loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 373874
brand title

Pompă de căldură Heiko THERMAL 19 kW monobloc cu modul hidraulic

Putere, kW: 19
1
163 399 lei
109 419 lei
visa logo master card logo
Achitarea în rate posibilă pentru fizice și persoane juridice
Servicii de montaj
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Eduard și Lameh
Echipa de montaj "Eduard și Lameh"
Achitarea și livrarea arrow down
Livrare gratuită în toată Republica Moldova
Plata cu cardul este posibilă:
visa logo master card logo maib gamma maib liber starcard
In rate cu dobândă 0% pentru persoane fizice și juridice
Descrierea produsului

Pompe de căldură THERMAL CO+CWU

Monobloc cu modul hidraulic Pompele de căldură THERMAL monobloc sunt dispozitive energo-eficiente care preiau energia din aer și o utilizează pentru încălzirea sau răcirea clădirii și pentru prepararea apei calde menajere. Acestea găsesc aplicare atât în casele unifamiliale, cât și în construcțiile comerciale. Pompele de căldură Heiko sunt dispozitive moderne care asigură o funcționare eficientă, sigură și fără întreținere.

Certificare KEYMARK Produsul poate fi marcat cu sigla KEYMARK numai dacă a fost anterior testat și certificat de o unitate neutrală, independentă și competentă. Pompele de căldură Heiko sunt înscrise în lista germană de subvenții BAFA. Ele reprezintă un element cheie al strategiei Germaniei privind producția durabilă de energie și protejarea mediului înconjurător. Datorită eficienței lor ridicate și impactului minim asupra mediului, ele reprezintă o alternativă atractivă la sistemele tradiționale de încălzire bazate pe combustibili fosili.

Două circuite de încălzire Pompele de căldură THERMAL permit configurarea cu diferiți receptori de căldură în același timp, cum ar fi un sistem de încălzire bazat pe radiatoare și încălzire în pardoseală. Cele două circuite de încălzire permit gestionarea temperaturii în surse de căldură diferite, ceea ce înseamnă că temperatura poate fi setată separat pentru radiatoare și încălzirea în pardoseală.

Interval larg de temperaturi - funcționare fiabilă în orice condiții Pompele de căldură Heiko sunt dispozitive fiabile care funcționează la o temperatură externă de până la -25°C și sunt capabile să încălzească apa caldă menajeră la 55°C.

Control Wi-Fi Controlul Wi-Fi disponibil în mod standard este o caracteristică care mărește confortul utilizării pompelor de căldură Heiko. Putem controla dispozitivul în mod simplu prin intermediul unei platforme dedicate. Datorită controlului Wi-Fi, serviciul poate oferi asistență utilizatorului de la distanță.

Panou de control modern Panoul de control încorporat permite schimbarea ușoară și rapidă a parametrilor de funcționare. Meniul controlerului este disponibil în mai multe limbi.

Funcționare silențioasă Pompele de căldură Heiko THERMAL funcționează pe baza unui motor de ventilator DC, un compresor izolat eficient și un design de ventilator optimizat, garantând o funcționare foarte silențioasă, chiar și la 52 dB(A). În plus, dispozitivele pot funcționa în modul silențios, permițându-vă să vă bucurați de confort în timpul lucrului sau odihnei.

Control automat al vremii Funcționarea pompelor de căldură Heiko THERMAL se bazează pe un proces automatizat bazat pe curbe de încălzire. În practică, acest lucru înseamnă că pompa de căldură va ajusta automat, fără intervenția umană, la condițiile meteorologice actuale.

Tehnologie inverter Tehnologia inverter permite funcționarea economică a pompei de căldură fără salturi bruște ale frecvenței compresorului. Astfel, asigură o funcționare economică și silențioasă. Dispozitivele au clasă energetică A+++.

Specificațiile produsului arrow down
Puterea nominala de racire (A35/W18), kW: 22,5
Felul: Pentru încalzire
Compresor: Inverter
Plaja temperatura exterioara ACM, °C: -25-55
Plaja temperatura exterioara incalzire, °C: -25-43
Temperatura apa racire, °C: 7-25
Temperatura apa incalzire, °C: 20-55
EER (A35/W18) (W/W): 4,47
COP (A7/W35) (W/W): 4,47
Tip: Monobloc
Puterea nominala de incalzire (A7/W35), kW: 18,5
Alimentare electrica, V: 380
Clasă energoeficienta: A+++
Putere, kW: 19
Greutatea bloc extern, kg: 140,0
Greutatea bloc intern, kg: 25,0
Dimensiune bloc extern, mm: 1086x390x1450
Dimensiune bloc intern, mm: 570x550x260
Hladagent: R32
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale