loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 20471

Instalarea pompelor de caldura (aer-apa) pana la 16 kW

1
17 808 lei
15 900 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Descrierea produsului

Instalarea pompelor de căldură (aer-apa) până la 16 kW în Chișinău, Republica Moldova - Cele mai mici prețuri

Pentru toți locuitorii din Chișinău, Republica Moldova, care caută o soluție eficientă și ecologică pentru încălzirea sau răcirea casei lor, instalarea pompelor de căldură (aer-apa) este răspunsul ideal. Sunteți în căutarea celei mai bune echipe de profesioniști pentru a efectua această instalare crucială? Sunteți la locul potrivit! Vă garantăm cele mai mici prețuri și servicii de înaltă calitate în instalarea pompelor de căldură până la 16 kW în Chișinău și în întreaga Republica Moldova.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Experiență vastă: Cu o experiență de ani de zile în domeniul instalării pompelor de căldură, suntem specializați în toate aspectele acestui proces complex. Fie că doriți să vă încălziți casa iarna sau să o răciți vara, vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate.

Personal calificat: Echipa noastră de tehnicieni și instalatori este formată din profesioniști cu experiență, instruiți să lucreze cu cele mai recente tehnologii și echipamente. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

Cele mai mici prețuri: Ne străduim să rămânem competitivi pe piața din Chișinău și Republica Moldova, oferindu-vă cele mai atractive tarife pentru instalarea pompelor de căldură până la 16 kW. Avem oferte speciale și pachete personalizate pentru a vă satisface toate nevoile, indiferent de bugetul dumneavoastră.

Soluții ecologice: Instalarea pompelor de căldură este una dintre cele mai ecologice opțiuni pentru încălzirea sau răcirea locuinței. Aceste sisteme utilizează energia din aerul înconjurător pentru a vă oferi confort termic, reducând astfel impactul asupra mediului.

Servicii oferite:

Evaluare și consultanță: Începem prin a efectua o evaluare a locuinței dumneavoastră pentru a determina necesitățile specifice de încălzire sau răcire. Vă oferim consultații personalizate pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit sistem de pompă de căldură.

Instalare profesională: Cu echipamente de ultimă generație și cunoștințe solide în domeniu, instalăm cu precizie și eficiență pompele de căldură până la 16 kW, asigurându-ne că funcționează la capacitate maximă.

Service și mentenanță: Odată cu instalarea, vă oferim și servicii de mentenanță regulată pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră funcționează optim pe toată durata sa de viață.

Asistență post-instalare: Suntem întotdeauna aici pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a rezolva eventualele probleme care pot apărea în utilizarea sistemului de pompă de căldură.

De ce să alegeți o pompă de căldură (aer-apa)?

  • Eficiență energetică: Pompa de căldură utilizează energia din aerul exterior pentru a vă încălzi sau răci locuința, ceea ce o face foarte eficientă din punct de vedere energetic.
  • Reducerea facturilor de energie: Datorită eficienței sale, veți observa o reducere semnificativă a costurilor de încălzire și răcire.
  • Impact redus asupra mediului: Folosirea energiei regenerabile din aerul înconjurător ajută la reducerea emisiilor de carbon.
  • Confortul dumneavoastră: Pompa de căldură oferă un confort termic constant și uniform în întreaga locuință.

Alegeți instalarea pompelor de căldură (aer-apa) până la 16 kW în Chișinău, Republica Moldova, cu cele mai mici prețuri și beneficiile ecologice pe care le aduce acest sistem modern. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă transformați locuința într-un mediu confortabil și eficient energetic!

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-apa
Putere, kW: 16
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale