loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 85501
brand title

Cazan pe gaz in condensare BUDERUS GB 162 45 kW

Putere, kW: 45
1
63 840 lei
51 300 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Eficiență și Fiabilitate Într-un Singur Dispozitiv: Cazanul pe Gaz în Condensare Buderus GB 162 45 kW

În căutarea unei soluții de încălzire care să ofere atât eficiență energetică, cât și fiabilitate pe termen lung, Cazanul pe Gaz în Condensare Buderus GB 162 45 kW se impune ca alegerea ideală pentru locuințe, spații comerciale sau industriale. De la designul său ergonomic până la tehnologia avansată pe care o integrează, acest cazan redefinește standardele în domeniul încălzirii.

Cu o putere de 45 kW, acest cazan este proiectat pentru a satisface nevoile de încălzire ale unei game variate de spații, oferind un echilibru perfect între performanță și eficiență. Tehnologia sa de condensare este cheia în obținerea unei eficiențe energetice superioare, reducând semnificativ consumul de gaz și costurile asociate acestuia.

Unul dintre aspectele definitorii ale Cazanului pe Gaz în Condensare Buderus GB 162 este abilitatea sa de a recupera căldura din gazele de ardere, care în mod obișnuit ar fi fost pierdute în atmosferă. Prin condensarea acestor gaze, energia termică este recuperată și reutilizată pentru a încălzi apa, asigurând astfel o utilizare mai eficientă a resurselor și reducând amprenta de carbon a clădirii.

Fiabilitatea este o altă caracteristică distinctivă a acestui cazan. Fabricat de Buderus, unul dintre liderii de piață în domeniul echipamentelor de încălzire, acest aparat este construit pentru a rezista în timp și pentru a funcționa fără probleme în condiții variate de funcționare. Materialele de înaltă calitate și tehnologia avansată se combină pentru a oferi o performanță de încredere, fără a compromite confortul sau siguranța utilizatorului.

Interfața sa intuitivă și ușor de utilizat face gestionarea și monitorizarea cazanului o experiență simplă și plăcută. Utilizatorii pot regla setările dorite cu ajutorul unui panou de control accesibil și pot urmări performanța cazanului în timp real, asigurându-se că acesta funcționează optim și eficient în conformitate cu cerințele lor.

Instalarea este, de asemenea, simplă și rapidă, datorită designului ergonomic și a compatibilității acestui cazan cu majoritatea sistemelor de încălzire existente. Aceasta minimizează timpul și costurile asociate instalării, permițând utilizatorilor să beneficieze rapid de confortul și eficiența oferite de acest dispozitiv de înaltă calitate.

În concluzie, Cazanul pe Gaz în Condensare Buderus GB 162 45 kW reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută o soluție de încălzire eficientă, fiabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Cu o combinație perfectă între performanță, economie și durabilitate, acest cazan este conceput pentru a satisface nevoile de încălzire ale oricărui spațiu, contribuind în același timp la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate acestuia.

Specificațiile produsului arrow down
Tip: In condensare
Putere, kW: 45
Suprafata de incalzire, m²: 450
Număr de circuite, buc.: 1
Tip camera de ardere: Forţat (Turbo)
Randament, %: 110
Consum maxim de gaz, m³/h: 2,8
Dimensiuni, mm: 695х520х465
Greutate, kg: 49
Debit apă caldă, l/min: 12,08
Diametru cosului de fum, mm: 80/125
Presiune maxima, bar: 3
Conexiune la încălzire, inch: 3/4
Conexiune la apă, inch: 1/2
Conexiune la gaz, inch: 3/4
Țara de origine brand: Germania
Clasă energoeficienta: A
Metoda de instalare: Vertical
Display: Da
Destinația: Încălzire/ alimentare cu apă
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale
Produse similare Putere, kW, 45
Putere, kW
45
Suprafata de incalzire, m²
450
Tip
In condensare
77 112 lei
58 523 lei
S-ar putea să vă fie util