Termostate

|

-352 lei
Termostat electronic fara fir Stege WT100RF
Termostat electronic fara fir Stege WT100RF
1 227 lei 1 579

-333 lei
Termostat electronic fara fir Honeywell DT92A1004
Termostat electronic fara fir Honeywell DT92A1004
1 560 lei 1 893

-455 lei
Termostat programabil electronic fara fir Stege WT200RF

-558 lei
Termostat programabil electronic fara fir Honeywell

-1 092 lei
Cronotermostat Smart TC De Dietrich AD324
Cronotermostat Smart TC De Dietrich AD324
4 465 lei 5 557
Brand-uri populare

Un termostat in Chisinau este un dispozitiv care este utilizat pentru a regla temperatura unui sistem de încălzire sau de răcire. Acesta este o componentă esențială a oricărui sistem HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) și joacă un rol crucial în menținerea nivelului de confort interior. În acest articol, vom discuta despre diferitele tipuri de termostate și despre caracteristicile acestora.

 • Termostate mecanice: Acesta este cel mai elementar tip de termostat care utilizează o simplă bandă bimetalică pentru a detecta temperatura și a porni sau opri sistemul HVAC. Acestea sunt relativ ieftine și ușor de instalat, dar sunt mai puțin precise decât termostatele digitale și este posibil să nu aibă atât de multe caracteristici.
 • Termostatele digitale: Termostatele digitale sunt mai avansate decât termostatele mecanice și au un afișaj digital care arată temperatura curentă și alte setări. Acestea sunt mai precise și pot fi programate pentru a ajusta automat temperatura în funcție de momentul zilei sau de preferințe specifice.
 • Termostatele inteligente: Termostatele inteligente sunt cel mai avansat tip de termostat și pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv conectat la internet. Acestea au caracteristici avansate, cum ar fi algoritmi de învățare care pot ajusta temperatura în funcție de gradul de ocupare, condițiile meteorologice și alți factori.
 • Termostate programabile: Termostatele programabile vă permit să setați un program pentru ca sistemul HVAC să pornească sau să se oprească în anumite momente ale zilei. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și pot ajuta la reducerea costurilor de energie prin încălzirea sau răcirea locuinței doar atunci când este necesar.
 • Termostate Wi-Fi: Termostatele Wi-Fi sunt similare cu termostatele inteligente, în sensul că pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv conectat la internet. De asemenea, acestea pot fi programate pentru a regla automat temperatura în funcție de gradul de ocupare, de condițiile meteorologice și de alți factori.

Atunci când alegeți sa procurati termostat in Moldova, este important să luați în considerare caracteristicile care sunt importante pentru dvs., precum și compatibilitatea cu sistemul dvs. HVAC. Este posibil ca unele termostate să nu fie compatibile cu anumite tipuri de sisteme de încălzire sau de răcire, așa că este esențial să verificați cu un tehnician HVAC profesionist înainte de a achiziționa și instala un termostat nou.

În concluzie, cumpara termostate in Moldova joacă un rol vital în reglarea temperaturii sistemelor HVAC și în menținerea nivelului de confort interior. Există mai multe tipuri de termostate disponibile, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. Este important să alegeți un termostat care este compatibil cu sistemul dumneavoastră HVAC și care are caracteristicile care sunt importante pentru dumneavoastră. Colaborarea cu un tehnician HVAC profesionist vă poate ajuta să vă asigurați că termostatul dvs. este instalat corect și funcționează în mod optim.

Cum să alegeți termostatul în Chisinau

Alegerea termostatului potrivit pentru casa dumneavoastră poate fi o sarcină descurajantă, deoarece există multe tipuri și caracteristici diferite. Iată câțiva factori de luat în considerare atunci când alegeți un termostat:

 • Compatibilitatea: Este esențial să alegeți un termostat care să fie compatibil cu sistemul dvs. HVAC. Este posibil ca unele termostate să funcționeze doar cu anumite tipuri de sisteme de încălzire sau de răcire, așa că este important să verificați cu un tehnician HVAC profesionist pentru a vă asigura că termostatul pe care îl alegeți este compatibil cu sistemul dumneavoastră.
 • Caracteristici: Diferite termostate oferă caracteristici diferite, cum ar fi setări programabile, telecomandă și algoritmi de învățare. Luați în considerare ce caracteristici sunt importante pentru dvs. și pentru gospodăria dvs. și alegeți un termostat care să vă satisfacă nevoile.
 • Buget: Termostatele pot varia în funcție de preț, de la relativ ieftin la destul de scump. Determinați cât sunteți dispus să cheltuiți și alegeți un termostat care se încadrează în bugetul dumneavoastră, oferind în același timp caracteristicile și compatibilitatea de care aveți nevoie.
 • Ușurința de utilizare: Luați în considerare cât de ușor este de utilizat și de programat termostatul. Unele termostate pot avea setări complexe sau necesită cunoștințe avansate pentru a fi programate, în timp ce altele pot avea o interfață mai ușor de utilizat.
 • Eficiența energetică: Unele termostate sunt concepute pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic decât altele. Căutați un termostat cu caracteristici de economisire a energiei, cum ar fi setările programabile sau senzorii de prezență care pot ajusta automat temperatura în funcție de momentul în care oamenii se află în cameră.
 • Marca și garanția: Alegeți un termostat de la o marcă de renume care oferă o garanție sau o garanție. Acest lucru poate oferi liniște și protecție împotriva oricăror defecte sau defecțiuni.

În concluzie, atunci când cumparati termostat in Chisinau, luați în considerare compatibilitatea cu sistemul dvs. HVAC, caracteristicile de care aveți nevoie, bugetul dvs., ușurința de utilizare, eficiența energetică, precum și marca și garanția. Consultarea cu un tehnician HVAC profesionist vă poate ajuta, de asemenea, să vă asigurați că alegeți termostatul potrivit pentru casa și sistemul dumneavoastră HVAC.

Există multe mărci de termostate de renume disponibile pe piață, fiecare oferind caracteristici și beneficii unice.

Iată câteva dintre cele mai bune mărci de termostate:

 1. Nest: Nest este o marcă populară de termostate inteligente care oferă caracteristici de eficiență energetică, algoritmi de învățare și control de la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Termostatele lor sunt compatibile cu majoritatea sistemelor HVAC și pot fi instalate cu ușurință.
 2. Honeywell: Honeywell este o marcă bine cunoscută care oferă o gamă largă de termostate, inclusiv opțiuni programabile, inteligente și compatibile Wi-Fi. Termostatele lor sunt cunoscute pentru fiabilitatea și ușurința de utilizare și oferă o garanție pe termen lung pentru produsele lor.
 3. Ecobee: Ecobee este o marcă de top de termostate inteligente care oferă caracteristici avansate, cum ar fi senzori de prezență, control de la distanță și setări de economisire a energiei. Termostatele lor sunt compatibile cu majoritatea sistemelor HVAC și sunt concepute pentru o instalare ușoară.
 4. Emerson: Emerson oferă o gamă de termostate, inclusiv opțiuni programabile și inteligente. Termostatele lor sunt cunoscute pentru acuratețea și durabilitatea lor și oferă o gamă largă de caracteristici pentru a satisface diferite nevoi și preferințe.
 5. Johnson Controls: Johnson Controls oferă o gamă de termostate, inclusiv opțiuni digitale și programabile. Termostatele lor sunt cunoscute pentru fiabilitatea și acuratețea lor și oferă o gamă largă de caracteristici pentru a satisface diferite nevoi și preferințe.

Atunci când alegeți o marcă de termostat la pret ieftin, este important să luați în considerare caracteristicile și compatibilitatea cu sistemul dvs. HVAC, precum și garanția și reputația mărcii. Consultarea cu un tehnician HVAC profesionist vă poate ajuta, de asemenea, să vă asigurați că alegeți marca și modelul de termostat potrivite pentru casa și sistemul dumneavoastră HVAC.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991 , 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Str. Burebista 110, primul etaj, Chişinău, Moldova