loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 20326

Instalarea pompelor de caldura (aer-apa) pana la 12 kW

1
15 568 lei
13 900 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea Pompelor de Căldură (Aer-Apa) până la 12 kW în Chișinău, Republica Moldova

Suntem lideri în instalarea pompelor de căldură în Chișinău, oferind cele mai mici prețuri și servicii de înaltă calitate în Republica Moldova. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru încălzirea și răcirea casei dvs., suntem aici pentru a vă ajuta.

Despre Pompele de Căldură Aer-Apa

Pompele de căldură aer-apa sunt sisteme de încălzire și răcire extrem de eficiente, care utilizează energia termică din aerul înconjurător pentru a vă oferi confort termic în locuința dvs. Aceste sisteme pot fi o alegere excelentă pentru casele din Chișinău, Republica Moldova, unde variabilitatea temperaturilor este mare pe parcursul anului.

Servicii oferite

Consultanță și Evaluare: Echipa noastră de experți vă va oferi consultanță profesională și va evalua necesitățile specifice ale locuinței dvs. pentru a vă recomanda cea mai potrivită soluție în funcție de dimensiunea casei, izolație și alți factori relevanți.

Instalare Profesională: Suntem specializați în instalarea pompelor de căldură aer-apa cu o capacitate de până la 12 kW. Echipa noastră de tehnicieni calificați va asigura o instalare corectă și eficientă a sistemului, garantând astfel funcționarea optimă și economii semnificative pe termen lung.

Mentenanță și Service: Oferim servicii de mentenanță regulate pentru a vă asigura că pompa dvs. de căldură funcționează în parametri optimi pe tot parcursul anului. De asemenea, suntem disponibili pentru servicii de reparații în cazul unor probleme neprevăzute.

Asistență Tehnică: Echipa noastră de asistență tehnică este mereu la dispoziția dvs. pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă oferi suport în orice moment.

Beneficii ale Pompei de Căldură Aer-Apa

Eficiență Energetică: Pompa de căldură aer-apa utilizează energie din surse regenerabile, fiind astfel mai eficientă din punct de vedere energetic decât sistemele de încălzire convenționale.

Economii Semnificative: Reducerea costurilor de încălzire și răcire vă va permite să economisiți bani pe termen lung.

Ecologică: Aceste sisteme au un impact redus asupra mediului, contribuind la reducerea amprentei de carbon.

Confort Termic: Pompa de căldură oferă confort termic consistent și reglabil în fiecare cameră a casei dvs.

Durabilitate: Pompele de căldură de înaltă calitate sunt durabile și au o durată de viață lungă.

Cu ani de experiență în instalarea pompelor de căldură în Chișinău și în întreaga Republica Moldova, suntem alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de încălzire și răcire. Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a începe procesul de instalare a unei pompe de căldură aer-apa eficiente și convenabile. Vă garantăm cele mai mici prețuri și servicii de cea mai înaltă calitate!

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-apa
Putere, kW: 12
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale