Radiatoare de aluminiu

|

-41 705 lei
70
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU71T-A1-K+GU71W-A1-K 24000 BTU

-36 lei
Calorifer aluminiu FONDITAL Exclusivo D3 500/100

-39 lei
Calorifer aluminiu FONDITAL Exclusivo B4 350/100

-39 lei
Calorifer aluminiu Nova florida 500-80-100
Calorifer aluminiu Nova florida 500-80-100
328 lei 367

-40 lei
Calorifer aluminiu FONDITAL Blitz Super B4 500/100

-46 lei
Calorifer aluminiu Ottimo 600
Calorifer aluminiu Ottimo 600
385 lei 431

-52 lei
Calorifer aluminiu Ottimo 500
Calorifer aluminiu Ottimo 500
435 lei 487

-74 lei
Calorifer aluminiu Ottimo 500 Anthracite
Calorifer aluminiu Ottimo 500 Anthracite
620 lei 694

-96 lei
Calorifer aluminiu GLOBAL 200/80/D
Calorifer aluminiu GLOBAL 200/80/D
799 lei 895

-147 lei
Calorifer aluminiu Kaldus 1400
Calorifer aluminiu Kaldus 1400
1 225 lei 1 372

-149 lei
Calorifer aluminiu Kalis 1400
Calorifer aluminiu Kalis 1400
1 245 lei 1 394

-161 lei
Calorifer aluminiu Kalis 1600
Calorifer aluminiu Kalis 1600
1 345 lei 1 506

-164 lei
Calorifer aluminiu Kaldus 1600
Calorifer aluminiu Kaldus 1600
1 370 lei 1 534

-173 lei
Calorifer aluminiu Kalis 1800
Calorifer aluminiu Kalis 1800
1 445 lei 1 618

-177 lei
Calorifer aluminiu Kaldus 1800
Calorifer aluminiu Kaldus 1800
1 475 lei 1 652

-182 lei
Calorifer aluminiu Ottimo Plus 1200
Calorifer aluminiu Ottimo Plus 1200
1 515 lei 1 697

-185 lei
Calorifer aluminiu Kalis 2000
Calorifer aluminiu Kalis 2000
1 545 lei 1 730

-193 lei
Calorifer aluminiu Kaldus 2000
Calorifer aluminiu Kaldus 2000
1 610 lei 1 803
Brand-uri populare
Radiatoare Sira md chisinau
Radiatoare SanTehRai md chisinau
Radiatoare Ferroli md chisinau
Radiatoare Radiatori2000 md chisinau
Radiatoare Fondital md chisinau
Radiatoare Sole md chisinau
Radiatoare Global md chisinau
Radiatoare Nova Florida md chisinau
Radiatoare LOJIMAX md chisinau

Cumpara Radiatoarele din aluminiu Chisinau sunt un tip de radiator fabricat din aluminiu, un metal ușor și rezistent la coroziune. Radiatoarele din aluminiu sunt cunoscute pentru eficiența, durabilitatea și respectarea mediului. Acestea sunt adesea utilizate atât în sistemele de încălzire rezidențiale, cât și în cele comerciale.

Radiatoarele din aluminiu la pret ieftin funcționează prin circulația apei calde sau a aburului printr-o serie de aripioare sau tuburi, care radiază căldura în spațiul din jur. Aluminiul este un excelent conductor de căldură, ceea ce înseamnă că poate transfera căldura rapid și eficient. Acest lucru face ca radiatoarele din aluminiu să fie foarte eficiente în încălzirea spațiilor, chiar și la temperaturi scăzute.

Unul dintre principalele avantaje ale radiatoarelor din aluminiu este caracterul lor ușor și rezistent la coroziune. Aluminiul este rezistent la coroziune, ceea ce înseamnă că poate dura mulți ani fără să se deterioreze sau să necesite întreținere frecventă. În plus, aluminiul este mult mai ușor decât alte metale folosite la radiatoare, cum ar fi fonta sau oțelul. Acest lucru face ca radiatoarele din aluminiu in Moldova să fie mai ușor de instalat și de manevrat.

