loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 32796

Profilaxia aparatului de aer conditionat de tip split (pe garantie)

1
728 lei
650 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Ghennadi și Vadim
Echipa de montaj "Ghennadi și Vadim"
Descrierea produsului

Profilaxia Aparatului de Aer Conditionat de Tip Split cu Garantie

Aparatul de aer conditionat de tip split reprezinta o investitie valoroasa in confortul si calitatea aerului din locuinta sau birou. Pentru a asigura functionarea optima si pentru a prelungi durata de viata a acestuia, profilaxia periodica este esentiala. Suntem mandri sa va oferim servicii de profilaxie a aparatelor de aer conditionat de tip split, cu garantie, in Chisinau si in toata Republica Moldova, la cele mai mici preturi.

De ce este importanta profilaxia aparatului de aer conditionat de tip split?

Un aparat de aer conditionat care functioneaza in mod eficient nu doar asigura un climat interior confortabil, ci contribuie si la economisirea de energie si la reducerea facturilor de utilitati. Insa, pentru a mentine performantele optime ale aparatului, profilaxia periodica este imperativa. Iata de ce:

Economisirea de energie: Un aparat de aer conditionat bine intretinut functioneaza mai eficient, ceea ce inseamna ca va consuma mai putina energie electrica si va reduce costurile de racire sau incalzire a spatiului.

Calitatea aerului: Profilaxia aparatului de aer conditionat include curatarea si inlocuirea filtrelor, ceea ce contribuie la mentinerea unei calitati optime a aerului interior. Acest lucru este crucial pentru cei care sufera de alergii sau astm.

Durata de viata: O profilaxie regulata prelungeste durata de viata a aparatului de aer conditionat, economisindu-va bani pe termen lung, deoarece nu va trebui sa inlocuiti aparatul prea curand.

Serviciile noastre de profilaxie a aparatelor de aer conditionat de tip split

Suntem aici pentru a va oferi servicii de profilaxie de cea mai inalta calitate, sustinute de o garantie solida. Iata ce putem face pentru dumneavoastra:

Curatarea si inlocuirea filtrelor: Filtrele murdare pot reduce eficienta aparatului de aer conditionat si pot impovara motorul. Le curatam sau le inlocuim pentru a asigura o functionare optima.

Curatarea bobinelor: Bobinele evaporatorului si ale condensatorului pot acumula murdarie si praf, reducand eficienta sistemului. Le curatam pentru a restabili performantele.

Verificarea componentelor electrice: Verificam toate componentele electrice ale aparatului pentru a ne asigura ca sunt functionale si sigure.

Verificarea nivelului de refrigerant: Daca nivelul de refrigerant este prea mic, aparatul de aer conditionat nu va functiona corect. Verificam nivelul si il completam daca este necesar.

Testarea generala: Facem o testare completa a aparatului pentru a ne asigura ca acesta functioneaza in mod corespunzator si pentru a identifica orice probleme potențiale.

Cele mai mici preturi in Chisinau si in toata Republica Moldova

Ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai competitive preturi pentru serviciile noastre de profilaxie a aparatelor de aer conditionat de tip split in Chisinau si in intreaga Republica Moldova. Ne dorim sa asiguram ca toti clientii nostri beneficiaza de un climat interior confortabil si sanatos la un pret accesibil.

Contactati-ne astazi pentru programare

Nu amanati profilaxia aparatului de aer conditionat. Contactati-ne astazi pentru a programa serviciile noastre profesionale cu garantie si pentru a va bucura de un aparat de aer conditionat care functioneaza in mod optim. Va stam la dispozitie in Chisinau si in toata Republica Moldova, pentru a va oferi cele mai bune servicii la cele mai bune preturi

Specificațiile produsului arrow down
Tipul de conditioner: Sistem-split
Tipul de serviciu: Profilaxie
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 1-1,30
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale