Radiatoare de baie

|
Brand-uri populare
Radiatoare Gorgiel md chisinau
Radiatoare LOJIMAX md chisinau
Radiatoare Carisa md chisinau
Radiatoare Aerfild md chisinau
Radiatoare Milano md chisinau
Radiatoare Emko md chisinau
Radiatoare Fondital md chisinau

Uscator de prosoape în Moldova este un dispozitiv de încălzire conceput pentru a usca prosoapele și hainele în baie. Acesta poate fi folosit ca sursă suplimentară de căldură în cameră. Uscatoarele de prosoape vin în diferite tipuri, materiale și dimensiuni.

Unul dintre cele mai răspândite materiale pentru fabricarea uscătoarelor de prosoape în Chișinău este oțelul. Radiatoarele uscatoare de prosoape fabricate din oțel pot fi acoperite cu diferite tipuri de materiale ca crom, nichel sau bronz, acest lucru le face mai atractive din punct de vedere al designului. De asemenea, există și modele fabricate din oțel inoxidabil și aluminiu.

Există două tipuri de bază de calorifere de prosoape de bună calitate: electrice și pe bază de apă. Uscatoare electrice pentru prosoape sunt conectate la rețeaua electrică și pot funcționa independent de sistemul de încălzire. Uscatoare de prosoape cu apă sunt conectate la sistemul de încălzire centrală și funcționează cu apă caldă din sistem. Ambele tipuri de uscatoare de prosoape au avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le luați în considerare atunci când faceți alegerea.

Uscatoarele de prosoape în rate sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, permițându-vă să alegeți un model care să se potrivească oricărei dimensiuni a băii și oricărui stil interior. Multe modele de uscatoare de prosoape pot acționa și ca un încălzitor de baie, ceea ce vă permite să economisiți la costurile de încălzire.

Este important de reținut că, atunci când alegeți un uscator de prosoape, trebuie să luați în considerare capacitatea acestuia, astfel încât să se potrivească dimensiunii băii și nivelului de căldură necesar. De asemenea, este important să acordați atenție calității și fiabilității modelului ales, astfel încât acesta să servească mult timp fără probleme.

Cum să alegeți uscator de prosoape în Chișinău?

Atunci când cumpărați uscator de prosoape in credit trebuie să acordați atenție mai multor factori pentru a alege cel mai potrivit model pentru baia dvs:

 • Tipul de uscator de prosoape: după cum am menționat deja, șinele pentru prosoape sunt de două tipuri - electrice și cu apă. Alegerea depinde de nevoile și condițiile de utilizare.
 • Dimensiuni: este important să alegeți uscator de prosoape care să aibă dimensiunea potrivită pentru baia dvs. Dimensiunile sunt date de obicei în cm, iar atât înălțimea, cât și lățimea trebuie luate în considerare.
 • Material: uscatoarele de prosoape pot fi fabricate din diverse materiale. Alegerea depinde de preferințele și bugetul dumneavoastră.
 • Design: uscatoarele prosoape sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât este ușor să alegeți un model care să se potrivească cu designul băii dvs.
 • Putere: Puterea unui calorifer pentru prosoape ar trebui să se potrivească cu dimensiunea băii dvs. și cu cantitatea de căldură necesară pentru a vă usca prosoapele. Puterea este de obicei indicată în wați.
 • Preț: Prețul uscatoarelor de prosoape poate varia în funcție de puterea, materialul, dimensiunea și designul acestora. Este important să alegeți un model care să se potrivească nevoilor dvs. în ceea ce privește prețul și calitatea.

A cumpara uscatoarelor de prosoape Chișinău este recomandat să acordați atenție și producătorului și garanției pentru a fi siguri de calitatea modelului ales.

Ce tipuri de uscatoare de prosoape sunt disponibile în Moldova?

Există mai multe tipuri de uscatoare de prosoape care diferă în ceea ce privește forma și designul. Unele dintre ele sunt:

 1. Umerașe: sunt cel mai simplu tip de uscator de prosoape, care sunt montate pe perete și au mai multe plăci pentru agățarea prosoapelor.
 2. Suport clasic: sunt tipul tradițional de uscatoare pentru prosoape, care sunt fixate pe perete și au bare orizontale pentru așezarea prosoapelor. Acestea pot fi fie cu apă, fie electrice.
 3. Radiatoare: sunt uscatoare de prosoape care au forma unui radiator și asigură încălzirea băii. Acestea pot fi fie cu apă, fie electrice.
 4. Design: sunt modele care sunt create cu gândul la design și pot deveni nu doar un element funcțional al băii, ci și decorarea acesteia. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, forme și materiale.
 5. Universale:  sunt modele de uscatoare de prosoape care pot fi folosite atât pentru uscarea prosoapelor, cât și pentru încălzirea băii. Acestea pot fi fie cu apă, fie electrice.
 6. Mobile: sunt modele portabile care nu necesită instalare pe perete. Acestea pot fi fie cu apă, fie electrice.

Branduri de top a uscatoarelor de prosoape în Moldova

Există multe mărci de uscatoare de prosoape pe piața de instalațiilor sanitare, dar iată câteva mărci bine cunoscute care au câștigat popularitate:

 1. Zehnder - un producător elvețian specializat în uscatoare de prosoape cu apă și electrice de înaltă calitate și design inovator.
 2. Vasco - este o marcă belgiană care oferă o gamă largă de uscatoare de prosoape, inclusiv modele de design care combină funcționalitatea și estetica.
 3. Kermi - este o marcă germană cunoscută pentru soluțiile sale inovatoare în domeniul tehnologiei de încălzire, inclusiv pentru uscatoarele de prosoape.
 4. Radaway -  este o marcă poloneză care produce uscatoare de prosoape cu apă și electrice într-o gamă largă de dimensiuni, culori și forme.
 5. Terma - este un producător polonez care este specializat în uscatoare de prosoape de design, folosind diverse materiale, cum ar fi oțelul, aluminiul, bronzul etc.
 6. Sira Group - este o marcă italiană care produce uscatoare de prosoape cu apă și electrice de înaltă calitate și design, folosind tehnologii avansate.
 7. Gorgiel - este o marcă poloneză care produce uscatoare de prosoape cu apă și electrice cu diverse funcții și opțiuni de montare.
 8. Carisa - este o marcă italiană care oferă o gamă largă de uscatoare de prosoape design, inclusiv variante cu tuburi orizontale sau verticale.
 9. Aerfield - este un brand britanic care produce uscatoare de prosoape de înaltă calitate și design, folosind tehnologie de ultimă generație.
 10. Milano - este o marcă britanică renumită pentru uscatoarele de prosoape design, inclusiv pentru opțiunile cu tuburi plate sau înclinate.

Fiecare dintre aceste mărci are propriile caracteristici și avantaje, astfel încât alegerea depinde de nevoile și preferințele specifice ale clientului. Este important să se ia în considerare factori precum dimensiunea, tipul de conexiune, materialul, culoarea și stilul de design pentru a alege cea mai potrivită opțiune.

Magazinul uscatoarelor de prosoape Eurosanteh are plăcerea de a vă oferi o selecție largă de uscatoare de prosoape a celor mai importanți producători din lume! Aici veți găsi uscatoare de prosoape de diferite dimensiuni, culori, forme și stiluri pentru a se potrivi cu orice interior din casa sau biroul dumneavoastră.

Garantăm că toate uscatoarele de prosoape in Moldova sunt de cea mai bună calitate și siguranță și respectă toate standardele sanitare și de mediu.

Oferim uscatoare de prosoape de calitate inalta atât electrice, cât și încălzite cu apă, cu diferite tipuri de fixare (montate pe perete, pe podea, fixate pe suporturi), cu diferite distanțe între tuburi și cu diferite puteri de căldură.

În plus, oferim diverse accesorii pentru uscătoarele de prosoape, cum ar fi capetele termostatice, robinetele, regulatoarele termostatice, precum și țevile și fitingurile de conectare.

A comanda de la noi un uscător de prosoape la un pret ieftin este ușor! Puteți face comanda pe site-ul nostru sau prin telefon, iar noi vi-l vom livra la un moment și într-un loc convenabil pentru dumneavoastră.

Fiți siguri că veți primi servicii excelente și un produs de calitate la un preț competitiv! 

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110