loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 111055
brand title

Cazan pe gaz in condensare BUDERUS GB 162-80kW

1
110 880 lei
89 100 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Inovativ și Eficient: Cazanul pe Gaz în Condensare BUDERUS GB 162-80kW

În lumea modernă a tehnologiei, eficiența energetică și inovația sunt prioritare pentru orice consumator conștient de impactul său asupra mediului înconjurător și de economiile pe care le poate realiza pe termen lung. Cazanul pe gaz în condensare BUDERUS GB 162-80kW se ridică la nivelul acestor așteptări, oferind un echilibru perfect între performanță, fiabilitate și economie.

Cu o putere impresionantă de 80 de kilowați, acest cazan este proiectat pentru a furniza căldură și apă caldă într-o varietate de medii, de la locuințe rezidențiale la spații comerciale și industriale. Indiferent de mărimea și necesitățile locației, BUDERUS GB 162-80kW se adaptează cu ușurință, asigurând un climat interior confortabil și o apă caldă constantă.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestui cazan este tehnologia sa de condensare. Prin captarea căldurii latente din aburul de apă condensat, acest sistem utilizează în mod inteligent energia care altfel ar fi pierdută în procesul de ardere. Acest lucru nu numai că îmbunătățește eficiența energetică, ci și reduce emisiile de carbon, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la sustenabilitatea generală.

BUDERUS GB 162-80kW se evidențiază și prin designul său compact și modern, care permite o instalare ușoară și flexibilă în diverse spații. De asemenea, este echipat cu un panou de control avansat, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza și controla funcționarea cazanului în mod eficient și intuitiv. Această interfață inteligentă permite ajustarea parametrilor pentru a obține performanțe optime, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărei aplicații.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte caracteristici deosebite ale acestui cazan. Construit cu materiale de înaltă calitate și tehnologii de fabricație avansate, BUDERUS GB 162-80kW este proiectat pentru a funcționa în condiții exigente și pentru a rezista testului timpului. Cu întreținere regulată și îngrijire adecvată, acest cazan poate oferi performanțe remarcabile pe o durată îndelungată, fără a compromite calitatea sau fiabilitatea.

Pe lângă toate aceste avantaje tehnice, BUDERUS GB 162-80kW este conceput să ofere și beneficii economice semnificative. Eficiența sa energetică ridicată se traduce într-o reducere a costurilor de energie pe termen lung, economisind bani pentru proprietarii și operatorii de clădiri. Mai mult decât atât, investiția inițială într-un cazan de calitate este adesea compensată de economiile realizate în timp, ceea ce face ca BUDERUS GB 162-80kW să fie nu doar o opțiune ecologică, ci și una financiară inteligentă.

În concluzie, cazanul pe gaz în condensare BUDERUS GB 162-80kW reprezintă un exemplu perfect al tehnologiei moderne aplicate în domeniul încălzirii și producției de apă caldă. Cu performanțe remarcabile, eficiență energetică ridicată, fiabilitate și economie pe termen lung, acesta este alegerea ideală pentru cei care caută o soluție de încălzire sustenabilă, economică și de încredere.

Specificațiile produsului arrow down
Tip: In condensare
Putere, kW: 80
Suprafata de incalzire, m²: 800
Număr de circuite, buc.: 1
Tip camera de ardere: Forţat (Turbo)
Numărul de schimbătoare de căldură, buc.: 1
Randament, %: 109
Consum maxim de gaz, m³/h: 6,68
Dimensiuni, mm: 840x440x350
Greutate, kg: 70
Diametru cosului de fum, mm: 110/160
Presiune maxima, bar: 3
Conexiune la încălzire, inch: 3/4
Conexiune la apă, inch: 1/2
Conexiune la gaz, inch: 3/4
Țara de origine brand: Germania
Clasă energoeficienta: A
Metoda de instalare: Vertical
Display: Da
Destinația: Încălzire/ alimentare cu apă
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale
Produse similare Putere, kW, 80
Putere, kW
80
Suprafata de incalzire, m²
800
Tip
In condensare
99 232 lei
70 880 lei
Putere, kW
80
Suprafata de incalzire, m²
800
Tip
In condensare
96 992 lei
82 270 lei
S-ar putea să vă fie util