Conditionere tip coloana

|

-41 705 lei
70
On/Off
Conditioner GREE de tip CASETA On/Off seria U-MATCH GU71T-A1-K+GU71W-A1-K 24000 BTU

-4 812 lei
70
On/Off
Conditioner MDV de tip coloana inverter MDFM-24ARN1/MDOFM-24AN1

-4 560 lei
70
On/Off
Aparat aer condiționat GREE de tip COLOANA (E-HEATER) On/Off seria T-FRESH GVH24AL-K3DNC7A

-7 396 lei
140
On/Off
Conditioner MDV de tip coloana inverter MDFM-48ARN1/MDOFM-48AN1

-8 721 lei
160
On/Off
Conditioner MDV de tip coloana inverter MDFM-60ARN1/MDOFM-60AN1

-7 638 lei
140
On/Off
Aparat aer condiționat GREE de tip COLOANA (E-HEATER) On/Off seria FRESH GVA48AL M3NNC7A

-7 980 lei
150
On/Off
Aparat aer condiționat GREE de tip COLOANA (E-HEATER) On/Off seria T-FRESH GVA55AL M3NNC7A

140
Inverter
Aparat aer condiționat tip coloană Haier AP140S2SK1FA/1U140S2SN1FB
Brand-uri populare
Conditionere semi-industriale Gree md chisinau
Conditionere semi-industriale Haier md chisinau

Există multe mărci de top care oferă aparate de aer condiționat de tip coloană in Moldova, cunoscute și sub numele de aparate de aer condiționat verticale.

Iată câteva dintre cele mai populare mărci:

 1. Mitsubishi Electric: Mitsubishi Electric este o marcă de top în industria de aer condiționat, oferind o gamă de soluții de climatizare eficiente din punct de vedere energetic și inovatoare, inclusiv aparate de aer condiționat de tip coloană. Modelele lor sunt concepute pentru a oferi o funcționare silențioasă, filtrare avansată a aerului și un control precis al temperaturii.
 2. Daikin: Daikin este un alt brand bine cunoscut în industria de aer condiționat, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și pentru tehnologia inovatoare. Aparatele lor de aer condiționat de tip coloană sunt concepute pentru a oferi o răcire eficientă și eficace, oferind în același timp caracteristici precum purificarea avansată a aerului și controlul umidității.
 3. LG: LG este o marcă populară care oferă o gamă largă de soluții de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat de tip coloană. Modelele lor sunt cunoscute pentru eficiența energetică, funcționarea silențioasă și caracteristicile avansate, cum ar fi conectivitatea Wi-Fi și controlul inteligent.
 4. Fujitsu: Fujitsu este o marcă de top în industria aerului condiționat, oferind o gamă de soluții de aer condiționat de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic. Aparatele lor de aer condiționat de tip coloană sunt concepute pentru a asigura o răcire eficientă, oferind în același timp caracteristici precum filtrarea avansată a aerului și funcționarea silențioasă.
 5. Carrier: Carrier este o marcă bine cunoscută care oferă o gamă de soluții de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat de tip coloană. Modelele lor sunt concepute pentru a oferi o răcire eficientă, oferind în același timp caracteristici precum filtrarea avansată a aerului și controlul umidității.


Cumpara Aparatele de aer condiționat de tip coloană in Chisinau, cunoscute și sub numele de aparate de aer condiționat verticale, pot fi o alegere excelentă pentru răcirea încăperilor sau spațiilor de dimensiuni mici și medii.

Sfaturi pentru a alege eficient un aparat de aer condiționat de tip coloană la pret ieftin:

 • Alegeți dimensiunea potrivită: Dimensiunea aparatului de aer condiționat de tip coloană pe care îl alegeți ar trebui să se bazeze pe dimensiunea camerei pe care doriți să o răciți. Un aparat de aer condiționat care este prea mic pentru încăpere va trebui să lucreze mai mult, ceea ce va duce la facturi de energie mai mari și, potențial, la reducerea duratei de viață a unității. Pe de altă parte, un aparat de aer condiționat care este prea mare pentru încăpere poate porni și opri frecvent, ceea ce poate duce, de asemenea, la facturi de energie mai mari.
 • Luați în considerare eficiența energetică: Căutați aparate de aer condiționat de tip coloană cu un rating Energy Star ridicat. Aceste modele sunt concepute pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani pe facturile de energie.
 • Fiți atenți la nivelul de zgomot: Unele aparate de aer condiționat de tip coloană pot fi destul de zgomotoase atunci când funcționează, așa că, căutați modelele care sunt proiectate să funcționeze silențios. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să folosiți aparatul de aer condiționat într-un dormitor sau într-un alt spațiu liniștit.
 • Utilizați aparatul de aer condiționat în mod eficient: Pentru a maximiza eficiența aparatului de aer condiționat de tip coloană, închideți ușile și ferestrele din încăperea pe care o răciți. De asemenea, puteți utiliza ventilatoare de tavan sau alte ventilatoare pentru a ajuta la circulația aerului rece în întreaga încăpere.
 • Curățați și întrețineți regulat aparatul de aer condiționat: Este important să curățați și să întrețineți regulat aparatul de aer condiționat de tip coloană pentru a vă asigura că acesta continuă să funcționeze eficient. Verificați filtrul cel puțin o dată pe lună și înlocuiți-l dacă este murdar. De asemenea, mențineți unitatea liberă de resturi și praf.


Aparatele de aer condiționat de tip coloană in credit, cunoscute și sub numele de aparate de aer condiționat verticale, pot fi o alegere excelentă pentru răcirea unui apartament. Iată câteva motive pentru care:

 • Design care economisește spațiu: Aparatele de aer condiționat de tip coloană sunt proiectate să ocupe mai puțin spațiu decât unitățile tradiționale montate la fereastră sau pe perete. Acestea sunt de obicei înalte și subțiri, ceea ce le face o alegere excelentă pentru apartamentele în care spațiul este limitat.
 • Instalare ușoară: Aparatele de aer condiționat de tip coloană pot fi instalate ușor și rapid. Ele vin de obicei cu un suport de montare, care poate fi instalat pe un perete sau pe podea.
 • Răcire eficientă: Aparatele de aer condiționat de tip Column sunt concepute pentru a răci rapid și eficient încăperile de dimensiuni mici și medii. De obicei, acestea au un rating de eficiență energetică mai mare decât unitățile tradiționale montate pe fereastră sau pe perete, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani pe facturile de energie.
 • Funcționare silențioasă: Multe aparate de aer condiționat de tip coloană sunt proiectate să funcționeze silențios, ceea ce poate fi important într-un apartament. Vă puteți bucura de temperaturi răcoroase și confortabile fără zgomotul unei unități de aer condiționat tradiționale.
 • Caracteristici personalizabile: Aparatele de aer condiționat de tip coloană vin adesea cu caracteristici personalizabile, cum ar fi mai multe viteze ale ventilatorului, setări de temperatură și temporizatoare. Acest lucru vă permite să ajustați răcirea la nevoile și preferințele dvs. specifice.

Suntem încântați să vă oferim serviciile noastre profesionale de instalare aparatelor de aer condiționat de tip coloană în Moldova. Cu echipa noastră de tehnicieni experimentați, vă garantăm o instalare de înaltă calitate, care respectă toate standardele de siguranță și eficiență.

Serviciile noastre de instalare includ o consultație gratuită pentru a determina dimensiunea și modelul de aparat de aer condiționat de tip coloană potrivite pentru spațiul dumneavoastră. De asemenea, vă vom oferi o ofertă detaliată care include toate materialele și manopera necesare.

Echipa noastră de instalare va sosi la timp și va fi gata de lucru. Ne vom asigura că instalarea se face rapid și eficient, reducând la minimum orice întrerupere a rutinei dvs. zilnice.

După ce instalarea este finalizată, echipa noastră vă va oferi o demonstrație amănunțită a caracteristicilor și funcțiilor aparatului de aer condiționat in credit. De asemenea, vă vom oferi sfaturi despre cum să utilizați și să întrețineți unitatea pentru a asigura o performanță și o longevitate optime.

Scopul nostru este de a vă oferi o experiență de instalare fără probleme și satisfăcătoare. Ne mândrim cu munca noastră și ne susținem instalațiile cu o garanție de satisfacție.

Nu suferiți încă o vară fierbinte în Moldova. Contactați-ne astăzi pentru a programa instalarea aparatului de aer condiționat de tip coloană și bucurați-vă de temperaturi răcoroase și confortabile pe tot parcursul sezonului.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110