Canalizare PVC

|
Brand-uri populare

Cumpara Țevi de canalizare din PVC (policlorură de vinil) in Moldova sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații rezidențiale, comerciale și industriale pentru sistemele de canalizare și de ape uzate. Iată câteva tipuri comune de țevi din PVC in Chisinau:

 • PVC Schedule 40: Țevile de canalizare Schedule 40 sunt cel mai comun tip de țeavă din PVC utilizat în sistemele de canalizare. Acestea sunt potrivite pentru aplicații fără presiune și sunt utilizate pentru sistemele de curgere gravitațională, cum ar fi canalizarea apelor uzate și a apelor pluviale.
 • PVC Schedule 80: țevile Schedule 80 sunt mai rezistente decât țevile Schedule 40 și sunt potrivite pentru aplicații de înaltă presiune. Acestea sunt utilizate în sistemele de canalizare sub presiune și în aplicații în care conducta trebuie să reziste la sarcini mari.
 • PVC cu miez de spumă: Țevile cu miez de spumă au un miez de spumă care asigură proprietăți de izolare și izolare fonică. Acestea sunt ușoare și ușor de instalat, ceea ce le face potrivite pentru aplicații rezidențiale și comerciale.
 • PVC cu perete solid: sunt fabricate din material solid și sunt concepute pentru aplicații grele. Sunt utilizate în aplicații industriale și comerciale în care țevile trebuie să reziste la sarcini grele și la presiuni ridicate.
 • PVC perforat: țevile perforate sunt utilizate în sistemele de câmpuri de levigat pentru tratarea apelor uzate. Țevile au mici perforații care permit apei reziduale să se infiltreze în solul înconjurător și să fie tratată în mod natural.
 • PVC SDR-35: Conductele de canalizare din PVC SDR-35 sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele municipale de canalizare. Acestea au un interior neted și sunt concepute pentru aplicații de curgere gravitațională.

Atunci când selectați o țeavă de canalizare din PVC la pret ieftin, este important să luați în considerare diametrul țevii, aplicația și presiunea nominală. Produsele sunt disponibile în diferite dimensiuni și presiuni nominale pentru a satisface cerințele diferitelor aplicații. De asemenea, este important să alegeți fitingurile și conectorii potriviți pentru a asigura o conexiune sigură și fără scurgeri între țevi.

Avantaje ale utilizării țevilor din PVC în sistemele de canalizare și de ape uzate:

 • Durabilitate: Produsele din PVC sunt foarte durabile și pot dura zeci de ani fără degradare sau deteriorare semnificativă. Ele sunt rezistente la coroziune, abraziune și substanțe chimice, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în medii dure.
 • Greutate: sunt ușoare, ceea ce le face ușor de manevrat și de instalat. Pot fi tăiate și îmbinate cu ușurință folosind o varietate de metode, inclusiv sudarea cu solvent, conexiunile filetate și cuplajele mecanice.
 • Rentabile: țevile sunt una dintre cele mai rentabile opțiuni pentru sistemele de apă uzată și de canalizare. Ele sunt mai puțin costisitoare decât multe alte materiale, cum ar fi fonta și betonul, și necesită mai puțină forță de muncă și echipamente pentru instalare.
 • Interior neted: au o suprafață interioară netedă care reduce frecarea și îmbunătățește eficiența fluxului. Acest lucru ajută la prevenirea blocajelor și reduce riscul de refulare și de revărsare.
 • Rezistente la pătrunderea rădăcinilor: țevile sunt rezistente la pătrunderea rădăcinilor, care este o problemă comună în sistemele de canalizare. Suprafața interioară netedă îngreunează pătrunderea și dezvoltarea rădăcinilor, reducând riscul de înfundare și de blocaje.
 • Durată lungă de viață: au o durată lungă de viață și necesită o întreținere minimă. Sunt rezistente la radiațiile UV și nu ruginesc sau corodează, ceea ce contribuie la asigurarea longevității lor.
 • Ecologice: Țevile de canalizare din PVC sunt reciclabile, iar mulți producători folosesc PVC reciclat în produsele lor. În plus, energia necesară pentru fabricarea țevilor de canalizare este mai mică decât în cazul multor alte materiale, ceea ce le face o opțiune mai ecologică.

Pe scurt, țevile de canalizare in Moldova oferă mai multe avantaje față de alte materiale, inclusiv durabilitatea, greutatea redusă, rentabilitatea, interiorul neted, rezistența la pătrunderea rădăcinilor, durata de viață lungă și caracterul ecologic. Acești factori fac ca țevile de canalizare din PVC să fie o alegere populară pentru sistemele de canalizare și de ape uzate în aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110