Un alt avantaj al radiatoarelor din aluminiu in credit este respectarea mediului înconjurător. Aluminiul este un material foarte reciclabil, ceea ce înseamnă că poate fi reciclat și reutilizat de mai multe ori. Acest lucru face ca radiatoarele din aluminiu să fie o alegere sustenabilă pentru cei care doresc să își reducă impactul asupra mediului.

Radiatoarele din aluminiu vin în diferite tipuri și stiluri, fiecare cu caracteristici și avantaje unice.

Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de radiatoare din aluminiu:

 • Radiatoare cu panou: Acestea sunt cel mai comun tip de radiatoare din aluminiu, constând dintr-un panou plat cu aripioare de convecție atașate pe spate. Sunt eficiente și compacte, ceea ce le face ideale pentru încăperi de dimensiuni mici și medii.
 • Radiatoare cu coloană: Radiatoarele cu coloană constau din tuburi verticale cu aripioare atașate la ele și sunt ideale pentru încăperi mai mari sau spații care necesită o putere termică mai mare. Acestea sunt disponibile în diferite înălțimi, lățimi și adâncimi, ceea ce le face potrivite pentru diferite spații și stiluri.
 • Radiatoare de joasă înălțime: Aceste radiatoare sunt instalate la sau aproape de nivelul podelei, ceea ce le face ideale pentru spațiile cu ferestre sau uși mari, deoarece ajută la prevenirea curenților de aer rece. Acestea sunt eficiente și sunt disponibile în diferite lățimi și înălțimi.
 • Radiatoare de design: Aceste radiatoare sunt concepute pentru a fi atât funcționale, cât și elegante, și sunt disponibile în diverse forme, dimensiuni și culori pentru a se potrivi cu diferite stiluri de decor. Adesea, acestea prezintă modele sau modele unice și pot servi ca punct focal al camerei.
 • Radiatoare electrice: Aceste radiatoare folosesc electricitatea ca sursă de căldură și sunt potrivite pentru zonele în care încălzirea centrală nu este disponibilă sau practică. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și oferă un control precis al temperaturii.
 • Radiatoare cu combustibil dublu: Aceste radiatoare sunt o combinație de încălzire electrică și cu apă, ceea ce le permite să fie utilizate atunci când încălzirea centrală nu este disponibilă sau nu este oprită. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în băi, verande sau alte zone în care este nevoie de căldură, dar sistemul de încălzire centrală nu funcționează.

Fiecare tip de radiator din aluminiu md are propriile avantaje și poate fi potrivit pentru diferite cerințe de încălzire și spații. Este important să țineți cont de nevoile dvs. de încălzire și de spațiul pe care îl încălziți atunci când alegeți tipul de radiator din aluminiu pe care să îl utilizați.

Dacă vă gândiți să folosiți radiatoare din aluminiu pentru încălzirea casei sau a afacerii dumneavoastră, iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont:

 • Luați în considerare dimensiunea și puterea de încălzire: Este important să alegeți un radiator din aluminiu care să fie dimensionat corespunzător pentru spațiul pe care doriți să îl încălziți. Luați în considerare puterea de căldură, care se măsoară în BTU sau wați, pentru a vă asigura că radiatorul este suficient de puternic pentru a încălzi încăperea.
 • Alegeți tipul potrivit de radiator: Radiatoarele din aluminiu vin în diferite tipuri și stiluri, așa cum am menționat mai sus. Luați în considerare nevoile specifice ale spațiului dvs. atunci când alegeți tipul de radiator. De exemplu, dacă aveți ferestre sau uși mari, un radiator de joasă înălțime poate fi mai potrivit.
 • Instalați corect radiatorul: Asigurați-vă că radiatorul este instalat corect și în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Dacă nu vă simțiți confortabil cu instalațiile DIY, cel mai bine este să angajați un profesionist.
 • Întrețineți radiatorul: Radiatoarele din aluminiu necesită foarte puțină întreținere, dar este totuși important să le curățați în mod regulat. Folosiți o cârpă moale și un detergent ușor pentru a curăța radiatorul și evitați să folosiți detergenți abrazivi care pot zgâria suprafața.
 • Luați în considerare eficiența energetică: Radiatoarele din aluminiu sunt, în general, mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte tipuri de radiatoare. Cu toate acestea, pentru a maximiza eficiența, asigurați-vă că instalați radiatorul într-o locație adecvată și folosiți un termostat programabil pentru a controla temperatura.
 • Alegeți o marcă de renume: Atunci când cumpărați radiatoare din aluminiu, alegeți o marcă de renume, care are un istoric dovedit de producere de produse de înaltă calitate și durabile. Acest lucru vă va asigura că veți obține un radiator care este fiabil și de lungă durată.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți asigura că radiatorul dvs. din aluminiu vă oferă o încălzire eficientă și eficace pentru mulți ani de acum încolo.

