Filtre pentru apă potabilă

|

-29 lei
Ulcior filtrant ECOSOFT DEWBERRY SLIM
Ulcior filtrant ECOSOFT DEWBERRY SLIM
249 lei 278

-38 lei
Ulcior filtrant DEWBERRY SHAPE + 2 cartușe
Ulcior filtrant DEWBERRY SHAPE + 2 cartușe
316 lei 354

-41 lei
Sticlă Termos Inox, Albastru, 0,5 L
Sticlă Termos Inox, Albastru, 0,5 L
336 lei 377

-42 lei
Filtru ECOSOFT NEMO galben + 5 cartușe
Filtru ECOSOFT NEMO galben + 5 cartușe
345 lei 387

-42 lei
Filtru ulcior ECOSOFT NEMO verde + 5 cartușe

-166 lei
Sistem triplu pentru curatarea apei ECOSOFT
Sistem triplu pentru curatarea apei ECOSOFT
1 383 lei 1 549

-277 lei
Sistem de ultrafiltrare a apei LS-UM-5
Sistem de ultrafiltrare a apei LS-UM-5
2 307 lei 2 584

-309 lei
Filtru de osmoză inversă ECOSOFT 5-50 (NN)
Filtru de osmoză inversă ECOSOFT 5-50 (NN)
2 576 lei 2 885

-341 lei
Pompa de presiune pentru sistem cu osmoza inversa ECOSOFT

-395 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet UV Luxe Style 12W

-428 lei
Aquma Filtru de osmoza inversa Acuma RO-5
Filtru de osmoza inversa Acuma RO-5
3 570 lei 3 998

-448 lei
Sistem cu osmoza inversa Mustang RO-6
Sistem cu osmoza inversa Mustang RO-6
3 735 lei 4 183

-468 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet ECOSOFT UV HR-60

-554 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT 5-50
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT 5-50
4 617 lei 5 171

-691 lei
Filtru de osmoza inversa Thomas Slim RO-8
Filtru de osmoza inversa Thomas Slim RO-8
5 760 lei 6 451

-718 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet UV Luxe Style 25W

-794 lei
Filtru de osmoză inversă cu senzor de scurgere Thomas RO-7

-873 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE 6-50 AQUACALCIUM

-877 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE ALCALINE
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE ALCALINE
7 308 lei 8 185

-985 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet UV Luxe Style 55W

-1 132 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE BALANCE
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE BALANCE
9 436 lei 10 568

-1 274 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT PURE BALANCE CU POMPA

-1 375 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet ECOSOFT UV E-360
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet ECOSOFT UV E-360
11 461 lei 12 836

-1 808 lei
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet ECOSOFT UV E-480
Sistem de dezinfectie cu ultraviolet ECOSOFT UV E-480
15 063 lei 16 871

-1 959 lei
Filtru de osmoza inversa premium Hidrosalud Artik
Filtru de osmoza inversa premium Hidrosalud Artik
16 323 lei 18 282

-1 961 lei
Dozator-purificator pentru apa Office star 400 Black
Dozator-purificator pentru apa Office star 400 Black
16 343 lei 18 304

-2 283 lei
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT ROBUST
Sistem cu osmoza inversa ECOSOFT ROBUST
19 028 lei 21 311
Brand-uri populare

Sistemele de filtrare a apei in Moldova sunt concepute pentru a elimina impuritățile din apă, făcând-o sigură și curată pentru consum. Aceste sisteme sunt disponibile într-o varietate de tipuri și modele, de la simplele filtre de tip ulcior până la sistemele complexe pentru întreaga casă.

Unul dintre cele mai populare tipuri de sisteme de filtrare Chisinau este sistemul POU (point-of-use). Acest sistem este instalat într-un punct specific în care se folosește apa, cum ar fi un robinet de bucătărie sau un cap de duș. Sistemele POU pot fi modele de blat sau sub chiuvetă și folosesc o varietate de produse pentru a elimina impuritățile.

Există mai multe tipuri de filtre utilizate în sistemele de filtrare a apei, printre care:

 • Filtre de sedimente: Acestea sunt concepute pentru a elimina particulele mai mari din apă, cum ar fi nisipul, murdăria și rugina. Acestea sunt adesea prima linie de apărare și ajută la prelungirea duratei de viață a altor modele.
 • Filtrele cu carbon activat: Acestea utilizează carbon activ pentru a elimina compușii organici și substanțele chimice. Acestea sunt eficiente în eliminarea clorului, a pesticidelor și a altor contaminanți care pot afecta gustul și mirosul.
 • Filtre de osmoză inversă (RO): Acestea utilizează o membrană semipermeabilă pentru a elimina din apă solidele dizolvate, metalele grele și alți contaminanți. Acestea sunt adesea utilizate împreună cu alte filtre pentru a asigura o purificare completă.
 • Filtre de ultrafiltrare (UF): Acestea utilizează o membrană pentru a elimina impuritățile din apă. Acestea sunt similare filtrelor RO, dar funcționează la o presiune mai mică și pot fi utilizate pentru a elimina bacteriile și virușii din apă.
 • Filtre UV: Acestea utilizează lumina ultravioletă pentru a distruge bacteriile, virușii și alte microorganisme. Acestea sunt adesea utilizate împreună cu alte produse pentru a asigura o purificare completă.

Este important să cumparati sistemul de filtrare și filtrele Chisinau potrivite pentru nevoile dvs. specifice. Factorii de luat în considerare includ tipul de contaminanți, debitul și cantitatea pe care trebuie să o filtrați. De asemenea, este important să urmați instrucțiunile producătorului pentru instalarea și întreținerea sistemului pentru a vă asigura că acesta funcționează eficient și că oferă apă sigură și curată pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Există multe mărci pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. 

Iată câteva dintre cele mai bune mărci de filtre de apă in Moldova:

 1. Brita: Brita este o marcă populară care produce o varietate de produse, inclusiv ulcioare, filtre pentru robinete și sticle de apă. Filtrele lor folosesc carbon activ pentru a elimina impuritățile din apă și sunt accesibile și ușor de utilizat.
 2. PUR: PUR este o altă marcă populară care produce o gamă de produse, inclusiv ulcioare, filtre pentru robinete și frigidere. Produsele lor folosesc o combinație de cărbune activ și schimb de ioni pentru a elimina impuritățile din apă și oferă o varietate de tipuri de filtre pentru a satisface diferite nevoi.
 3. Aquasana: Aquasana este o marcă premium care produce sisteme de filtrare de înaltă calitate pentru întreaga casă, precum și filtre de blat și sub chiuvetă. Acestea folosesc o combinație de carbon activ, schimb de ioni și filtrare submicronică pentru a elimina impuritățile din apă și sunt cunoscute pentru durabilitatea și eficiența lor.
 4. Berkey: Berkey este o marcă bine cunoscută care produce sisteme de filtrare a apei prin gravitație. Filtrele lor folosesc o combinație de cărbune activ și medii brevetate pentru a elimina impuritățile din apă și sunt foarte eficiente în eliminarea bacteriilor, virușilor și a altor contaminanți.
 5. ZeroWater: este o marcă care produce ulcioare și dozatoare care utilizează o combinație de cărbune activ și schimb de ioni pentru a elimina impuritățile. Acestea sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina practic toate solidele dizolvate din apă, ceea ce le face o alegere populară pentru cei care doresc cel mai pur rezultat. 
 6. Ecosoft: este un brand bine cunoscut care produce o gamă de produse de filtrare a apei, inclusiv sisteme de filtrare pentru întreaga casă, filtre sub chiuvetă și filtre de blat. Aceștia sunt cunoscuți pentru tehnologia lor de filtrare de înaltă calitate, prețurile accesibile și angajamentul față de sustenabilitate.

Una dintre caracteristicile cheie ale filtrelor de apă Ecosoft este utilizarea tehnologiei blocurilor de carbon activ. Această tehnologie folosește un bloc de cărbune activ pentru a elimina impuritățile, inclusiv clorul, pesticidele și alte substanțe chimice care pot afecta gustul și mirosul. Filtrele Ecosoft cu bloc de cărbune activat sunt foarte eficiente în eliminarea impurităților, menținând în același timp mineralele și nutrienții naturali din apă.

Ecosoft oferă, de asemenea, o gamă de alte tipuri de filtre, inclusiv filtre de sedimente și filtre de osmoză inversă. Modelele lor de sedimente sunt concepute pentru a elimina particulele mai mari, cum ar fi nisipul, murdăria și rugina, în timp ce filtrele lor de osmoză inversă utilizează o membrană semipermeabilă pentru a elimina din apă solidele dizolvate, metalele grele și alți contaminanți.

În plus față de filtrele lor de înaltă calitate, Ecosoft se angajează să respecte durabilitatea și responsabilitatea față de mediu. Aceștia folosesc materiale ecologice în produsele lor și promovează conservarea prin tehnologiile lor de economisire a apei.

Ecosoft oferă o gamă de produse de filtrare pentru a satisface diferite nevoi și bugete. Produsele lor sunt ușor de instalat și de întreținut și sunt însoțite de o garanție pentru a asigura satisfacția clienților. În general, filtrele de apă Ecosoft sunt o alegere fiabilă și eficientă pentru cei care doresc să îmbunătățească calitatea apei potabile.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110