Radiatoare bimetalice

|

-65 lei
Calorifer bimetal Summer H 500-81
Calorifer bimetal Summer H 500-81
204 lei 269

-178 lei
Calorifer bimetal Royal Thermo BiLiner 500 Negru

-178 lei
Calorifer bimetal Royal Thermo BiLiner 500 Gri

-178 lei
Calorifer bimetal Royal Thermo BiLiner 500 Alb

-4 131 lei
Calorifer bimetal Royal Thermo PianoForte Tower Noir Sable 18 sec.

-41 705 lei
70
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU71T-A1-K+GU71W-A1-K 24000 BTU

-56 lei
Calorifer bimetal Terma 500x80x81
Calorifer bimetal Terma 500x80x81
179 lei 235

-63 lei
Calorifer Bimetal KIRAN 500
Calorifer Bimetal KIRAN 500
200 lei 263

-72 lei
Calorifer bimetal DIVA H501
Calorifer bimetal DIVA H501
230 lei 302

-72 lei
Calorifer bimetal Mirado H500-97
Calorifer bimetal Mirado H500-97
230 lei 302
Brand-uri populare
Radiatoare SanTehRai md chisinau
Radiatoare Royal Thermo md chisinau
Radiatoare Terma md chisinau
Radiatoare KIRAN md chisinau

Radiatoarele bimetalice din Moldova sunt dispozitive de încălzire care constau din două straturi de metal, de obicei aluminiu și oțel. Acestea sunt utilizate pentru încălzirea spațiilor și au o serie de avantaje față de alte tipuri de radiatoare.

Unul dintre principalele avantaje ale radiatoarelor bimetalice din Chișinău este puterea lor termică ridicată. Prin utilizarea bazei din aluminiu, acestea se încălzesc rapid și eliberează căldură în încăpere. În plus, acestea au o rezistență ridicată la coroziune datorită acoperirii din oțel, ceea ce le face durabile și fiabile.

Un alt avantaj al radiatoarelor bimetalice în rate este rezistența lor la presiune. Ele sunt capabile să reziste la presiunea ridicată din sistemul de încălzire, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru utilizarea în clădiri înalte sau în sisteme de înaltă presiune.

În plus, radiatoarele bimetalice au un aspect estetic plăcut și pot fi integrate cu ușurință în interiorul încăperii.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul că, de obicei, este mai scump să cumperi radiatoare bimetalice în Chișinău decât alte tipuri de radiatoare, cum ar fi cele din fontă sau aluminiu. În plus, acestea pot fi mai dificil de instalat și necesită mai multă întreținere pentru a-și păstra eficiența pentru o perioadă lungă de timp.

Diferențe între radiatoarele bimetalice și radiatoarele clasice

Radiatoarele bimetalice la pret ieftin diferă de radiatoarele obișnuite nu numai prin construcție, ci și prin caracteristicile și caracteristicile lor.

Principala diferență între radiatoarele bimetalice este construcția lor, care constă în două straturi de metal, de obicei aluminiu și oțel. Acest lucru le permite să combine avantajele ambelor materiale, cum ar fi producția mare de căldură a aluminiului și rezistența și rezistența la coroziune a oțelului.

Spre deosebire de radiatoarele convenționale, radiatoarele bimetalice au o putere termică ridicată datorită utilizării unui miez de aluminiu și sunt capabile să se încălzească și să se răcească rapid. În plus, acestea sunt de obicei foarte rezistente la presiune și pot suporta o presiune ridicată în sistemul de încălzire, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru utilizarea în clădiri înalte sau în sisteme de înaltă presiune.

De asemenea, radiatoarele bimetalice cu livrare pot fi mai scumpe decât radiatoarele convenționale, cum ar fi cele din fontă sau aluminiu, dar au un design mai durabil și mai fiabil.

Cum să alegeți un radiator bimetalic pe credit ?

Atunci când alegeți un radiator bimetalic, trebuie să luați în considerare o serie de factori, cum ar fi dimensiunea camerei, numărul de ferestre, izolarea pereților și a tavanului și capacitatea de încălzire necesară. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți radiatorul bimetalic potrivit:

 • Calculați capacitatea de încălzire necesară pentru încăperea dvs: Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unor calculatoare online speciale sau contactând un profesionist în domeniul încălzirii.
 • Luați în considerare dimensiunea camerei și numărul de ferestre: Cu cât sunt mai multe ferestre și cu cât pereții sunt mai puțin izolați, cu atât mai mare va fi puterea de încălzire de care veți avea nevoie.
 • Alegeți un radiator cu un număr corect de secțiuni: Cu cât sunt mai multe secțiuni, cu atât mai mare este puterea radiatorului.
 • Acordați atenție calității și performanței radiatorului bimetalic: Radiatorul trebuie să fie confecționat din materiale de calitate, să aibă o putere termică ridicată și să fie rezistent la presiune.
 • Luați în considerare designul radiatorului: Radiatoarele bimetalice sunt disponibile în diverse culori și forme, așa că alegeți un radiator care se potrivește cu designul interior.

Vă sfătuim să alegeți radiatoare bimetalice de la producători care au o bună reputație și care oferă o garanție pentru produsul lor.

Top mărci de radiatoare bimetalice în Moldova

Există mulți producători de radiatoare bimetalice pe piață, dar unii se remarcă prin calitate și fiabilitate. Iată câțiva dintre ei:

 1. Global Style este un producător belarus de radiatoare bimetalice de înaltă calitate. Produsele acestei companii sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, rezistența la coroziune și gama largă de modele.
 2. Kermi este un producător german de radiatoare bimetalice, care produce echipamente de încălzire de peste 50 de ani. Produsele Kermi sunt de înaltă calitate și durabilitate, precum și de design modern.
 3. Rettig este o companie finlandeză care produce radiatoare bimetalice de peste 50 de ani. Produsele Rettig sunt cunoscute pentru eficiența și fiabilitatea lor ridicată, precum și pentru o gamă largă de modele potrivite pentru diferite tipuri de spații.
 4. Royal Thermo este un producător ucrainean de radiatoare bimetalice care s-a impus pe piață prin produsele sale de înaltă calitate, gama largă și prețurile accesibile.
 5. Purmo este un alt producător finlandez de radiatoare bimetalice, care este cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare de producere a echipamentelor de încălzire. Produsele Purmo se caracterizează prin eficiență ridicată și durabilitate, precum și prin designul modern.
 6. San Teh Rai este un producător rus de radiatoare bimetalice, care se află pe piață de peste 20 de ani. Aceștia oferă o gamă largă de modele de diferite dimensiuni și capacități și garantează calitatea și fiabilitatea produselor lor.
 7. Terma este un producător polonez de radiatoare bimetalice, care este considerat unul dintre liderii din acest domeniu. Produsele lor se disting prin calitate, design modern și o gamă largă de modele pentru diferite spații.

Este important de reținut că alegerea mărcii de radiatoare bimetalice depinde de nevoile și preferințele individuale. Unii producători pot oferi o gamă mai largă de modele, în timp ce alții se pot concentra pe anumite caracteristici funcționale. Prin urmare, înainte de a alege o anumită marcă de radiatoare bimetalice, este important să vă decideți asupra cerințelor și nevoilor dumneavoastră, precum și să studiați recenziile și evaluările producătorilor.

Magazinul de radiatoare Eurosanteh are plăcerea de a vă oferi radiatoare bimetalice de calitate de la cei mai importanți producători din lume.

Vă garantăm:

 1. Selecție largă de modele de diferite dimensiuni și capacități;
 2. Produse de înaltă calitate cu garanție din partea producătorului;
 3. Livrare promptă pe întreg teritoriul Republicii Moldova;
 4. Plata confortabilă și consultarea profesională a specialiștilor.

Radiatoarele bimetalice Eurosanteh sunt foarte eficiente și fiabile, precum și, au un design modern care se va potrivi cu orice interior. Radiatoarele noastre vă permit să creați un climat confortabil și primitor în casa sau biroul dumneavoastră, precum și să economisiți semnificativ la costurile de încălzire.

Nu ratați ocazia de a cumpăra radiatoare bimetalice în Moldova din magazinul de radiatoare Eurosanteh la cel mai bun preț. Contactați-ne și vă vom ajuta să alegeți cel mai potrivit model care corespunde nevoilor și bugetului dvs.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110