Recuperatoare

|

-41 705 lei
70
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU71T-A1-K+GU71W-A1-K 24000 BTU

-3 660 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-D-70
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-D-70
30 498 lei 34 158

-6 977 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-F EXCELLENT 150
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-F EXCELLENT 150
58 140 lei 65 117

-7 564 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-225
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-225
63 036 lei 70 600

-7 687 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-F EXCELLENT 300
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-F EXCELLENT 300
64 056 lei 71 743

-8 507 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-325
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-325
70 890 lei 79 397

-10 074 lei
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-400
Recuperatoare de caldura WOLF CWL-2-400
83 946 lei 94 020

Un recuperator in Moldova este un tip de schimbător de căldură care este utilizat pentru a recupera căldura reziduală din gazele de eșapament sau din alte surse și pentru a o transfera către un flux de proces. Acesta este utilizat în mod obișnuit în aplicațiile industriale pentru a îmbunătăți eficiența energetică și a reduce costurile de exploatare.

Principiul de bază al unui recuperator la pret ieftin este acela de a transfera căldura de la un flux de proces fierbinte la un flux de proces rece, fără ca cele două fluxuri să intre în contact direct unul cu celălalt. Fluxul de proces fierbinte, de obicei gazele de eșapament, trece printr-un set de tuburi sau canale în recuperator, în timp ce fluxul de proces rece, cum ar fi aerul sau apa, trece printr-un alt set de tuburi sau canale în direcția opusă. Pe măsură ce cele două fluxuri curg în direcții opuse, căldura este transferată de la fluxul cald la fluxul rece, preîncălzind fluxul rece și reducând temperatura fluxului cald.

Cumpara Recuperatoare in Chisinau - ele pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în turbine cu gaz, cazane, cuptoare și alte procese industriale. Aceștia sunt deosebit de eficienți în aplicațiile cu temperaturi ridicate în care se generează o cantitate mare de căldură reziduală, deoarece pot recupera o parte semnificativă din această căldură și o pot transfera într-un flux de proces util.

Recuperatoarele sunt adesea utilizate în combinație cu alte sisteme de recuperare a căldurii, cum ar fi pompele de căldură sau sistemele de cogenerare, pentru a îmbunătăți și mai mult eficiența energetică și a reduce costurile energiei. Aceștia reprezintă un instrument important pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și îmbunătățirea sustenabilității în multe industrii.

Există mai multe tipuri de recuperatoare care sunt utilizate în mod obișnuit în aplicațiile industriale. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

 • Recuperatorul cu flux încrucișat: Acest tip de recuperator are fluxurile de proces cald și rece care curg perpendicular unul pe celălalt, transferul de căldură având loc prin intermediul unei suprafețe de schimb de căldură între ele. Recuperatoarele cu flux transversal sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele HVAC și în alte aplicații cu temperaturi scăzute.
 • Recuperator cu contracurent: Într-un recuperator cu contracurent, fluxurile de proces cald și rece curg în direcții opuse prin canale paralele, maximizând transferul de căldură. Recuperatoarele cu contracurent sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații de înaltă temperatură, cum ar fi turbinele cu gaz.
 • Recuperator regenerativ: Un recuperator regenerativ utilizează un material, cum ar fi ceramica sau metalul, pentru a stoca căldura din fluxul de proces fierbinte în timpul unei faze a ciclului și a o elibera în fluxul de proces rece în timpul fazei următoare. Recuperatorii regenerativi sunt utilizați în mod obișnuit în aplicații la temperaturi ridicate, în care trebuie recuperate cantități mari de căldură.
 • Recuperator cu plăci și aripioare: Acest tip de recuperator utilizează o serie de plăci metalice subțiri cu aripioare atașate la acestea pentru a crea o suprafață mare pentru transferul de căldură. Recuperatoarele cu plăci și aripioare sunt utilizate în mod obișnuit în industria aerospațială și în alte aplicații de înaltă performanță.
 • Recuperator de bobine de rulare: Un recuperator cu serpentină de rulare este format din două schimbătoare de căldură conectate printr-un fluid de circulație. Fluxurile de proces cald și rece trec prin schimbătoare de căldură separate, iar fluidul de circulație transferă căldura între ele. Recuperatoarele cu serpentină de tip "run-around" sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele HVAC și în alte aplicații la temperaturi scăzute.

Alegerea recuperatorului potrivit pentru aplicația dvs. specifică necesită o analiză atentă a mai multor factori.

Factori cheie care trebuie luați în considerare atunci când selectați un recuperator in credit:

 • Cerințe de transfer de căldură: Cantitatea de căldură care trebuie recuperată și diferența de temperatură dintre fluxurile de proces calde și reci vor afecta tipul și dimensiunea recuperatorului necesar.
 • Proprietățile fluidului de proces: Proprietățile fluidelor de proces, cum ar fi vâscozitatea, densitatea și corozivitatea acestora, vor influența alegerea materialelor și proiectarea recuperatorului.
 • Debitul și căderea de presiune: Debiturile și căderile de presiune ale fluxurilor de proces vor afecta alegerea designului recuperatorului, precum și cerințele de pompare și consumul de energie.
 • Condițiile de funcționare: Temperatura de funcționare, presiunea și condițiile ambientale ale aplicației vor afecta alegerea materialelor și a designului recuperatorului.
 • Obiective de eficiență energetică: Nivelul dorit de eficiență energetică și de reducere a costurilor va influența, de asemenea, alegerea recuperatorului, deoarece unele tipuri de recuperatoare sunt mai eficiente decât altele.

Există mulți producători care produc recuperatoare de înaltă calitate pentru aplicații industriale.

Iată câteva dintre cele mai bune mărci de pe piață:

 1. Alfa Laval: Alfa Laval este un furnizor global de top de soluții de transfer de căldură și de manipulare a fluidelor, inclusiv recuperatoare pentru diverse aplicații industriale.
 2. Kelvion: Kelvion este un furnizor global de schimbătoare de căldură, inclusiv o gamă de recuperatoare pentru procese industriale.
 3. Enerquip: Enerquip este un producător american de schimbătoare de căldură personalizate, inclusiv o varietate de recuperatoare pentru aplicații la temperaturi ridicate.
 4. AirClean Energy: AirClean Energy este o companie cu sediul în SUA, specializată în soluții de recuperare a energiei, inclusiv recuperatoare pentru aplicații industriale.
 5. API Heat Transfer: API Heat Transfer este un producător global de echipamente de transfer de căldură, inclusiv o gamă de recuperatoare pentru diverse procese industriale.
 6. HRS Heat Exchangers: HRS Heat Exchangers este un producător de schimbătoare de căldură și sisteme de transfer de căldură cu sediul în Marea Britanie, inclusiv recuperatoare pentru aplicații la temperaturi ridicate.
 7. Tranter: Tranter este un producător mondial de schimbătoare de căldură, inclusiv o gamă de recuperatoare pentru diverse aplicații industriale.

Atunci când alegeți o marcă pentru a cumpara recuperator Chisinau, este important să luați în considerare factori precum calitatea produsului, fiabilitatea, serviciile și asistența tehnică și prețul. De asemenea, este important să lucrați cu un furnizor sau un instalator care are experiență cu marca respectivă și care vă poate oferi îndrumări privind selecția, instalarea și întreținerea recuperatorului dumneavoastră.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110