Radiatoare Design

|
Brand-uri populare

Cumpara calorifere design în Moldova nu este doar un element de încălzire funcțional, ci și un element decorativ care ajută la crearea unui stil interior unic. Acestea pot fi realizate din diferite materiale și au forme nestandardizate, ceea ce vă permite să alegeți un model potrivit pentru orice încăpere.

Una dintre principalele caracteristici ale radiatoarelor design din Chișinău este aspectul estetic al acestora. Acestea pot avea forme recognoscibile, cum ar fi radiatoarele art deco sau modelele moderne minimaliste. În plus, caloriferele design pot fi realizate în forme neobișnuite, ceea ce face posibilă crearea unor compoziții și elemente decorative neobișnuite în interior.

Un factor important atunci când alegeți un radiator design in rate este materialul. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, cupru, aluminiu, fontă, ceramică, sticlă și altele. Fiecare material are propriile caracteristici, de exemplu, oțelul inoxidabil are un aspect elegant și modern, în timp ce fonta are un aspect tradițional și robust.

De asemenea, atunci când alegeți un calorifer de design in credit, ar trebui să luați în considerare puterea sa termică. Cu cât camera este mai mare, cu atât radiatorul are nevoie de mai multă putere pentru încălzire. Unele pot avea o putere termică mai mică decât radiatoarele convenționale, dar acest lucru este compensat de designul lor unic și de calitatea estetică.

Marca producătorului este, de asemenea, un factor important. Caloriferele design Moldova de la branduri bine cunoscute garantează o calitate înaltă și fiabilitate, precum și un design deosebit. Astfel de mărci includ Antrax IT, Tubes Radiatori, Zehnder, Vogel&Noot și multe altele.

Există mai multe tipuri diferite pe care le puteți cumpara calorifere design în Chișinău, care diferă în formă, material de fabricație, metoda de instalare și alte caracteristici. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai comune tipuri de radiatoare design:

  1. Radiatoarele verticale sunt modele înguste, care sunt adesea montate pe pereți și economisesc spațiu în încăpere. Acestea vin într-o varietate de dimensiuni, de la cele mici pentru băi până la cele mari pentru camera de zi sau dormitor.
  2. Radiatoarele orizontale sunt modele clasice care sunt montate orizontal pe perete. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale și pot fi instalate în orice încăpere, de la băi la camere de zi.
  3. Radiatoarele de podea sunt modele mai mari care sunt plasate pe podea și pot servi ca o sursă suplimentară de căldură în cameră. Adesea au caracteristici suplimentare, cum ar fi uscătorul de rufe sau rafturile de depozitare.
  4. Radiatoarele cu ecran sunt calorifere de design care le ascund pe cele standard în spatele unui ecran frumos. Acestea sunt disponibile în diferite stiluri și materiale, cum ar fi lemnul, metalul sau sticla, și pot fi folosite pentru a crea un spațiu de depozitare suplimentar sau pentru decorare.
  5. Caloriferele design cu forme geometrice sunt radiatoare care au o formă geometrică neregulată, cum ar fi rotundă sau triunghiulară. Acestea pot servi atât ca sursă de căldură, cât și ca element decorativ care adaugă unicitate și stil unei încăperi.
  6. Caloriferele cu oglinzi sunt modele care au o suprafață cu oglinzi și pot fi folosite pentru a reflecta lumina și a crea un efect aerisit în cameră.
  7. Calorifere cu iluminare cu LED - sunt dotate cu iluminare cu LED care poate schimba culoarea și luminozitatea pentru a crea o atmosferă unică în cameră.

Vă invităm să vedeți o gamă largă de calorifere design în magazinul Eurosanteh din Moldova! Oferim o gamă largă de radiatoare de diferite tipuri și modele care se potrivesc oricărui interior.

În magazinul nostru veți găsi radiatoare design de la producători renumiți, cum ar fi Gorgiel, Carisa, Aerfield, Milano și alții. Oferim o gamă de dimensiuni și forme diferite, de la clasic la modern și abstract.

Caloriferele noastre design sunt fabricate din materiale de calitate care asigură longevitate și fiabilitate. În magazinul nostru veți găsi modele de diferite tipuri, inclusiv radiatoare cu panouri verticale și orizontale, precum și alte opțiuni care sunt potrivite pentru încălzirea oricărei încăperi.

Oferim un serviciu de calitate și garantăm calitatea produselor noastre. Atunci când cumpărați calorifere design cu livrare din magazinul Eurosanteh, puteți fi siguri că veți obține un produs de înaltă calitate la un preț rezonabil.

Veniți în magazinul nostru și alegeți cele mai bune radiatoare design pentru casa sau biroul dvs. din Moldova!

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991 , 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Str. Burebista 110, primul etaj, Chişinău, Moldova