loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 20181

Instalarea pompelor de caldura (aer-apa) pana la 9 kW

1
12 900 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea Pompelor de Căldură (Aer-Apă) până la 9 kW în Chișinău, Republica Moldova

Dacă vă aflați în Chișinău, Republica Moldova, și căutați servicii de instalare a pompelor de căldură (aer-apă) de până la 9 kW la cele mai mici prețuri, sunteți în locul potrivit. Echipa noastră de profesioniști experimentați vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că locuința sau clădirea dumneavoastră rămâne confortabilă și călduroasă pe tot parcursul sezonului rece.

Pompe de Căldură (Aer-Apă) - Soluția Eficientă pentru Încălzire

Pompele de căldură (aer-apă) reprezintă o alegere ecologică și eficientă energetic pentru încălzirea locuințelor și a clădirilor comerciale. Aceste sisteme utilizează energia termică din aerul exterior și o transformă în căldură pentru a încălzi apa necesară pentru încălzirea spațiilor interioare. Avantajul major al acestor sisteme constă în faptul că sunt capabile să furnizeze căldură chiar și în timpul iernilor reci, ceea ce îi face ideale pentru condițiile din Chișinău, Republica Moldova.

De Ce Să Alegeți Serviciile Noastre?

Experiență și Competență: Echipa noastră este alcătuită din tehnicieni cu experiență care au instalat cu succes numeroase pompe de căldură în toată Chișinău și Republica Moldova. Suntem dedicați oferirii celor mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Consultanță Profesională: Înainte de a instala o pompă de căldură, efectuăm o evaluare detaliată a spațiului dumneavoastră pentru a determina dimensiunea și tipul de pompă de căldură potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice. Oferim consultanță profesională pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Instalare de Calitate: Ne angajăm să oferim servicii de instalare de cea mai înaltă calitate. Folosim echipamente și materiale de calitate superioară pentru a asigura că sistemul dumneavoastră funcționează optim și cu eficiență.

Cele Mai Mici Prețuri: Suntem mândri să oferim cele mai mici prețuri pentru instalarea pompelor de căldură (aer-apă) până la 9 kW în Chișinău, Republica Moldova. Ne străduim să facem această tehnologie accesibilă pentru toată lumea, astfel încât să puteți economisi bani pe termen lung.

Service și Întreținere: Odată ce instalarea este finalizată, suntem aici pentru a vă oferi servicii de întreținere și asistență pe termen lung. Ne asigurăm că sistemul dumneavoastră funcționează în mod optim și că sunteți complet mulțumit de performanța lui.

Contactați-ne astăzi pentru o Evaluare Gratuită

Dacă sunteți interesat de instalarea unei pompe de căldură (aer-apă) până la 9 kW în Chișinău, Republica Moldova, nu ezitați să ne contactați pentru o evaluare gratuită și pentru a discuta nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de încălzire și pentru a vă asigura că aveți parte de confort în timpul iernilor reci. Alegeți serviciile noastre și bucurați-vă de beneficiile unei încălziri eficiente și ecologice la cele mai mici prețuri din Chișinău.

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-apa
Putere, kW: 9
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale