Aeroterme si perdele de aer

|

-52 lei
Termostat mecanic HC / RT-1523
Termostat mecanic HC / RT-1523
340 lei 392

-75 lei
Suport de montaj aeroterma Reventon HC50-70
Suport de montaj aeroterma Reventon HC50-70
485 lei 560

-75 lei
Suport de montaj destratificator Reventon HC
Suport de montaj destratificator Reventon HC
485 lei 560

-75 lei
Suport de montaj aeroterma Reventon HC20-45
Suport de montaj aeroterma Reventon HC20-45
485 lei 560

-187 lei
Regulator viteze p/u. aeroterma ReventonHC 1.2A FSHC-1520

-225 lei
Regulator viteze p/u. aeroterma ReventonHC 3A FS3HC-1521

-525 lei
Regulator viteze p/u. aeroterma Reventon HC 5A FS5HC-1607

-952 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC20
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC20
6 160 lei 7 112

-1 042 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC30
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC30
6 742 lei 7 784

-1 177 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC35
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC35
7 615 lei 8 792

-1 237 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC45
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC45
8 003 lei 9 240

-1 477 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC50
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC50
9 555 lei 11 032

-1 627 lei
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC70
Aeroterma incalzire pe apa REVENTON HC70
10 525 lei 12 152
Brand-uri populare
Aeroterme si perdele de aer Reventon md chisinau

Ventilatoarele de încălzire și perdelele termice sunt două tipuri de soluții de încălzire care sunt utilizate în mod obișnuit atât în mediul rezidențial, cât și în cel comercial. Deși ambele au rolul de a oferi căldură, ele funcționează diferit și au avantaje și dezavantaje unice. În acest articol, vom explora diferențele dintre încălzitoarele cu ventilator și perdelele termice și vom discuta când fiecare tip de încălzitor poate fi cel mai potrivit.

Încălzitoare cu ventilator Moldova

Cumpara încălzitoarele cu ventilator in Moldova sunt un tip popular de încălzitor electric care utilizează un ventilator pentru a distribui aer cald în tot spațiul. Aceste încălzitoare dispun de obicei de un element de încălzire, care încălzește aerul pe măsură ce trece peste el, și un ventilator, care suflă aerul încălzit în încăpere. Încălzitoarele cu ventilator sunt adesea compacte și portabile, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în spații mici sau pentru încălzirea direcționată în spații mai mari.

Unul dintre avantajele încălzitoarelor cu ventilator la pret ieftin este că se încălzesc rapid și pot oferi căldură instantanee. De asemenea, acestea sunt, în general, accesibile și ușor de utilizat. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie cea mai eficientă sau rentabilă opțiune pentru încălzirea spațiilor mai mari, deoarece pot consuma multă energie electrică și s-ar putea să nu distribuie căldura în mod uniform.

Perdele de căldură Chisinau

Cumpara perdelele de căldură in Chisinau, cunoscute și sub numele de perdele de aer sau bariere termice, sunt soluții de încălzire care sunt utilizate în mod obișnuit în spații comerciale, cum ar fi magazinele de vânzare cu amănuntul sau restaurantele. Ele constau într-o unitate care suflă un curent de aer cald în jos peste o ușă sau o intrare, creând o barieră între temperaturile din interior și cele din exterior. Acest lucru ajută la prevenirea pierderilor de căldură și la menținerea unei temperaturi interioare confortabile.

Perdelele termice Chisinau sunt adesea utilizate împreună cu alte soluții de încălzire, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea prin pardoseală, pentru a îmbunătăți eficiența energetică și a reduce costurile de încălzire. De asemenea, acestea pot contribui la îmbunătățirea calității aerului din interior prin prevenirea curenților de aer și menținerea prafului și a poluanților.

Unul dintre avantajele perdelelor termice este că pot fi foarte eficiente din punct de vedere energetic, deoarece încălzesc doar aerul din fața ușii, și nu întregul spațiu. De asemenea, acestea pot contribui la menținerea unei temperaturi interioare constante și la reducerea costurilor de încălzire. Cu toate acestea, este posibil ca acestea să nu fie potrivite pentru toate spațiile, deoarece pot fi voluminoase și pot necesita o instalare profesională.

Ventilatoare de încălzire și perdele de căldură cele mai bune branduri

Există multe mărci de încălzitoare cu ventilator și perdele de căldură disponibile pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje unice. Iată câteva dintre cele mai populare mărci:

Încălzitoare cu ventilator in Moldova:

  • Dyson: Dyson este o marcă bine cunoscută care oferă o gamă de aeroterme de înaltă calitate, concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ușor de utilizat și sigure. Încălzitoarele lor folosesc tehnologia Air Multiplier pentru a oferi o căldură puternică, reducând în același timp la minimum zgomotul și consumul de energie.
  • DeLonghi: DeLonghi este o marcă de încredere care oferă o gamă de aeroterme cu ventilator care sunt concepute atât pentru uz rezidențial, cât și pentru uz comercial. Încălzitoarele lor sunt cunoscute pentru tehnologia lor avansată, eficiența energetică și ușurința de utilizare.
  • Honeywell: Honeywell este o marcă populară care oferă o gamă de aeroterme cu ventilator potrivite pentru utilizare în case, birouri și alte medii. Încălzitoarele lor sunt cunoscute pentru caracteristicile lor avansate de siguranță, funcționarea silențioasă și eficiența energetică.

Perdele de căldură in Moldova:

  1. Dimplex: Dimplex este o marcă bine stabilită care oferă o gamă de perdele termice concepute pentru utilizare în medii comerciale și industriale. Perdelele lor sunt cunoscute pentru capacitățile lor de încălzire de înaltă performanță, tehnologia avansată și durabilitatea.
  2. Air Curtain: Air Curtain este o marcă populară care oferă o gamă de perdele termice potrivite pentru utilizare într-o varietate de medii, de la magazine de vânzare cu amănuntul la depozite industriale. Perdelele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică, materialele de înaltă calitate și funcționarea silențioasă.
  3. Berner: Berner este o marcă de încredere care oferă o gamă de perdele termice concepute pentru a ajuta la menținerea unor temperaturi interioare confortabile, minimizând în același timp costurile energetice. Perdelele lor sunt cunoscute pentru tehnologia lor avansată, instalarea ușoară și performanța fiabilă.
  4. Reventon: este un brand care oferă o gamă de soluții de încălzire electrică, inclusiv aeroterme și perdele termice. Reventon este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și pentru tehnologia avansată, iar aerotermele și perdelele lor termice sunt concepute pentru eficiență energetică și ușurință în utilizare.

Aerotermele lor cu ventilator sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri, de la unități portabile compacte la modele mai mari montate pe perete. Acestea sunt concepute pentru o încălzire eficientă și pot încălzi rapid o cameră sau un spațiu. Aerotermele cu ventilator de la Reventon au, de asemenea, caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supraîncălzirii și protecția la răsturnare.

Perdelele termice de la Reventon sunt concepute pentru a menține temperaturi interioare confortabile, reducând în același timp costurile energetice. Acestea oferă o barieră de aer cald care ajută la prevenirea pătrunderii curenților de aer rece într-un spațiu. Perdelele termice de la Reventon sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri și sunt potrivite pentru utilizare în spații comerciale, industriale și rezidențiale.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele mărci de aeroterme și perdele termice disponibile pe piață. Atunci când alegeți un încălzitor cu ventilator sau o perdea termică, este important să luați în considerare caracteristicile și avantajele care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră, precum și reputația și fiabilitatea mărcii.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110