Atunci când cumparati un radiator din aluminiu, iată câțiva factori de luat în considerare:

 • Dimensiunea: Dimensiunea radiatorului trebuie să fie potrivită pentru încăperea pe care doriți să o încălziți. Măsurați dimensiunile încăperii și alegeți un radiator cu o putere de încălzire potrivită (măsurată în BTU sau wați) pentru a vă asigura că este suficient de puternic pentru a încălzi spațiul.
 • Tipul de radiator: Luați în considerare tipul de radiator din aluminiu care se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Acest lucru va depinde de dimensiunea camerei, de puterea de căldură necesară și de preferințele dvs. estetice. Tipurile comune de radiatoare din aluminiu includ radiatoare cu panou, cu coloană, cu nivel scăzut, de design, electrice și cu combustibil dual.
 • Eficiență: Radiatoarele din aluminiu sunt, în general, mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte tipuri de radiatoare. Luați în considerare ratingul de eficiență al radiatorului pentru a vă asigura că obțineți un radiator care este atât eficient, cât și eficace.
 • Marca: Alegeți o marcă de renume, care are un istoric dovedit de producere de produse de înaltă calitate și durabile. Acest lucru vă va asigura că veți obține un radiator care este fiabil și de lungă durată.
 • Stil și design: Radiatoarele din aluminiu sunt disponibile în diverse stiluri și modele pentru a se potrivi cu diferite spații și estetici. Luați în considerare stilul și designul radiatorului pentru a vă asigura că acesta vă completează spațiul și se potrivește cu decorul dvs.
 • Instalare: Luați în considerare dacă doriți să instalați singur radiatorul sau să angajați un profesionist. Dacă nu vă simțiți confortabil cu instalațiile DIY, este mai bine să angajați un profesionist pentru a vă asigura că radiatorul este instalat corect.

Luând în considerare acești factori, puteți alege un radiator din aluminiu in credit care să fie potrivit pentru spațiul dvs., eficient și fiabil.

Există mai multe mărci de radiatoare din aluminiu de renume pe piață.

Iată câteva dintre mărcile de top pe care trebuie să le luați în considerare:

 1. Stelrad: Stelrad este o marcă de top în Marea Britanie, cunoscută pentru producția de radiatoare din aluminiu de înaltă calitate, eficiente și elegante. Radiatoarele lor sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și modele, inclusiv radiatoare cu panou, cu coloană și de design.
 2. Quinn: Quinn este un alt brand popular în Marea Britanie, cunoscut pentru că produce radiatoare din aluminiu accesibile și fiabile. Radiatoarele lor vin într-o gamă largă de stiluri și dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de spații.
 3. Kermi: Kermi este o marcă germană care produce radiatoare din aluminiu de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic. Radiatoarele lor sunt cunoscute pentru designul lor elegant și modern, ceea ce le face o alegere populară pentru spațiile contemporane.
 4. Henrad: Henrad este o marcă olandeză care produce radiatoare din aluminiu fiabile și eficiente. Radiatoarele lor sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și modele, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de spații și stiluri de decor.
 5. Reina: Reina este o marcă cu sediul în Marea Britanie care produce o gamă largă de radiatoare din aluminiu, inclusiv radiatoare de design. Radiatoarele lor sunt cunoscute pentru designul lor elegant și modern, ceea ce le face o alegere populară pentru spațiile contemporane.

În cele din urmă, cea mai bună marcă pentru dvs. va depinde de nevoile și preferințele dvs. specifice. Luați în considerare factori precum dimensiunea, eficiența, stilul și bugetul atunci când alegeți o marcă de radiatoare din aluminiu in Moldova.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110