Pompe centrifuge

|
Brand-uri populare
Pompe centrifuge Pedrollo md chisinau
Pompe centrifuge Marina md chisinau
Pompe centrifuge Neptun md chisinau
Pompe centrifuge Pentax md chisinau
Pompe centrifuge Ebara md chisinau

Cumpara Pompele centrifuge in Chisinau sunt un tip de pompă de transfer de fluid care utilizează un rotor rotativ pentru a crea un flux de fluid în cadrul unui sistem. Acestea sunt utilizate într-o mare varietate de aplicații, de la alimentarea cu apă și drenaj până la prelucrarea chimică și rafinarea petrolului. În acest articol, vom examina mai îndeaproape pompele centrifuge și caracteristicile și aplicațiile lor cheie.

Cum funcționează pompele centrifuge in Moldova

Pompele centrifuge funcționează prin utilizarea unui rotor care se rotește pentru a crea un flux de fluid printr-un sistem. Rotorul este alcătuit, de obicei, dintr-o serie de palete curbate care se rotesc în jurul unei axe centrale, creând o zonă de joasă presiune în centrul rotorului. Această zonă de joasă presiune aspiră fluidul din partea de admisie a pompei, care este apoi accelerat de lamelele rotative și forțat să iasă prin partea de ieșire a pompei.

Pompele centrifuge la pret ieftin sunt adesea utilizate în aplicații în care este necesar un debit mare, dar presiunea fluidului nu trebuie să fie deosebit de mare. Ele sunt în general mai puțin eficiente la presiuni mai mari decât alte tipuri, cum ar fi pompele volumetrice, dar pot gestiona volume mult mai mari de fluid.

Caracteristicile cheie ale pompelor centrifuge includ:

 • Rotor: Rotorul este componenta rotativă a pompei care creează fluxul de fluid. De obicei, este fabricat din metal sau plastic și poate fi proiectat într-o varietate de forme și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor aplicații.
 • Carcasa: Carcasa este carcasa exterioară a pompei care conține rotorul și ghidează fluxul de fluid prin sistem. De obicei, este fabricat din metal sau plastic și poate include palete interne sau alte caracteristici pentru a ajuta la direcționarea fluxului de fluid.
 • Intrare și ieșire: Intrarea este punctul în care fluidul intră în pompă, în timp ce ieșirea este punctul în care fluidul iese din pompă. Dimensiunea și amplasarea acestor deschideri pot afecta performanța pompei.
 • Motor: Pompele centrifuge sunt acționate de obicei de un motor electric, care acționează rotația rotorului. Motorul poate fi integrat în pompă sau poate fi amplasat separat și conectat la pompă prin intermediul unui arbore de transmisie.

Aplicații ale pompelor centrifugale:

 • Alimentare cu apă și drenaj: Pompele centrifuge sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de alimentare cu apă și de drenaj, unde ajută la deplasarea unor volume mari de apă pe distanțe mari.
 • Prelucrarea chimică: Pompele centrifuge sunt adesea utilizate în uzinele de prelucrare chimică, unde ajută la deplasarea fluidelor prin sisteme complexe de țevi și recipiente. Acestea pot manipula o varietate de fluide corozive sau abrazive și sunt adesea fabricate din materiale rezistente la atacuri chimice.
 • Rafinarea petrolului: Pompele centrifuge sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în industria de rafinare a petrolului, unde ajută la deplasarea țițeiului și a altor fluide prin diferite etape ale procesului de rafinare.
 • Sisteme HVAC: sunt adesea utilizate în sistemele de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC), unde ajută la circulația fluidelor prin schimbătoare de căldură sau alte componente.

Concluzie

Pompele centrifuge in credit sunt o componentă esențială în multe tipuri diferite de sisteme, de la alimentarea cu apă și drenaj până la prelucrarea chimică și rafinarea petrolului. Acestea utilizează un rotor rotativ pentru a crea un flux de fluid printr-un sistem și sunt concepute pentru a manipula volume mari de fluid cu o presiune relativ scăzută. Dacă aveți în vedere o pompă centrifugală pentru aplicația dumneavoastră, asigurați-vă că vă consultați cu un profesionist calificat pentru a determina cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Există multe mărci de pompe centrifuge disponibile pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice.

Iată câteva dintre cele mai populare mărci de pompe centrifuge:

 1. Grundfos: Grundfos este un producător de top de pompe centrifuge pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru alimentarea cu apă și drenaj, sisteme de încălzire și răcire și procese industriale. Produsele lor sunt cunoscute pentru eficiența ridicată, fiabilitatea și ușurința de utilizare.
 2. Goulds: Goulds este o marcă de pompe centrifuge care este cunoscută pentru modelele sale inovatoare și construcția de înaltă calitate. Acestea oferă o gamă largă pentru diverse aplicații, inclusiv pentru alimentarea cu apă și drenaj, sisteme HVAC și procesare chimică.
 3. Sulzer: Sulzer este un lider global în domeniul pompelor centrifuge pentru diverse industrii, inclusiv petrol și gaze, producția de energie și tratarea apei. Acestea sunt proiectate pentru performanțe ridicate și durabilitate, cu accent pe eficiența energetică și sustenabilitatea mediului.
 4. KSB: KSB este unul dintre cei mai importanți producători de pompe centrifuge și alte echipamente de manipulare a fluidelor. Produsele sale sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în alimentarea cu apă și drenaj, procese industriale și minerit. KSB este cunoscută pentru construcția de înaltă calitate și pentru durata de viață lungă.
 5. Ebara: Ebara este un furnizor global de pompe centrifuge pentru diverse aplicații, inclusiv pentru alimentarea cu apă și drenaj, sisteme HVAC și procese industriale. Produsele lor sunt concepute pentru performanțe și fiabilitate ridicate, cu accent pe eficiența energetică și sustenabilitatea mediului.
 6. Wilo: Wilo este un producător de pompe centrifuge pentru diverse aplicații, inclusiv pentru alimentarea cu apă și drenaj, sisteme HVAC și procese industriale. Produsele lor sunt cunoscute pentru eficiența ridicată, ușurința de utilizare și nivelul scăzut de zgomot.
 7. Pedrollo: Pedrollo este o marcă italiană de pompe centrifuge care oferă o gamă largă pentru diverse aplicații, inclusiv pentru alimentarea cu apă și drenaj, irigații și procese industriale. Pompele lor sunt cunoscute pentru eficiența ridicată, fiabilitatea și ușurința de utilizare. Produsele Pedrollo sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, punând accentul pe reducerea consumului de energie și a costurilor de operare.
 8. Neptun: Neptun este o marcă germană de pompe centrifuge, specializată în pompe pentru aplicații marine. Acestea sunt utilizate în bărci și iahturi pentru diverse aplicații, inclusiv alimentarea cu apă, pomparea la santină și sistemele de răcire. Produsele Neptun sunt cunoscute pentru construcția lor de înaltă calitate, durabilitatea și rezistența la coroziune.
 9. Marina: Marina este o marcă turcească de pompe centrifugale care oferă diverse aplicații, inclusiv alimentarea cu apă și drenaj, irigații și procese industriale. Produsele lor sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic și fiabile, cu accent pe reducerea costurilor de întreținere și de funcționare. Pompele Marina sunt cunoscute pentru construcția lor de înaltă calitate și ușurința de utilizare.
 10. Pentax: Pentax este o marcă italiană de pompe centrifugale care oferă diverse aplicații, inclusiv alimentarea cu apă și drenajul, irigații și procese industriale. Produsele lor sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic și fiabile, cu accent pe reducerea nivelului de zgomot și a costurilor de operare. Pompele Pentax sunt cunoscute pentru construcția și durabilitatea lor de înaltă calitate.

Pe scurt, Pedrollo, Neptun, Marina și Pentax sunt mărci populare de pompe centrifugale in Moldova care oferă o gamă de pompe pentru diverse aplicații. Atunci când selectați o pompă centrifugă, este important să luați în considerare factori precum aplicația specifică, cerințele de debit și presiune și bugetul. Asigurați-vă că vă consultați cu un profesionist calificat pentru a determina cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110