loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 409978
brand title

Pompă de căldură Heiko THERMAL Plus 15 kW monobloc cu modul hidraulic și boiler ACM

Putere, kW: 15
1
209 664 lei
140 400 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Pompa de căldură THERMAL Plus CO+CWU

Monobloc cu modul hidraulic și rezervor încorporat

Pompele de căldură THERMAL Plus monobloc sunt dispozitive economice în energie, care preiau energie din aer și o utilizează pentru încălzirea sau răcirea clădirii și pentru pregătirea apei calde menajere. Ele găsesc aplicare atât în casele unifamiliale, cât și în construcțiile comerciale. Pompele de căldură Heiko sunt dispozitive moderne, care garantează o funcționare eficientă, sigură și fără întreținere.

Modul hidraulic - MONOBLOC ALL IN ONE Construcția compactă a modulului hidraulic, împreună cu rezervorul încorporat de 250 de litri, reprezintă o soluție pregătită pentru utilizare. Nu necesită achiziționarea de elemente suplimentare pentru sistem și nici spațiu suplimentar pentru montarea unui rezervor separat. Modulul permite conexiuni hidraulice ușoare și sigure.

Două circuite de încălzire Pompele de căldură THERMAL Plus permit configurarea cu diferiți receptori de căldură simultan, cum ar fi un sistem de încălzire bazat pe radiatoare și încălzirea în pardoseală. Cele două circuite de încălzire permit gestionarea temperaturii în diferiți receptori de căldură, ceea ce înseamnă că temperatura poate fi setată separat pentru radiatoare și încălzirea în pardoseală.

Gamă largă de temperaturi - funcționare fiabilă în orice condiții Pompele de căldură Heiko sunt dispozitive fiabile, care funcționează la temperaturi exterioare de până la -25°C și sunt capabile să încălzească apa caldă menajeră până la 55°C.

Control Wi-Fi Controlul Wi-Fi disponibil în mod standard este o caracteristică care mărește confortul utilizării pompelor de căldură Heiko. Putem controla dispozitivul în mod simplu printr-o platformă dedicată. Datorită controlului Wi-Fi, serviciul poate oferi asistență utilizatorului de la distanță.

Panou de control modern Panoul de control încorporat permite modificarea ușoară și rapidă a parametrilor de funcționare. Meniul controlerului este disponibil în mai multe limbi.

Funcționare silențioasă Pompele de căldură Heiko THERMAL Plus funcționează pe baza unui motor de ventilator DC, un compresor izolat eficient și o construcție optimizată a ventilatorului, garantând o funcționare foarte silențioasă, chiar și la 52 dB(A). În plus, dispozitivele pot funcționa în modul silențios, permițând să se simtă confortul în timpul lucrului sau odihnei.

Control automat al vremii Funcționarea pompelor de căldură Heiko THERMAL Plus se bazează pe un proces automatizat bazat pe curbele de temperatură. În practică, acest lucru înseamnă că funcționarea pompei de căldură se adaptează automat la condițiile meteorologice actuale, fără intervenția umană.

Tehnologie inverter Tehnologia inverter permite funcționarea economică a pompei de căldură fără salturi bruște de frecvență a compresorului. Astfel, asigură o funcționare eficientă din punct de vedere energetic și silențioasă. Dispozitivele au clasa energetică A+++.

Finanțare pentru achiziția și montarea pompei de căldură Pompele de căldură Heiko îndeplinesc toate cerințele tehnice ale programului de finanțare și au fost verificate pozitiv de experți independenți, motiv pentru care au fost incluse în lista Echipamentelor și Materialelor Verzi (ZUM) pregătită de Institutul de Protecție a Mediului - Institutul Național de Cercetare. Aceasta este singura bază oficială a echipamentelor care îndeplinesc cerințele tehnice ale programului guvernamental de finanțare a Aerului Curat. Alegând pompa de căldură THERMAL Plus CO+CWU, aveți certitudinea că îndeplinește cerințele tehnice ale programului Aer Curat. Control Wi-Fi în standard

Pompele de căldură Heiko garantează confortul maxim al utilizării. Controlul Wi-Fi în standard și aplicația intuitivă pentru dispozitive mobile vă permit să gestionați cu ușurință sistemul de încălzire cu pompa de căldură. Noua aplicație My Heat Pump pentru tabletă și telefon vă permite să verificați modul de funcționare actual, să monitorizați și să setați temperatura încălzirii, răcirii sau a apei calde menajere.

Specificațiile produsului arrow down
Puterea nominala de racire (A35/W18), kW: 18,6
Felul: Pentru încalzire si ACM
Volum boiler ACM, litri: 250
Compresor: Inverter
Plaja temperatura exterioara ACM, °C: -25-55
Plaja temperatura exterioara incalzire, °C: -25-43
Temperatura apa racire, °C: 7-25
Temperatura apa incalzire, °C: 20-55
EER (A35/W18) (W/W): 4,00
COP (A7/W35) (W/W): 4,00
Tip: Monobloc
Puterea nominala de incalzire (A7/W35), kW: 13,8
Alimentare electrica, V: 380
Clasă energoeficienta: A+++
Putere, kW: 15
Greutatea bloc extern, kg: 125,0
Greutatea bloc intern, kg: 125,0
Dimensiune bloc extern, mm: 1085x390x1400
Dimensiune bloc intern, mm: 600x680x1780
Hladagent: R32
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale