loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 20616

Instalarea pompelor de caldura (aer-apa) pana la 20 kW

1
17 900 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea Pompelor de Căldură (Aer-Apă) până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova

Cele Mai Mici Prețuri Garantate!

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură (aer-apă) de până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova. Cu o vastă experiență și o echipă de profesioniști bine instruiți, suntem lideri în furnizarea soluțiilor eficiente de încălzire și răcire pentru locuințele și afacerile din Moldova.

De ce să alegeți serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură?

Experiență bogată: Cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor termice, avem încredere că putem oferi cele mai bune soluții pentru necesitățile dvs. de încălzire și răcire.

Personal bine instruit: Echipa noastră este compusă din tehnicieni cu experiență și pregătire profesională în domeniul pompelor de căldură. Aceștia sunt dedicați oferirii unui serviciu de calitate superioară.

Soluții personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic, așa că lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica cea mai bună soluție de încălzire și răcire, adaptată specific nevoilor lor.

Cele mai mici prețuri: Ne străduim să oferim cele mai competitive tarife pentru serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură în Chișinău și în întreaga Republică Moldova. Calitatea serviciilor noastre nu suferă compromisuri, chiar și la prețuri accesibile.

Ce includ serviciile noastre de instalare a pompelor de căldură până la 20 kW?

Evaluare: Înainte de a începe lucrarea de instalare, efectuăm o evaluare detaliată a spațiului dvs. pentru a determina necesarul potrivit de putere și configurația optimă pentru pompa de căldură.

Instalare Profesională: Echipa noastră de tehnicieni experimentați va instala pompa de căldură cu precizie, asigurându-se că totul funcționează în parametri optimi.

Testare și Verificare: După instalare, vom testa și verifica sistemul pentru a ne asigura că funcționează corect și eficient.

Instruirea Utilizatorului: Oferim instruire completă pentru utilizarea și întreținerea corectă a pompei de căldură, astfel încât să puteți beneficia la maxim de investiția dvs.

De ce sunt importante pompele de căldură (aer-apă)?

Pompele de căldură (aer-apă) reprezintă o soluție eficientă și ecologică pentru încălzirea și răcirea spațiilor. Ele extrag căldura din aerul exterior și o transferă în interior în sezonul de încălzire, iar în sezonul cald fac invers, scoțând căldura din interior și evacuând-o în aerul exterior. Acest proces asigură un consum de energie redus și un confort termic constant în toate anotimpurile.

Pentru instalarea pompelor de căldură (aer-apă) de până la 20 kW în Chișinău, Republica Moldova, suntem alegerea perfectă. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și o ofertă personalizată pentru nevoile dvs. de încălzire și răcire!

Specificațiile produsului arrow down
Felul: aer-apa
Putere, kW: 20
Tipul de serviciu: Montare Standard
Tip: Monobloc
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 4-5
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale