loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 49616

Instalarea recuperatorului de caldura de uz casnic pana la 500 m.cub.

1
23 000 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Instalarea Recuperatorului de Căldură de Uz Casnic până la 500 m.cub. în Chișinău, Republica Moldova

Suntem aici pentru a vă oferi servicii profesionale de instalare a recuperatorului de căldură de uz casnic până la 500 metri cubi în Chișinău, Republica Moldova, la cele mai mici prețuri de pe piață. Ne dedicăm misiunii de a vă asigura un climat interior confortabil și eficient energetic în locuința dumneavoastră, oferindu-vă o soluție inteligentă pentru economisirea energiei și îmbunătățirea calității aerului.

De ce să alegeți serviciile noastre de instalare a recuperatorului de căldură?

Experiență și Competență: Avem o echipă de tehnicieni cu experiență și cunoștințe vaste în instalarea și întreținerea recuperatoarelor de căldură. Acești profesioniști au abilitățile necesare pentru a asigura o instalare corectă și eficientă.

Consultanță Personalizată: Înainte de instalare, vă oferim consultanță personalizată pentru a vă ajuta să selectați recuperatorul de căldură potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice. Luăm în considerare dimensiunile locuinței, preferințele de control și bugetul disponibil pentru a vă oferi cea mai bună opțiune.

Instalare Profesională: Fiecare instalare este efectuată cu atenție la detalii, asigurându-ne că recuperatorul de căldură este poziționat și conectat corect pentru a maximiza eficiența sa.

Eficiență Energetică: Recuperatoarele de căldură sunt proiectate pentru a economisi energie prin transferul căldurii din aerul evacuat în aerul proaspăt introdus în locuință. Astfel, veți observa o scădere semnificativă a costurilor de încălzire și răcire a locuinței.

Testare și Verificare: După instalare, efectuăm teste riguroase și verificăm funcționarea corectă a recuperatorului de căldură pentru a ne asigura că acesta oferă performanțe optime.

Garantie: Oferim o garanție solidă pentru serviciul nostru de instalare a recuperatorului de căldură, pentru a vă oferi liniștea că sunteți protejat împotriva oricăror probleme viitoare.

Dacă doriți să îmbunătățiți eficiența energetică a locuinței dumneavoastră și să beneficiați de un climat interior mai sănătos, contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și pentru a începe procesul de instalare a recuperatorului de căldură de uz casnic. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de un mediu de viață mai confortabil și economic.

Specificațiile produsului arrow down
Tip: Recuperator de caldura
Metri cubi: 500
Tipul de serviciu: Montare Standard
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 2-3
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale