loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: HJDW2
brand title

Hidrofor Pedrollo JDWm-2-30 24CL (pina la 35m, 1,1kW) fara protectie

1
15 294 lei
11 607 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Radu și Petru
Echipa de montaj "Radu și Petru"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Hidroforul Pedrollo JDWm 2/30-4 24cl cu conexiune la tractor (BRONZ) este livrat într-un set care include un furtun flexibil, cablu de alimentare electrică, manometru și mufă din bronz. Acest agregat de înaltă fiabilitate este conceput pentru livrarea apei în mod automat și continuu. Modelul acestei stații de pompare este echipat cu un motor electric Pedrollo monofazat.

CARACTERISTICI ALE MODELEI:

  • Capacitatea de pompare de până la 3600 l/h
  • Înălțimea manometrică de aspirație a pompei de până la 45 m
  • Temperatura lichidului până la +40°C
  • Temperatura maximă a mediului ambiant de +40°C

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE AL POMPEI DIN SERIA PEDROLLO JDW: Seria de pompe autoamorsante JDW include pompe electrice autoamorsante de tip centrifugal din seria PEDROLLO JDW, folosite pentru pomparea apei din puțuri adânci. Efectul de autoamorsare este realizat prin utilizarea unui „tub Venturi”, plasat în interiorul asamblajului ejectorului, care este instalat pe pompă sau, de obicei, coborât în puț și conectat la corpul pompei printr-o pereche de tuburi. Doar o parte din debitul total de lichid, generat de roata de lucru de tip centrifugal închis, este direcționat către orificiul de refulare; restul apei (denumită apă de pornire) este recirculată prin sistemul Venturi, care, fiind conectat la camera de aspirație, creează un vid acolo necesar pentru a aspira apa din locația de imersie a blocului ejectorului. Apa pompată din orificiul blocului ejector este amestecată în difuzorul Venturi cu apa recirculată din pompă, crescându-i presiunea datorită apei recirculate și fiind direcționată către pompă prin conducta de refulare. În cazul în care blocul ejector este montat direct pe corpul pompei, pompele din seria JDW funcționează similar cu pompele din seria JSW.

DOMENIUL DE UTILIZARE ȘI INSTALARE A POMPEI DIN SERIA PEDROLLO JDW: Pompele din această serie sunt recomandate pentru transferul apei curate și a lichidelor chimic non-agresive. Pompele din seria JDW, în cazul instalării pe sol cu bloc ejector submers, asigură o funcționare fiabilă chiar și atunci când nivelul apei din puț se află la 45 de metri sub nivelul la care este instalată pompa însăși. Datorită fiabilității, ușurinței în utilizare și economiei lor, aceste pompe pot fi utilizate cu succes în gospodărie, în special pentru livrarea automată a apei din rezervoare mici și medii de stocare, pentru irigarea grădinilor etc., adică în toate cazurile în care adâncimea de aspirație depășește limitele normale (9 metri). Este obligatorie instalarea unei supape de refulare la orificiul blocului ejector. Se recomandă montarea unei supape pe conducta de refulare a pompei pentru a asigura o echilibrare adecvată a presiunii în timpul funcționării. Înainte de pornirea pompei, umpleți conducta care leagă corpul pompei de blocul ejector cu apă. Atunci când pompa pompează apă de la o adâncime care nu depășește 9 metri, blocul ejector (doar ejector de 4") poate fi montat direct în interiorul corpului pompei. În acest caz, nu este necesară umplerea conductei de aspirație înainte de prima pornire a pompei. Instalarea pompei trebuie să fie efectuată în încăperi închise sau în locuri protejate de influența atmosferică.

Specificațiile produsului arrow down
Adincimea maxima, m: 35
Putere, kW: 1,1
Debit maxim de apa, m³/h: 1,68
Inaltimea maxima de pompare, m: 80
Materialul corpului: Fonta
Temperatura maximă a lichidului,°C: +40
Metoda de instalare: Vertical
Tip motor: Monofazat
Capacitate vas hidrofor, l: 24
Țara de origine brand: Italia
Max. presiune de lucru, bar: 3
Diametru conexiunii, inch: 1
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale