loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 49471

Instalarea recuperatorului de caldura de uz casnic pana la 400 m.cub.

1
16 800 lei
15 000 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Victor și Eugeniu
Echipa de montaj "Victor și Eugeniu"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Descrierea produsului

Instalarea recuperatorului de căldură de uz casnic în Chișinău, Republica Moldova - Cele mai mici prețuri

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru economisirea energiei și îmbunătățirea calității aerului din casa dumneavoastră în Chișinău, Republica Moldova, atunci instalarea unui recuperator de căldură de uz casnic este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Noi suntem specializați în oferirea serviciilor de instalare a recuperatoarelor de căldură la cele mai mici prețuri din piață, asigurându-ne că locuința dumneavoastră devine mai confortabilă și mai eficientă energetic.

De ce să alegeți un recuperator de căldură de uz casnic?

Un recuperator de căldură este un dispozitiv ingenios care ajută la recuperarea căldurii din aerul evacuat din locuință și la transferul acesteia în aerul proaspăt introdus. Acest lucru are mai multe beneficii, printre care:

Economie de energie: Prin recuperarea căldurii din aerul evacuat, puteți reduce semnificativ costurile de încălzire și răcire a casei dumneavoastră.

Îmbunătățirea calității aerului: Recuperatorul de căldură filtrează aerul, eliminând particulele și alergenii, astfel îmbunătățind calitatea aerului din locuință.

Confort sporit: O casă cu un sistem de recuperare a căldurii este mai confortabilă, deoarece menține o temperatură constantă și o umiditate adecvată.

Ce oferim

Echipa noastră de profesioniști experimentați în instalarea recuperatoarelor de căldură este aici pentru a vă ajuta să beneficiați de toate avantajele acestui sistem. Oferim următoarele servicii:

Evaluarea locuinței: Începem prin a efectua o evaluare completă a locuinței dumneavoastră pentru a determina cel mai potrivit loc și tip de recuperator de căldură pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Instalare profesională: Echipa noastră de tehnicieni calificați se ocupă de instalarea recuperatorului de căldură în mod profesionist, asigurându-ne că acesta funcționează eficient și fără probleme.

Asistență post-instalare: Suntem mereu disponibili pentru întrebări și asistență post-instalare. Vă putem ajuta să înțelegeți cum să utilizați corect recuperatorul de căldură și să efectuați întreținerea regulată pentru a asigura funcționarea optimă a acestuia.

Cele mai mici prețuri din Chișinău, Republica Moldova

Ne străduim să oferim cele mai accesibile prețuri pentru instalarea recuperatoarelor de căldură în Chișinău și în întreaga Republică Moldova. Suntem conștienți de importanța eficienței energetice și a calității aerului, și dorim să facem aceste servicii cât mai accesibile pentru toți locuitorii din regiune.

Dacă sunteți interesat să beneficiați de avantajele unui recuperator de căldură de uz casnic și să economisiți bani pe termen lung, nu ezitați să ne contactați. Cu echipa noastră experimentată și prețurile noastre competitive, suntem alegerea perfectă pentru instalarea recuperatorului de căldură în Chișinău și în întreaga Republică Moldova. Lasăți-ne să vă ajutăm să transformați locuința dumneavoastră într-un spațiu mai confortabil și mai eficient energetic!

Specificațiile produsului arrow down
Tip: Recuperator de caldura
Metri cubi: 400
Tipul de serviciu: Montare Standard
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 2-3
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale