loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 31056

Preinstalarea (instalarea traseului si unitatii exterioare prima etapa) pentru aparatele de aer conditionat 12000 BTU (3,1 - 4,1 kW)

1
1 456 lei
1 300 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Descrierea produsului

Servicii Profesionale de Preinstalare pentru Aparatele de Aer Conditionat 12000 BTU (3,1 - 4,1 kW) în Chișinău și în Toată Republica Moldova

Suntem lideri în domeniul preinstalării și instalării aparatelor de aer condiționat cu o putere de 12000 BTU (3,1 - 4,1 kW) în Chișinău și oferim servicii profesionale la cele mai mici prețuri din întreaga Republică Moldova.

De ce să alegeți serviciile noastre de preinstalare?

Experiență și Profesionalism: Cu ani de experiență în industrie, echipa noastră de tehnicieni calificați este aici pentru a vă asigura că preinstalarea aparatului de aer condiționat va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate.

Servicii Complete: Oferim servicii complete de preinstalare, care includ evaluarea spațiului, montarea traseului și unității exterioare, astfel încât să vă puteți bucura de confortul oferit de noul dumneavoastră aparat de aer condiționat fără griji.

Eficiență Energetică: Ne preocupăm de eficiența energetică și ne asigurăm că aparatul dumneavoastră de aer condiționat va funcționa în mod optim, contribuind astfel la economisirea energiei și la reducerea facturilor de electricitate.

Garanție și Asistență Tehnică: Oferim garanție pentru serviciile noastre și suntem întotdeauna disponibili pentru a vă oferi asistență tehnică sau întreținere ulterioară, pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră funcționează în condiții optime.

Procesul de Preinstalare:

Evaluarea Spațiului: Înainte de a începe preinstalarea, echipa noastră va efectua o evaluare atentă a spațiului în care va fi instalat aparatul de aer condiționat. Acest pas esențial ne ajută să determinăm locația optimă pentru unitatea exterioară și să identificăm eventualele necesități suplimentare.

Montarea Traseului: Montarea traseului este o parte crucială a preinstalării. Echipa noastră se asigură că traseul este instalat corect, izolat adecvat și nu interferează cu structura clădirii.

Instalarea Unității Exterioare: Unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat va fi instalată cu atenție într-o locație strategică, pentru a asigura o performanță optimă și siguranță. Aceasta va fi fixată solid și conectată la traseu.

Verificarea și Testarea: După finalizarea preinstalării, echipa noastră va efectua verificări amănunțite și teste pentru a se asigura că sistemul funcționează corect și eficient. Orice ajustări necesare vor fi efectuate pentru a vă asigura un climat interior plăcut.

Cele Mai Mici Prețuri în Republica Moldova

Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai mici prețuri pentru serviciile noastre de preinstalare a aparatelor de aer condiționat 12000 BTU în Chișinău și în întreaga Republică Moldova. Ne angajăm să vă oferim cea mai bună valoare pentru investiția dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de confortul unui mediu interior plăcut în orice moment al anului.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o preinstalare, vă rugăm să ne contactați astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții profesionale de climatizare pentru locuința sau biroul dumneavoastră. Alegeți calitatea și eficiența cu serviciile noastre de preinstalare a aparatelor de aer condiționat 12000 BTU.

Specificațiile produsului arrow down
Tipul de conditioner: Sistem-split
Tipul de serviciu: Preinstalarea
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 1,30-2
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale