, fie că este vorba despre locuințe, birouri sau spații comerciale. Popularitatea acestor cazane este în creștere datorită multiplelor beneficii pe care le aduc utilizatorilor.

Unul dintre aspectele deosebite ale acestor cazane este capacitatea lor de a furniza căldură suficientă pentru încălzirea eficientă a unor spații mai mari. Cu o putere de 12 kW, acestea sunt ideale pentru a face față cerințelor de încălzire ale unor clădiri mai mari sau cu un grad mai mare de izolare termică.

Eficiența energetică este un alt avantaj semnificativ al cazanelor electrice. Ele sunt capabile să optimizeze consumul de energie în funcție de necesitățile reale de încălzire, contribuind astfel la reducerea facturilor de utilități. Această eficiență energetică înseamnă, de asemenea, o mai mică amprentă de carbon și o utilizare mai responsabilă a resurselor naturale.

Montarea și utilizarea unui cazan electric de 380 de volți și 12 kW sunt extrem de simple și convenabile. Cu un voltaj standard de 380 de volți, acestea pot fi integrate cu ușurință în sistemele electrice existente, fără a fi necesare modificări semnificative. Astfel, instalarea unui astfel de cazan poate fi realizată fără dificultăți, iar utilizarea sa ulterioară este intuitivă și accesibilă.

Siguranța este o altă preocupare majoră în cazul oricărui sistem de încălzire, iar cazanele electrice sunt proiectate să ofere un mediu de operare sigur și fără riscuri. Ele sunt echipate cu numeroase caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția la supratensiune, supracurent și suprasarcină, asigurând astfel o experiență de utilizare fără griji pentru utilizatori.

Durabilitatea și fiabilitatea sunt caracteristici cheie ale cazanelor electrice. Construite din materiale de înaltă calitate și supuse unor teste riguroase de calitate, acestea sunt concepute pentru a rezista în timp și a furniza încălzire constantă și fiabilă. Astfel, investiția într-un cazan electric de înaltă calitate se traduce în ani de confort termic fără probleme sau neplăceri.

În concluzie, cazanele electrice cu o tensiune de 380 de volți și o putere de 12 kW sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție eficientă și convenabilă de încălzire. Eficiența lor energetică, ușurința în utilizare, siguranța și fiabilitatea le recomandă drept o opțiune ideală pentru a asigura confortul termic în orice tip de spațiu, indiferent de mărimea acestuia.