loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 20616

Instalarea pompelor de caldura (aer-apa) pana la 20 kW

1
20 048 lei
17 900 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Descrierea produsului

Instalarea Pompelor de Căldură (Aer-Apă) până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova

Cele Mai Mici Prețuri Garantate!

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură (aer-apă) de până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova. Cu o vastă experiență și o echipă de profesioniști bine instruiți, suntem lideri în furnizarea soluțiilor eficiente de încălzire și răcire pentru locuințele și afacerile din Moldova.

De ce să alegeți serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură?

Experiență bogată: Cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor termice, avem încredere că putem oferi cele mai bune soluții pentru necesitățile dvs. de încălzire și răcire.

Personal bine instruit: Echipa noastră este compusă din tehnicieni cu experiență și pregătire profesională în domeniul pompelor de căldură. Aceștia sunt dedicați oferirii unui serviciu de calitate superioară.

Soluții personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic, așa că lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica cea mai bună soluție de încălzire și răcire, adaptată specific nevoilor lor.

Cele mai mici prețuri: Ne străduim să oferim cele mai competitive tarife pentru serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură în Chișinău și în întreaga Republică Moldova. Calitatea serviciilor noastre nu suferă compromisuri, chiar și la prețuri accesibile.

Ce includ serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură până la 20 kW?

Evaluare: Înainte de a începe lucrarea de instalare, efectuăm o evaluare detaliată a spațiului dvs. pentru a determina necesarul potrivit de putere și configurația optimă pentru pompa de căldură.

Instalare Profesională: Echipa noastră de tehnicieni experimentați va instala pompa de căldură cu precizie, asigurându-se că totul funcționează în parametri optimi.

Testare și Verificare: După instalare, vom testa și verifica sistemul pentru a ne asigura că funcționează corect și eficient.

Instruirea Utilizatorului: Oferim instruire completă pentru utilizarea și întreținerea corectă a pompei de căldură, astfel încât să puteți beneficia la maxim de investiția dvs.

De ce sunt importante pompele de căldură (aer-apă)?

Pompele de căldură (aer-apă) reprezintă o soluție eficientă și ecologică pentru încălzirea și răcirea spațiilor. Ele extrag căldura din aerul exterior și o transferă în interior în sezonul de încălzire, iar în sezonul cald fac invers, scoțând căldura din interior și evacuând-o în aerul exterior. Acest proces asigură un consum de energie redus și un confort termic constant în toate anotimpurile.

Pentru instalarea pompelor de căldură (aer-apă) de până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova, suntem alegerea perfectă. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și o ofertă personalizată pentru nevoile dvs. de încălzire și răcire!

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-apa
Putere, kW: 20
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale